Yeme & İçme Bir kiz size hamburger e benzediginizi soylese ne dersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dalga amaçlı değil ama sevimli bir kız tatlı tatlı söylüyor. Güncellemeler+1 yıl Yüzünüz küçük ve tombikO yüzden. Bir kiz size hamburger e benzediginizi soylese ne dersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kilolu değilim ama olsaydım ve böyle söylenseydi üzülürdüm. 0 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aklıma hamburger geleceği için canım çeker. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşte benim kafada biriSana dm atabilir miyim, arkadas oluruz Yorumla HaldenMüşteki +1 yıl Olur kankam da yoğun bir süreçteyim geç dönebilirim mazur görebileceksen yolla gelsin Yorumla Soran +1 yıl Sana istek attımHemen kabul et Hemen hemen Yorumla HaldenMüşteki +1 yıl Hemen ettim.Zamanda görelilik kuramına sığınıyorum. Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben de onu kızarmış patates e benzetirim 0 0 Yorumla
selim90xL Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl sismansin demek 0 1 Yorumla selim90xL +1 yıl yanaklarin tombis tombis yag füzesi gibisindir ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kilolu değilim ama olsaydım ve böyle söylenseydi üzülürdüm.
Aklıma hamburger geleceği için canım çeker.
İşte benim kafada biri
Sana dm atabilir miyim, arkadas oluruz
Olur kankam da yoğun bir süreçteyim geç dönebilirim mazur görebileceksen yolla gelsin
Sana istek attım
Hemen kabul et Hemen hemen
Hemen ettim.
Zamanda görelilik kuramına sığınıyorum.
Üzücü ve kırıcı
Ben de onu kızarmış patates e benzetirim
Kırıcı bir şey.
Uzaklasirim sessizce
Bence kırıcı
O ne demek
Yediririm
sismansin demek