Yeme & İçme Tatlılarda kedidili kullanıyor musunuz? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben acele zamanlarda hemen bunu yapıyorum, çok da lezzetli oluyor.Bugün misafir gelecekti ve dün gece yaptım. Sormadan daha tatlıyı çok beğendiklerini söylediler. Görümce olarak abimin eşinin ailesinden 10 puan aldım ve tarif verdim. Sizler kedidili kullanır mısınız? Tatlılarda kedidili kullanıyor musunuz? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl dakikalardır fotoğraftakinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.. kullanıyorum. 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Yan çevirip bakın😅 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl öyle yaptım, anladım. 😅 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 1 defa yaptım gayet lezzetli olmuştu ama başka tarifler daha ilgimi çekiyor, çok fazla hazır ürün kullanma yanlısı değilim. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
justlalalalalla Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Gereksiz pahalı arada kullanılabilir ama çok da aman aman sevmiyorum 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl 1 paketi 15₺ ya, bence çok da pahalı sayılmaz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kullanmıyorum
dakikalardır fotoğraftakinin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum..
kullanıyorum.
Yan çevirip bakın😅
öyle yaptım, anladım. 😅
1 defa yaptım gayet lezzetli olmuştu ama başka tarifler daha ilgimi çekiyor, çok fazla hazır ürün kullanma yanlısı değilim.
Afiyet olsun
Gereksiz pahalı arada kullanılabilir ama çok da aman aman sevmiyorum
1 paketi 15₺ ya, bence çok da pahalı sayılmaz.
Evet kullanıyor bizimkiler
Bazen kullanıyorum evet
bazı tatlılarda evet