Yeme & İçme Zeytinyağlı tabağım nasıl olmuş? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kereviz, havuç, taze soğan, patates, kabak ve dere otlu…Sizde sever misiniz? Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim @elifycdg Zeytinyağlı tabağım nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mükemmel gözüküyor. Eline sağlık 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ ol kardeşim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ ol kardeşim
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş çokta sağlıklı 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Evet öyle,🙂 sağ ol Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Zeytinyaglı olan hersey nefis ellerine sağlık 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olasın Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Harika görünüyor çok severim ama bizim evde bunu yiyen Çıkmaz assdffg 1 9 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 olsun sen yiyorsun ya, sağ olasın.. Yorumla Coffein +1 yıl Yani tek ben yerim zaten herkes yemek secio 🤣 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 Yorumla Coffein +1 yıl Sen mi pişirdin Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Evet… Yorumla Coffein +1 yıl Vay beee Hannibal gibi bisey cikti Adam 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂✌🏻 Yorumla Coffein +1 yıl https://youtu.be/4QCLtgcJAog Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çok güzel 👍🏻 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor. Kereviz hariç yerim. 😃 Ellerine sağlık. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 sağ ol Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzel duruyor ellerine sağlık 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ ol Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kereviz ve dereotunu gram sevmem o yüzden olmamış diyorum 1 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Güzel ve lezzetli görünüyor 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olun Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel olmuş elinize sağlık 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olun.. Yorumla
Gökyüzüyüm__ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Lezzetli görünüyor afiyet olsun 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olun.. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık dostum nefis görünüyor 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olasın kardeşim Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yağ içinde yüzmeseler iyi. 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Adı üzerinde “zeytinyağlı” Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor afiyet olsun 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 Sağ olun Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kereviz ve dereotu olmasa çokk daha suoer olurdu 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok güzel 1 0 Yorumla
Badworld88 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Eline sağlık kral 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Sağ olasın kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mükemmel gözüküyor. Eline sağlık
Sağ ol kardeşim
Afiyet olsun
Sağ ol kardeşim
Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş çokta sağlıklı
Evet öyle,🙂 sağ ol
Rica ederim
Zeytinyaglı olan hersey nefis ellerine sağlık
Sağ olasın
Harika görünüyor çok severim ama bizim evde bunu yiyen Çıkmaz assdffg
🙂 olsun sen yiyorsun ya, sağ olasın..
Yani tek ben yerim zaten herkes yemek secio 🤣
🙂
Sen mi pişirdin
Evet…
Vay beee Hannibal gibi bisey cikti Adam 😂
🙂✌🏻
https://youtu.be/4QCLtgcJAog
Çok güzel 👍🏻
Çok güzel görünüyor. Kereviz hariç yerim. 😃 Ellerine sağlık.
🙂 sağ ol
Güzel duruyor ellerine sağlık
Sağ ol
Kereviz ve dereotunu gram sevmem o yüzden olmamış diyorum
Sevmem, iyi gözüküyor ya
Güzel ve lezzetli görünüyor
Sağ olun
Güzel olmuş elinize sağlık
Sağ olun..
Lezzetli görünüyor afiyet olsun
Sağ olun..
Eline sağlık dostum nefis görünüyor