Yeme & İçme En sevdiğiniz çorba? kanatlarmvarruhumda Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim pancar çorbası 🤤 Güncellemeler+1 yıl Artvinliyim laz değilim ama biraz lazlık var pancar çorbası iyidir 😸 En sevdiğiniz çorba? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yayla çorbası 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kabak, mantar, brokoli çorbası vs. Sebze çorbalarının yeri bende çok ayrı. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tarhana, yoğurt, domates çorbasını çok severim. Domates çorbasının üstüne de kaşar mis. 😋 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem pancar çorbasını mercimek oda ara ara yerim gerçi ben çorba çok içmem 0 0 Yorumla
Modkoçoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl mercimek corbasi ama turuncu degil sari olan ustune bide sos canim cekti 0 0 Yorumla
Afyon03Evciler Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Düğün çorbası düğünler de yaparlar genelde en iyi corbadir 0 1 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Hiç yemedim Yorumla
YeminliÇörek Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Mercimek çorbası. Hiç üzmez her zaman her yerde tadı güzel oluyor 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 597 cevap paylaştı. Pancarın çorbası mı oluyormuş 0 1 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Tabiii oluyor Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kelle aça işkembe karışık 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. olsa içilir ama temizinden 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Domates ve yayla 0 0 Yorumla
Naibb Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Varmiydi pancar çorbası 0 2 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Karadenize gel de gör Yorumla Naibb +1 yıl Ne kiziyon bee Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl mercimek çorbası 0 4 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Bende onu pek sevemiyorum Yorumla Vastalord10 +1 yıl neden pancar iyimiki Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Evet çok güzel Yorumla Vastalord10 +1 yıl afiyet olsun ozaman Yorumla
ƙαԋʋҽɾҽɳɠι Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Şehriye çorbası 1 1 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Kendimi yaparsam yerim 😂 Yorumla
SarımsaklıCheeseCake Takip Et Xper 2 Yaş: 56 +1 yıl Giresunlu musun 0 1 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Artvin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nerelisin 0 6 Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Artvin sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istanbuldayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün içtin mi Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla kanatlarmvarruhumda +1 yıl Çünkü daaa sabahın körü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yayla çorbası
Kabak, mantar, brokoli çorbası vs. Sebze çorbalarının yeri bende çok ayrı.
Tarhana, yoğurt, domates çorbasını çok severim. Domates çorbasının üstüne de kaşar mis. 😋
Hiç sevmem pancar çorbasını mercimek oda ara ara yerim gerçi ben çorba çok içmem
mercimek corbasi ama turuncu degil sari olan ustune bide sos canim cekti
Düğün çorbası düğünler de yaparlar genelde en iyi corbadir
Hiç yemedim
Mercimek çorbası. Hiç üzmez her zaman her yerde tadı güzel oluyor
Pancarın çorbası mı oluyormuş
Tabiii oluyor
Kelle aça işkembe karışık
olsa içilir ama temizinden
Yayla
Domates ve yayla
Kırmızı mercimek çorbası
Varmiydi pancar çorbası