Ben gittiğim yerlerden genellikle kahve alırım. Aynı kahve benim yaşadığım şehirde de olsa yine alırım. Böyle bir huyum vardır. 😅 Bugün de iki Farklı yerden kahve çektirdim ve bu gözüme çarptı bunu da ekledim. Eve gider gitmez deneyeceğim. Sizler Farklı karışımlı kahveleri alıp dener misiniz?
Farklı karışımları olan kahveleri alıp dener misiniz?
Denerim bazıları gerçekten kötü çıkıyor hayattan soğutuyor menengiç kahvesi bu kadar çirkin bir tat yok yani sütle yapılıyormuş suyla yaptım belki ondandır ☺️
Ben daha önce bu tür karışımlı olanları Türk kahvesi ile karıştırmadım ama güzel fikir. Eve gittiğim zaman dinlenir dinlenmez yapacağım. Bu da sadece damla sakızlı değil, bir sürü bi şeyler daha varmış. Öneriniz çok mantıklı geldi, teşekkür ederim, deneyeceğim 🙃
Damla sakızlı bana çok ağır gelince, bir fincan Türk kahvesi yapımına 2 tepeleme çay kaşığı Türk kahvesi koyuyorsam, tepeleme değil de silme koyuyor, bir silme de damla sakızlı ekiyorum, müthiş oluyor dengesi.
Sadece damla sakızlı değil bu ama yine de deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak. Çok evvel almıştım damla sakızlı, ev halkının yarısı sevdi o zaman yarısı sevmedi. Dedem hoşlanmamıştı, almadık daha..