Yeme & İçme Ne yapsam sizce ben değişik olarak? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arkadaşımla sahile pikniğe gidicez. Pasta tatlı olarak ne yapsam sizce? Alışılmışlarin dışında bir şey. Ne yapsam sizce ben değişik olarak? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. https://youtu.be/mk3uiTvOsxM bunu yapabilirsin karamelin içine yer fıstığı eklemeni tavsiye ederim 0 2 Yorumla Soran 5 ay Çok güzel ama hava sıcak olduğu için dayanmaz Yorumla BirAnanasAldirdim 5 ay O zaman havuçlu kek yap ortasından kes krema hazırla arasına sür kapat kalan kremadan üstüne de koy tamamdır Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Balyonoz koyuna mı gidiyorsunuz? Kıbrıs tatlısı yapsanaaaaaaa 0 2 Yorumla Soran 5 ay Palamar koyuna Yorumla Görüş sahibi 5 ay Kocaeli diyor ben ilk defa duydum bakayım bi oraya Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 20 , eig 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b görüş paylaştı. Kek basit olur. Kek yapabilirsin 0 2 Yorumla Soran 5 ay Klasik olmasın istiyorum Yorumla Eoéa_Eoéa 5 ay Aslında hoş olur. Tarçınlı falan güzel olur. 😋 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 43 , eig 96% 5 ay Yeme & İçme konusunda 339 görüş paylaştı. Kek yap kolay ve yemesi guzel bende gelebilirmiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
bunu yapabilirsin karamelin içine yer fıstığı eklemeni tavsiye ederim
Çok güzel ama hava sıcak olduğu için dayanmaz
O zaman havuçlu kek yap ortasından kes krema hazırla arasına sür kapat kalan kremadan üstüne de koy tamamdır
Balyonoz koyuna mı gidiyorsunuz? Kıbrıs tatlısı yapsanaaaaaaa
Palamar koyuna
Kocaeli diyor ben ilk defa duydum bakayım bi oraya
Kek basit olur. Kek yapabilirsin
Klasik olmasın istiyorum
Aslında hoş olur. Tarçınlı falan güzel olur. 😋
Kek yap kolay ve yemesi guzel bende gelebilirmiyim
2 tane kremalı püskevit al yeter :D
Muffin yap
kısır yap