Yeme & İçme İkiz gibi birbirine benzeyen halka tatlısını mı yoksa çirozu mu tercih edersin? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben çirozu daha çok seviyorum. Halka tatlısı Çiroz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkiz gibi birbirine benzeyen halka tatlısını mı yoksa çirozu mu tercih edersin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. çirozu seçerim 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Halka tatlısı😂Bana kerhane tatlısı dedikleri günden beri psikolojik olarak yiyemiyorum 🤦🏻♀️ 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl haha bunu öğrendiğimde ben de şaşırmıştım :D Yorumla
Dffdddddd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Çiroz daha önce yemedim halka tatlısı daha iyi gibi duruyor 0 2 Yorumla Kuşadali88 +1 yıl Tatlı olsun da adı şekli hikaye tadı önemli 😋 Yorumla Dffdddddd +1 yıl Aynen 😃 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. ikiside çok farklı tatlılar. Halka tatlı tulumbaya benzer ama churros ile alakası yoktur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 40 yillik kerhana tatlısı ne zaman halka taylısı oldu 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl sonuçta bir yerde değişmesi gerekiyor. Kabul edelim ki hoş bir isim değil. Çoluk çocuk da yiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel cemkirmeden anlatmissin yaw. Boyle duzgun konusan insanlar kaldi miydi ki? Bende halka tatlisi diye biliyordum zaten eskiden beri. son zamanlarda burasi bozdu beni yoksa özümde iyi çocuktum😄 Yorumla
-Rex- Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiç çiroz yemedim ancak çiroz bence daha iyidir. Çubuk gibi olması hasebiyle. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbiri ben sütlü tatlı seviyorum. 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ciroz ne ki aaaa🤭 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl internette çiroz diye de geçtiği için öyle yazdım 🙈 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Olsun🤭😅👌 Yorumla
mimaralimert_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Halka tatlısı bulursam Tekte 7-8 tane yerim 😆 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çirozu seçerim
Churros severim. Ama böylesini
Halka tatlısı😂Bana kerhane tatlısı dedikleri günden beri psikolojik olarak yiyemiyorum 🤦🏻♀️
haha bunu öğrendiğimde ben de şaşırmıştım :D
Çiroz daha önce yemedim halka tatlısı daha iyi gibi duruyor
Tatlı olsun da adı şekli hikaye tadı önemli 😋
Aynen 😃
ikiside çok farklı tatlılar. Halka tatlı tulumbaya benzer ama churros ile alakası yoktur.
40 yillik kerhana tatlısı ne zaman halka taylısı oldu
sonuçta bir yerde değişmesi gerekiyor. Kabul edelim ki hoş bir isim değil. Çoluk çocuk da yiyor.
Ne güzel cemkirmeden anlatmissin yaw. Boyle duzgun konusan insanlar kaldi miydi ki? Bende halka tatlisi diye biliyordum zaten eskiden beri. son zamanlarda burasi bozdu beni yoksa özümde iyi çocuktum😄
Hiç çiroz yemedim ancak çiroz bence daha iyidir. Çubuk gibi olması hasebiyle.
yok uskumru yok sazan okuma yazma bilmeyen başlık açmasın
Tabiki halka tatlısı
Halka tatlısı daha iyi ya.
Halka tatlısı tabi ki.
Hiçbiri ben sütlü tatlı seviyorum.
çiroz nedir hiç yemedim
Taze çıtır halka tatlısı 😄
krhane tatlısı tabiki
Ciroz ne ki aaaa🤭
internette çiroz diye de geçtiği için öyle yazdım 🙈
Olsun🤭😅👌
Churros.