Yeme & İçme Midesizliğim 10 üzerinden kaç? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence çok güzel ya Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Midesizliğim 10 üzerinden kaç? Midesizliğim 10 üzerinden kaç? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. 10 veriyorum 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Cheetos çok yerdim en sevdiğim çeşitlerden biridir kendisi )) 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Karpuzun üstüne ketçap sıkanlar varken puan bile verilmez midesizliğine. Kısaca midesizlik değil :D 1 0 Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Üst üste yemeyip üstüne içersen kötü olmaz bence 😅 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl harbi bu nasıl bir midesizlik :s çikolatalı sütle süt mısırı 🤦♂️ 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gı Bayern Münih'in sağ beki, zararlı besleniyorsun AUG ağır sıkıyor m764 al 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Afiyet olsun ben tercih etmiyorum bunları 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence midesizlik değil ya, bu normal kdoslsls. 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. bu saatte abur cubur yenilir mi :/ 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. ben çorba içerken colada içiyorum sdfgsdfgs 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. En fazla 3 olur 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 0/10 0 1 Yorumla Hvfcfd +1 yıl Bise danscam cdden Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Tam puan 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. 7 olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
10 veriyorum
Cheetos çok yerdim en sevdiğim çeşitlerden biridir kendisi ))
Karpuzun üstüne ketçap sıkanlar varken puan bile verilmez midesizliğine. Kısaca midesizlik değil :D
Üst üste yemeyip üstüne içersen kötü olmaz bence 😅
harbi bu nasıl bir midesizlik :s çikolatalı sütle süt mısırı 🤦♂️
Gı Bayern Münih'in sağ beki, zararlı besleniyorsun AUG ağır sıkıyor m764 al
Afiyet olsun ben tercih etmiyorum bunları
Senin yerine ben kusarim
Ben daha beterlerini yapıyorum
Bence midesizlik değil ya, bu normal kdoslsls.
herkesin midesi kimseyi ilgilendirmez
10/0 😂 bence de çok güzeller
bu saatte abur cubur yenilir mi :/
Benlik değil, afiyet olsun.😗
Abur cubur hiç sevmem
Vitaminsiz git yemek yi
ben çorba içerken colada içiyorum sdfgsdfgs
10/10
En fazla 3 olur
Sıfır
kotu baya junk food
0/10