Yeme & İçme Hangisini yesem kararsız kaldım acil? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 190 gr mantarlı bilmem acılı zurna döner mi 47 cm lik yoksa 300 gr bilmem fümeli jambonlu falan lı filanlı hamburger ve patates kızartması mı? Hangisini yesem kararsız kaldım acil? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 5 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Hepsi de güzel gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BoavistaaFenomen Takip Et Master Yaş: 21 5 ay Yeme & İçme konusunda 3,3b görüş paylaştı. Hamburger söyle derim 300 gram çok iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 5 ay Harbi olm 300 gr danalı bilmem jambonlu hamburgerle döner nasıl aynı para dnskjsak Yorumla Boavistaa 5 ay Normalde 200 gram olanlar 60 TL falandı :D Yorumla Soran 5 ay Başka yerde 120 gr hamburger 92 tl yuh 300 gr ve patates kızartmalı o fiyata bedava 35 tl de indirim var misss Yorumla Boavistaa 5 ay Oh mis şanslısın işte Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 440 görüş paylaştı. Zurnaaaa. Soslu tavuk döneri hamburgere değişmem😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lovelanguage Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 99% 5 ay Burger yerdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 5 ay Hamburgerrr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Hepsi de güzel gadası
Hamburger söyle derim 300 gram çok iyi
Harbi olm 300 gr danalı bilmem jambonlu hamburgerle döner nasıl aynı para dnskjsak
Normalde 200 gram olanlar 60 TL falandı :D
Başka yerde 120 gr hamburger 92 tl yuh 300 gr ve patates kızartmalı o fiyata bedava 35 tl de indirim var misss
Oh mis şanslısın işte
Zurnaaaa. Soslu tavuk döneri hamburgere değişmem😄
Burger yerdim
Hamburgerrr