Tost, çoban salata veya ben de böyle sizin gibi makarna yapıyorum çoğu zaman.
Bazen de yapıp dondurucuya attığımız poğaçalardan ısıtıyorum alıp.
Bazen de ton balığı yerim çok güzel ve kolay oluyor üzerine bol limon sıkınca.
Elinize sağlık ve afiyetler olsun. 🙃00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu sitede yoksul olanların farkındasın dimi abla? Sürekli yemek fotosu paylaştığının farkındayım ve yemeğinle övündüğünün de farkındayım. Bu rekabet midir hani paylaşılmasının amacını bile anlayamıyorum. Açlıktan ölmek üzere olan ve yeterince yiyecekleri olmayan insanlar varken sürekli yemek fotoğrafları paylaşmak iğrenç ve ahlaki açıdan yanlış.
041 Yorumla- +1 yıl
Evet en ucuz internet faturasının 175 lira olduğu günümüz Türkiye'nde aç ama netim olsun KizlarSoruyor da gezeyim demek iğrenç ve ahlaki açıdan yanlış. site yönetimine yazarsin yeme içme kategorisini kaldırırlar.
- +1 yıl
İnterneti denetlemek benim işim değil ve kendi oburluğunuz için bahaneler üretmeniz çok saçma. İnterneti karşılayamadıklarını söylemek bir bahane değildir. TL'nin ne kadar değersiz olduğunun da farkındasınızdır umarım. Yemek yemeye parası yetmeyen insanlar var ve siz internetin maliyeti için mi endişeleniyorsunuz? Bu çok saçma.
- +1 yıl
Şu KS yönetimi artık insanların sırf rekabet için oluşturdukları kıskançlığın alameti olan şu çirkin davranışlara da el atsa. (Sadece bunun için değil genel olarak da söylüyorum.) Böylece internet de daha güvenli olacak.
- +1 yıl
Siteye sen nasıl sitesin bu sitede neden yeme içme kategorisi var insanlar aç nasıl yeme içme fenomenleri var yaz , hatta aynı şeyi bütün yemek site ve uygulamalarına yaparsan sağlam bir duyar kasma olur. ne olduğun profil fotoğrafından belli ben senin zihniyetin de bir yaratıkla tartışmam.
- +1 yıl
Ve internet fiyatı da türkiyede belirttiğiniz gibi 175 TL'de değil. Bundan daha uygun maliyetleri de var. Saçma sapan bir bahaneniz olmuş abla kusura bakmayın. Bakalım ne mazeretler göreceğiz çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Terörist kıyafeti giymiş bir yaratık fotoğrafi ile mi daha insan oluyorsun? ben senin gibi bir yaratığın ablası olmam git başka yerde duyar kas.
- +1 yıl
Doğru Allah yolunda savaşan ve Allah'ın farz kıldığı cihadı eden Mücahidlere terörist dersiniz. Çünkü peygamber zamanında putperestlerden Ben de senin profil resminden yola çıkacak olursam senin ateş ehli ve ataput Cover fotoğrafından yola çıkacak olursam ben de sana kafir diyebilirim seni tekfir de edebilirim. Allah seni de senin gibilerini de helak etsin.
- +1 yıl
O engeli kaldır da öyle konuş bakalım abla müsveddesi kafir seni. Hatta DM at. Müşrik kafirsin zaten hadi bakalım.
- +1 yıl
Senin ülken teröristtir. O kadar müslümanları bombalıyor. Zaten senin şakşakçılığını yaptığın hükümette kafirdir açık ve net bir şekilde konuşuyorum. Çünkü Allah'ı inkar edip insanları ateşe davet eden kafirdir senin hükümetin. Allah yolunda savaşan cihad eden Mücahidlere mi terörist diyorsun? Kibrinle Çok yaşa sen!
- +1 yıl
İşte siz o kişilersiniz ki onları seversiniz, fakat onlar sizi sevmez. Siz, kitabın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştular mı inandık derler, yalnız kaldılar mı size karşı besledikleri kin yüzünden parmaklarını ısırırlar. De ki: G e b e r i n kininizle. Şüphe yok Allah, gönüllerde ne varsa hepsini bilir. [Al-i İmran Suresi 119. ayet]
- +1 yıl
DM at bakalım sen !
- +1 yıl
@Raini-corn sen kimsin de Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK e Ataput diyorsun senin gibi bir yaratikla ben münakaşa etmem Allah ta senin gibi çok inançlı olduğunu iddia eden yaratıklar bize beddua etsin de bizi kahretsin diye bekliyor dini bile kendinize oyuncak ettiniz şarlatanlar.
- +1 yıl
@Raini-corn hükümet dediğin benim devletim sen devlete terörist diyemezsin yarım aklinla.
- +1 yıl
İstediğin ilahlara da şikayet et. Yani hükümet denen Allah'ın kanunlarından yüz çevirmiş, onun ordusu olan Firavun'un ordusundan bir farkı kalmayan ilahlarına da şikayet et. Ben de seni Alemlerin Rabbi olan Allah'a şikayet ederim. Kininden parmaklarını ısırıp kudurdun işte.
- +1 yıl
@Raini-corn 😂😂😂 yarım akıllı
- +1 yıl
Allah senin gibi insanları şirke davet eden öğretmenleri ve sizin sığındığınız [tağutları] ilahları helak edecek ve bizleri de bu toprakların mirasçıları kılmasını diliyorum. Allah'ın bu vaadi yakındır.
- +1 yıl
Sen dm atsana. Ne korkuyorsun ki münazara etmekten.
- +1 yıl
@Raini-corn sözde müslüman cici kız internet neden kullanıyorsun bu siteye neden üyesin😂 tamam ikna olduk en müslüman sensin 😂
- +1 yıl
Atatürk kafirdir bunu bir kez daha söylüyorum. Yüzlerce müslümanı asmış şeriatı ilğa eden onun yerine demokrasi denecek kadar bozuk çarpık bir sistem getiren şu Ataput evet. Siz ilahlarınıza sığındınız. Ahirette Allah'ın huzuruna geldiğinizde bakalım bunun aynısını diyebilecek misiniz?
- +1 yıl
@Raini-corn baban belli ananin üstünden İngiliz , Ermeni geçmediği için mi bu kadar zoruna gidiyor?
- +1 yıl
Kanıtın var mı? Hadi ingilizim diyelim. Allah'a teslim olmuş bir müslüman olmuş olmuyor muyum? Ve müslmanların ingiliz ajanı olduğuna dair kanıt getir bana. Aksi halde sana selam olsun diyorum.
- +1 yıl
@Raini-corn 😂😂😂 sana iyi geceler çok Müslüman en müslüman.👍😉
- +1 yıl
Senin hükümetin de ingilizlerin şakşakçılığını yapıyor. Atatürk misal. Git bak bakalım bi o antlaşmalara. sen daha iyi bilirsin.
- +1 yıl
Vallahi ahiretinizi zelil etmenize mi üzüleyim bilemedim. Öfkenizden kuduruyor ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz. Allah El-Hakim olandır ve hakettiğiniz hükmü verecektir.
- +1 yıl
@Raini-corn sen benim hükümetime üstüne basarak söylüyorum devletime kurban ol akapeli değilim bir kere oy vermedim vermemde ama hükümet devlettir. devlet hakkında kötü konuşulmaz.
- +1 yıl
@Raini-corn sen burada ne arıyorsun cici müslüman kız yakışıyor mu burada zina yapanı var başı açık olanı inanmayani var aaaa çok ayıp kız 😂
- +1 yıl
abla müsveddesi denecek kafir çok kudurduysan dm atarsın.
- +1 yıl
bak dm kutum da açık. Tartışmak istiyorsan dm at. Ama köpürmeden ha ona göre yoksa yaramazlarla konuşmam ona göre yani :D
- +1 yıl
@Raini-corn 😂😂 ben senin ablan olmam örümcek beynini benden uzak tut 😉
- +1 yıl
Selam olsun sana. Senin seviyene düşmeyeceğim.
- +1 yıl
dm atmaya gelince de atamıyorsun. Örümcek beyninle kepaze olacaksın ya.
- +1 yıl
@Raini-corn ben ekran kayıtlarını alıyorum sen devam et yakında görüşeceğiz hemde yasal olarak 😉😂
- +1 yıl
sen git istediğine şikayet et ben de Alemlerin rabbi olan Allah'a şikayet ederim hadi bakalım.
- +1 yıl
Senin sığındığın polislerden ilahlarından korkmuyorum ben. Lafa gelince de ifade özgürlüğü var demesini bilirsiniz.
- +1 yıl
@Raini-corn 😂😂😂 bı defol git başımdan
- +1 yıl
sen önce Allah'tan özür dilesen. Çünkü Allah'ın yolunda savaşan Müslümanlara terörist diyecek kadar zalimsin. Sen şikayet etmişsin ne yani. Allah bir gün yaptığına öfkelenecek salih amel işlemeyi dileyeceksin. Bu müslümanların yaşamlarına tecavüz etmeye çalışan bir kafirsin. Senden ve ilahlarından korkmuyorum. Şimdi sen defol git bakalım. Şimdi namazımda seni Allah'a şikayet ediyorum.
- +1 yıl
İşinize gelince Müslümanlara ve Allah'ın dinine küfür edecek kadar zalimler sizler. Ama buna da ifade özgürlüğü de diyecek kadar ikiyüzlü. Bizler hakikati dile getirince kudurmaktan şikayet ettin. Kininle ge ber!
- +1 yıl
@Raini-corn 😂😂😂 tamam saliha.
- +1 yıl
Vallahi acıyorum sana. Bundan önceki peygamberlere alay eden müşriklerden bir farkın yok. Allah sizlere mühlet veriyor. Sırf kendi ilahlarınızı tekfir ettik diye ilahlarına sığınacak kadar düştün. Senin ilahlarına karşı benim Rabbim yeter. Ben senin tağutlarını da reddediyorum.
Andolsun ki biz her ümmet arasında: “Allah’a ibadet/kulluk edin ve tağuttan kaçının.” (diye tebliğ etmesi için) resûl göndermişizdir. Allah içlerinden kimisine hidayet bahşetti, kimisine ise sapıklık hak oldu. Yeryüzünde gezip dolaşın ve yalanlayanların akıbetinin nasıl olduğuna bir bakın. (16/Nahl 36)
"Andolsun ki senden önce (gelmiş olan) resûller de alaya alındı. Kâfirlere mühlet verdim, sonra onları yakalayıverdim. Nasılmış (bakalım) benim cezalandırmam?" (13/Ra'd 32)
► Onlara hangi resûl gelmişse, mutlaka onunla alay ederlerdi. (15/Hicr 11)
Akibet muttakilerindir! - +1 yıl
Ben de seni müjdeliyorum. Allah sizlerin varacağı tek yer cehennem olduğunu söylüyor.
- +1 yıl
@Raini-corn lan git ibadetini yap akıl hastası misin Allah in yasak kıldığı zina yapılan , yalan söylenilen bu sitede ne işin var. bide bana tere satiyor sanane benim ibadetimden , inancımdan sen kimsin de insanları yargılama hakkına sahip sanıyorsun kendini. neyse ben seni engelliyorum git cici kız.
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTamda acikmamin üzerine soruya bak😅 şimdi sipariş söyledim ama tost favorim, hamburger ekmeği ile yarı hamburger tarzı birşeyde olur yine aynı ekmek ile tost kaşarli sucuklu...😉
02 Yorumla- +1 yıl
Ne söyledin 🙈 tostu sucuk ile değilde kaşar, domates, biber ile seviyorum 🙈
- +1 yıl
Ne söyledim demeyeyim şimdi canın çeker filan, sen o tabağı koydun hepimizin canı çekti, yarın yapmaz mıyım hemen🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKahvaltılık bir şeyler hazırlarım, ekmek arası kaşar falan yaparım.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNoodle yiyorum bazen
02 Yorumla- +1 yıl
Ablam daha hiç yemedim inan ki 🤭
- +1 yıl
Tadı güzel değil abla makarna daha güzel ama üşengeçlikten bazen yiyorum hızlı yapıyorum çünkü :)
Favorim makarna.. ekmek peynir bile olur ama makarna olursa şöyle güzel soslu efsane olur :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ben acı sos ile seviyorum nasıl güzel oluyor.🙈
+1 yılCanım ne çekiyosa onu yapyorum valla hiç şipşakçı değilim :/ geçen ıslak hamburger yaptım ertesi gün mantı sonra gigi hadid makarnası daha önce lahmacun bugün patates salatası. Canım bi şey çekiyosa giden zamana acımam asla
04 Yorumla- +1 yıl
Islak hamburger nasıl yapıyorsun lütfen anlatır mısın?🥺🥺
- +1 yıl
6 büyük diş sarımsak dövdüm. Yarısı ya da daha çoğu sosuna gircek.
Önce sos hazırlıyoruz.
3 domates kabuk soy rondodan geçir ya da rendele. Zeytinyağı+istersen tereyağında kaynat. Kaynarken biraz kıvamlanınca içine 1 çorba kaşığı salça at. 4-5 kaşık ketçap sık. tuz Karabiber kırmızı toz biber istersen pul biber (ben biraz kekik de attım. Fesleğen de olabilir seviyorsan) sarımsağı da attım. Hepsi kaynadı baya. Köftesine 1 yumurta sarımsağın kalanını 1 soğan rendesini galeta unu (yoksa ufalanmış bayat ekmek) karabiber kimyon kırmızı biber tuz gibi istediğin şeyleri katıyosun. İnce ve hamburger ekmeği büyüklüğünde köfteleri tavada kızartıyosun. Sonra hamburger ekmeğinin içine sostan sürüyosun bolca. Köfteyi koyuyosun. Ekmeğin üst tarafına da sos sürüp kapat. Bol soslu olcak. Sonra yağlı kağıtları su dolu bi kapta ıslat iyice. Tencerenin dibine döşe buruşturup açık yer kalmasın. 2 tane yetiyor büyük tencerede. Ben 6 tane yapmıştım. Tencerenin dibine de yarım çay bardağı su koydum tencere sıcak olmalı bu arada. Buhar çıkıyo baya. Hemen hamburgerlerin üstlerine de sosu sürüp tencere koy ve kapağını kapat. 5 dk kısık ateşte buharla nemlensin. Sonra hazır 🙂 ardanın mutfağının videosunu izleyerek de öğrenebilirsin - +1 yıl
Teşekkür ederim ekran kayıtlarını aldım bakacağım.❤️💐
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :)
+1 yılEkmeğin arasına biraz peynir koyar yerim. Tabi eskiden rahmetli anam, masanın üzerini hiç boş bırakmaz börek çörek kek olurdu ama bu çok eskidendi🥺
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılEkmek arası sandviç falan olur. Artık içine koymak için ne bulursam.
02 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum fenomen olmuşsun hayırlı olsun.💐💐
- +1 yıl
Teşekkür ederiiim🌸
+1 yılBenim midem kıymetlidir 😃 canım istemişse 3 saatte olsa 6 saatte uğraşırım o yemekle
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen çok yorgun oluyor insan balım
- +1 yıl
Olsun o zamanda uğraşırım
Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şu Gigi Hadid makarnası olarak adlandırdıkları salçalı kaşar peynirli makarna var ya onu seviyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Google amcaya soracağım bakacağım hemen.
Mantı veya patates kızartması. İkisini de severek yerim.
01 Yorumla- +1 yıl
Patates kızartması candır 🙈😋
+1 yılGenelde domates salatalık kahvaltılık şeyler oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Aperatif ve hafif çok mantıklı.
- +1 yıl
Evet :)
dışarıdan söylemek açken ben ben değilim makarna falan uğraşamam
02 Yorumla- +1 yıl
Para var huzur var aga
+1 yılPatates kızartması makarna, kıymalı yumurta da olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Kıymalı yumurtayı pek sevmiyorum ama patates kızartması, makarna.😋🥰
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAfiyet olsun canım🌸 Bende bugün kremalı ve körili penne makarna yaptım senin ki de güzel görünüyor.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Yumurta kırarım ya da tost falan tarzı şeyler kahvaltılık türü
00 YorumlaÇikolata onu yapacakk zamNim bile kalmıyor ellerine sağlık güzel gözüküyor afiyet olsun
00 Yorumla
+1 yılMarkanın her türlüsü yenir makarna candır ☺️
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılTencereye 2 kaşık tarhana atar kaynayınca onu içerim
00 Yorumla
+1 yılşu an mesela öyleyim ama canımda bir şey istemiyor. Neyse bir bardak su yeter
00 Yorumla
+1 yılnugget kizartirim.
not: kucuk catal candir (37)00 Yorumla
+1 yılŞu kenardak ayak dilim patatesler yerde kırmızı ojeli olandann 😂😂
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yaş ile çatalın ne alakası var.
Şipşak favorim tostlardır.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Salçalı bulgur pilavı ya da senin gibi makarna yaparım abla :D
Çok güzel oluyor valla
07 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasıl Semih im üstüne bol acı sos dadından yenmiyor 😋
- +1 yıl
Nasıl neden burger king de acı sos var ya onu yemez misin?
- +1 yıl
Valla mi şaşırdım ben acısız yemek yiyemiyorum memleketten galiba.🤭
- +1 yıl
Bende ailemden çok farklıyım bence o.. çocuğuyum hayrına bile bakamadilar😂😂
+1 yılSalata yapıp yanına bir ton balığı açıyorum hemen
04 Yorumla- +1 yıl
Ton balığının tadını hiç bilmiyorum.🤭🙉🙈
- +1 yıl
Balığı seviyorsan denemeni tavsiye ederim ekmek arasında çok iyi gidiyor😂
- +1 yıl
Balık yemiyorum ömrüm boyunca da bir kere eşimin zoru ile yedim bı daha asla 🤭😂
- +1 yıl
O zaman hiç deneme sevmezsin😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAş evine çevirdin burayı. Sürekli yediklerini paylaşmak zorunda değilsin
03 Yorumla- +1 yıl
Yaptıklarımı tariflerini paylaşıyorum yeme içme kategorisi var engellersen görmezsin. he açsan da evim aş evi olur sana da aç olan herkese de.😉
Cevap sahibi+1 yılAçlık ne alaka şimdi teyze. Görgüsüzlük bence bu. Makarnanı da poğaçanı da psylaşmazsın yani...
- +1 yıl
Tamam teyzesi site yönetimine yazarsin yeme içme kategorisini kaldırırlar çok cici sevgili küçük gizli üye.😉
Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Biberi ve domatesi iri parçalar halinde bir kaç dakika yüksek ateşte kızartıp iki yumurta çakıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMakarna her zaman süper bir fikir bence 🍝🤤😂 Senin tarifidr denerim en kısa zamanda😍🤤
00 YorumlaMakarna ya da ekmek arası bir şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla afiyet olsun. Şırnak'da askerim, şu an nöbet tutuyorum. Burada bu akşam yemek kötü çıktı diye yemedim. Zaten açım, soruyu görünce ağzımın suyu aktı ya. Afiyet olsun bu kardeşin içinde ye🥰
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim, eşim şuna Şırnak ta görevde bişeye ihtiyacın olursa mesaj atman yeterli Allah a emanetsin. özür dilerim hakkını helal et.
- +1 yıl
*şu an
Ne diyelim afiyet olsun. Asuremizi de vermedin zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş boş açıklama yapmış küçük çatalla yiyormuş bu yaşta diye açıklama yapmış. Allah akıl fikir versin.
10 Yorumla
+1 yılMakarnaya bayılırım <3
01 Yorumla- +1 yıl
Bende 🙈🙈
- Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHahah ben de yerdim ama büyük çatala geçtim artık
02 Yorumla- +1 yıl
Ben geçmiyorum 🤷🤭
- +1 yıl
Neden
Plastik tadı veren noddle var ya o..
02 Yorumla- +1 yıl
Noodle tadını bilmiyorum deneyeceğim.
- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKremalı mantarlı makarna
01 Yorumla- +1 yıl
Heeytttt kimin arkadaşı lan.😎
Aaa ketçap mayonezle makarna yenilio mu
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani hiç yemedin mi?
+1 yılnoodle 😀 5 dk da hazır
019 Yorumla- +1 yıl
ojeli barnakklarda çıkmış detay görl fark etti 😀
- +1 yıl
Çiçeğim hiç yemedim yemem de galiba gençler çorba ve makarna bı arada gibi demiş öyle mi gerçekten? Sus sus barnaklar aramızda kalsın 😂
- +1 yıl
ee yani sulu biraz ama ben çok kabarmasını bekliyorum bazen o zaman daha susuz oluyor ye bak ya seveceksin bence 😀
- +1 yıl
Çoğunluk noodle demiş bı deneyeceğim galiba ama hiç seveceğimi sanmıyorum 😂🤭
- +1 yıl
önyargılı olma ama 😀 bu arada süs olan herşeyi fark ederim ayakta oje de dahil 😂 bu arada ben küçük çatal hiç sevmiyorum ya :/
- +1 yıl
Ben hep küçük çatalla yiyorum gülüm eşim Tuba 33 yaşında kazık kadar kadınsın beni rezil etme dediğin de yemek yemiyorum ya da ekkmaaneeen yiyorum.🤷🤷
- +1 yıl
kız yaşla ne alaka küçük çatal normalde kahvaltı çatalı ve tatlı çatalıdır 😀 ayy eniştem de herşeye karışıyor ha 😂😂
- +1 yıl
Hemde nasıl 😂🤭
- +1 yıl
burcu ne enişin 😂
- +1 yıl
yay galiba yazarken baktım valla yaymış 🤭
- +1 yıl
burçdaş çıktık ya enişteyle 😂
- +1 yıl
Ciddi mi tüyo verir misin? Çok huysuz ve inatçı sende öyle misin? ki hiç sanmıyorum bal gibisin.💐
- +1 yıl
bende ki inat kimsede yoktur 😀huysuz değilim sadece kıskanırsam huysuzlanırım bir de damarıma basılırsa 😀
- +1 yıl
Benimki hep huysuz hep inat anam babam 🤷
- +1 yıl
erkeği ve kadını farklı olabilir ama mesela benim benden 10 yaş büyük olan erkek kuzenim yay o hep gergin mesela 😀 bu kadar huysuz olunur yani gözünün üstünde kaşın var diye bile sinirlenebilir 😂
- +1 yıl
Yemek yerken kafamı kaldırıp bakıyorum ne la ne diyorum tuz istemek zor geliyor sert bakınca tuz sofraya gelsin istiyor 🤷🤦
- +1 yıl
haydaa 😂 ben hiç öyle değilim ya demek ki erkekleri öyle bilemicem 😂
- +1 yıl
Allah başımdan eksik etmesin yine de deli , dolu , aksi , huysuz , bazen sevimsiz ama olsun 😂
- +1 yıl
esprili değil mi biz yaylar neşeli oluruz ama 😀
+1 yıl5 dakika önce yedim hemde acılı
06 Yorumla- +1 yıl
Makarna mi?
- +1 yıl
Evet spagetti
- +1 yıl
Bende acı sos ile çok seviyorum.😋
- +1 yıl
Evet yaaa bol acılı yanmalı olcak birde makarnanın şekli tadını değiştiriyor 😂 spagetti ve düdük dışında sevmem
- +1 yıl
Ben spagetti yani çubuk makarna hariç makarna yemiyorum 😂😂
- +1 yıl
Spagetti kırmızı çizgimizz 🥰
Tavuk döner BİM den hemen :))
02 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun 27 lira olmuş
+1 yılİlk gördüğüm insanın kulaklarını yirim
04 Yorumla- +1 yıl
Nede olsa sen bir ayı boğansın ayı bogancim 😈
- +1 yıl
Dedikoducu
- +1 yıl
Aaa ne kadar ayıp 😒
- +1 yıl
😄😄
+1 yılSalça ekmek
02 Yorumla- +1 yıl
Biber salçası evet ama domates salçasıni ekmekle yiyemiyorum balım.🤷
- +1 yıl
Evde yapılan salçalar çok güzel oluyor
+1 yılAynı yastaymisiz ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi 🙈🙋
Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Küçük çatalla yemek yemenin yaşla ne ilgisi var?
01 Yorumla- +1 yıl
Hah işte bende tam bunu diyorum , insanlar çok garip bakıyor. çocuk çatalı ama o diyorlar.
Büyük çatalı bende sevmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnız olmadığıma sevindim
- Yeme & İçme konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılNoodle veya ekmek arası birşeyler
04 Yorumla- +1 yıl
Noodle nin tadını bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Çorba+makarna işte 😂
- +1 yıl
Kulağa hoş gelmiyor sanki 🤷
- +1 yıl
Ama ağıza hoş geliyor
Sipariş et bana teyze bekliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam teyzem gel yaptım otur.
Meyve ve salatalık.
02 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı beslenme diyorsun
+1 yılAğzın küçük demek afiyet olsun
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılEkmek arasi peynir domates yaparim
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Maaaaakaaaarrrrrnaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılYumurta tavada
00 Yorumla
+1 yılMakarna güzel ya böyle soslu olacak.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ne verdiyse :-D
00 Yorumla
+1 yılher şey şipşak yaparım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMakarnaya hayır diyemem. günde 3 öğen yesem bile bıkmam o kadar severim
00 YorumlaAfiyet olsun. Efso menü
00 YorumlaAfiyet olsun çok sık yemesemde arada bir tadarım
00 Yorumla
+1 yılMenemen yaparım genelde
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılNoodle ya da tost hiç olmadı salata
00 Yorumla Noodlee vazgeçilmezz 🤗
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler