Farklı türlerde kahveleri denemeyi sever misiniz? Farklı çeşitlerde, aromalarda kahveler ilginizi çekiyor mu?

Farklı türlerde kahveleri denemeyi sever misiniz? Farklı çeşitlerde, aromalarda kahveler ilginizi çekiyor mu?

Severim ve fırsat oldukça da deniyorum 😋 Görsel cidden hepsini toplamış. Onun sayesinde fark ettim ki denemediklerim de var, onları da listeye ekleyeyim 😂
İrlandalılar kahveye de onu eklemese şaşırırdım zaten ama denemek lazım jdjdk
Tabi daha çok çeşit var ancak özetlersek görseldeki gibi diyebiliriz...
Genelde sert olmayan kahve çeşitlerini severim.
Bu elbette sağlık sorunlarınmdan ve birazda damak zevkime uymadığından öyle.
Elbette herkes herşeyi söyliyebilir, deneyebilir ya da konusabilir.
Menengic ve dibek tercihimdir. Daha çok bitkisel aroma severim diyeyim ahahah
Eskiden tüm çeşitlerini dener, içerdim ama artık sabit olarak espresso, americano, filtre ve Türk kahvesi içiyorum... Aroma, süt ve şeker kahvenin bütün tadını kaçırıyor gibi maalesef 😅
Yoğunluk düzeyi nasıl oluyor? Veya Türk kahvesi için kavrukluk seviyesini ne tercih ediyorsun?
Espresso genelde çok baş ağrım olduğunda, odaklanmada sorun yaşadığımda tercih ettiğim bir kahve keyiften ziyade bu yüzden single tercih ediyorum ama americano için double shot espresso ilavesi istiyorum.
Filtre kahveye çok hakim değilim, acı kahve olmasından dolayı tercih ediyorum zorunlu kaldığımda ama çoğu zaman ince ve sulu kaldığı için son zamanlarda midemi bulandırdığını fark ettim. Onu gerçekten uzmanından içmek gerekiyor sanırım 😅
Türk kahvesinde de genel olarak orta, orta-koyu kullanıyorum ama kahvesiz kaldığım anlarda ayırt etmeksizin içme potansiyelim var. Açık kahveyse kahve oranını bir tık fazla tutuyorum sadece ve yine onda da küçük ölçek yerine double ölçek tercih ediyorum.
Benim için son zamanlarda keyiften çok bağımlılık gibi bir şeye dönüştüğü için açıkçası kaliteden ziyade varlığına bakıyorum. Keyif 2. sırada yer alıyor 😅
Kahveyi sevmen güzel bir şey, ancak sen fazla bağımlı olma yinede fazla tüketilen kahve miktarı vücutta sorunlara neden olabiliyor...
Şu sıralar onu da bayağı kontrol altına alıyorum gibi bakalım 🤷🏻♀️😅
Mocha ve Latte denedim diğerlerini denemedim. O değil de Macchiato diyince aklıma bu sahne geliyo😂
Komik bir sahneydi, ama kahve içmeye dışarıda ilk kez giden ve bi fikri olmayan birisi bu sahneyi yaşaması çok olası...
Cevap
13Cevap
Severim ama daha çok yumuşak içimli olanlarını 🤞🏻🎀
Fazla sert olunca çarpıyor zaten, yumuşak içimlileri içmesi daha zevkli...
Kesinlikle 💖🥰
Seviyorum zaten otel ve cafelerde çalıştığım için bolca deneme şansım oldu.
Ama çok güzeller hepsi 🤩🤩🤩... Tabi ben dışarıda çok fazla içmiyorum genelde evde kendime yapıyorum...
Ben birazcık granül ve filtre kahve ile çeşit yapmış olabilirim...
filtreyle türk kahvesine yakın diyebiliriz aslında posalı oldukları için... yoksa filtrede posa kalırken granül tamamen suda çözünüyor...
merhabalar 🖐️kesinlikle evet.
Farklı türden kahve aynı şekilde, bir sürü başka konularda yeni bilgiler ve deneyimler edinmeyi çok severimmmm.. 🤙
Hayır bir kaç favori kahvem var ve onlardan hiç şaşmıyorum.
Egoiste denedim beğenmedim Almanlar ağzının tadını bilmiyor
Eskiden severdim ama şimdi düz filtre ve latteden devam.
Hepsi birbirinin aynısı geliyor gibi. Bi farklı tat sade Türk kahvesi
Ben mocha kadınıyım sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben mocha severim
Cappuchino ve ya nescafe'nin çesitleri, türk kahvesi, dibek kahvesi
Farklı tatlara kapalıyım
Yok ben sadece çay severim
O da iyiymiş, peki sadece siyah çay mı? yoksa bitki ve meyve çayları da buna dahil mi?
Güzel demli mi? normal mi? Kaçak mı? Yerli mi?
Yakında onuda yapıcam sitede :D
Öyle olunca işaretle geç yapıyorlar cevap vermiyorlarki detaylı
evet
Hepsi bana aynı geliyor
Olabilir tabiki...
Evet çok severim
Yani Starbucks arşivinden azaltmak iyi olur
Denerim çünkü kahve hastasıyım ♥️😬
Yeniliğe açık değilim
Sevmiyorum Türk kahvesi hariç
Kahve çok tercihim olmuyor
Kahve sevmiyorum