Yeme & İçme Üzüm sever misiniz? Siyah daldaki üzüm mü yoksa sarı bağdaki üzüm mü? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben her ikisini severim 🫒🫐😋 Siyah daldaki Sarı bağdaki Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Üzüm severler buraya siyah üzüm mü yoksa sarı olan mı lezzetli? Güncellemeler+1 yıl Üzüm severler buraya seçimini yap KS halkı? Üzüm sever misiniz? Siyah daldaki üzüm mü yoksa sarı bağdaki üzüm mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hayır sevmem 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Üzüm sevdiğim bir meyvedir daha bugün yedim özellikle yeşil üzüme bayılırım tatlı ve çekirdeksiz olmasi benim için önemlidir 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Bozcaada bağ bozumu festivali geldi aklıma bu soruyu görünce☺️ 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeşil üzümü çok severim çekirdeksiz olanından. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Siyahı secliyieul, sarı tercihim 1 1 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Sevmiyorum olacaktı zjjsjs klavye Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Xper 1 Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Oo siyah üzüm en sevdiğimden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır sevmem
Üzüm sevdiğim bir meyvedir daha bugün yedim özellikle yeşil üzüme bayılırım tatlı ve çekirdeksiz olmasi benim için önemlidir
Bozcaada bağ bozumu festivali geldi aklıma bu soruyu görünce☺️
Yeşil üzümü çok severim çekirdeksiz olanından.
Siyahı secliyieul, sarı tercihim
Sevmiyorum olacaktı zjjsjs klavye
Oo siyah üzüm en sevdiğimden
cekirdeksiz ve soguk olmali