Yeme & İçme Favori smoothie tarifiniz ne? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben en çok muz+yulaf+fıstık ezmesi ve süt karışımıyla yaptığım smoothie'yi seviyorum. Favori smoothie tarifiniz ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kavun, dondurma, süt ve fındık parçaları gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Muzlu ve karamelli 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Smoothie İçemiyorum Eğer icebilirsen dediğini Deneyeceğim 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kesinlikle tavsiyedir. Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yapmıyorum, içersem hazır alırım. Klasik olarak muzlu severim. 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O muzlara kıyıp nasıl smoothieye çevirirsiniz.. Elle kavranarak yemesi daha keyifli.. 0 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Caramel bademli magnum espresso 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Çok karışık gibi kanka. Yorumla Floryadan +1 yıl Olsun, kafa yapiyo Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Çilekli süt yapmak sayılr mı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çilek süt daha sonrasında birazcık muz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kavun, dondurma, süt ve fındık parçaları gadası
Muzlu ve karamelli
Smoothie İçemiyorum Eğer icebilirsen dediğini Deneyeceğim
Kesinlikle tavsiyedir.
Yapmıyorum, içersem hazır alırım. Klasik olarak muzlu severim.
O muzlara kıyıp nasıl smoothieye çevirirsiniz.. Elle kavranarak yemesi daha keyifli..
Caramel bademli magnum espresso
Çok karışık gibi kanka.
Olsun, kafa yapiyo
Çilekli süt yapmak sayılr mı
Çilek süt daha sonrasında birazcık muz
Ilk defa gördüm canım çekti off
Kakaolu favorim
Bok suyu