Benzer tatlara yari fiyatina ulasabileceksem, neden peki starbucks.. Parayi kolay kazanan veya maddi olarak oldukca rahat olamayan bir insan, maddi kaygilari olan bir erkek. Seni memnun etmeyebilir..
Meslegim var fakat bazi sorunlardan sebep calisamamaktayim. Is arama surecindeyim henuz.. Parayi zor kazandigim icin rahat ve doyumsuzca harcayamiyorum maalesef.
Sen ne kadar calisip, erkek eline bakmasan dahi hayat tarzinin maddi olarak farkli/rahat olmasi erkegini rahatsiz etmez mi? Parayla birlikte gelen hayat aliskanlklarinizin farklilasmasj sizi yormaz mi sence? Senin paran fazla olacak belki erkeginde olamayacak ve gocunacak. Veya sen pahali, lux, harcamaya alisiksin ama onun hayati buna ait, buna alisik degil.. Seninle farkli olmaktan cekiniyordum, basima geldi sanirim.
Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay
" Ben çokta doyumsuz değişimdir ya evet biraz öyleyim ama " Doyumsuz? Icecek, yiyecek, gezilerjnle para harcamak konusunda rahat gibisin. Maddi olarak sankrkm bahsettigin "doyumsuz" gibi birisin.. Neden boyle bilmiylrum sanirim aileden varliklisiniz ama oyle bir insan olamadim ben.
" Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay "
Varlikli, para harcama sever oldugunu soyledin. Kimsenjn buna karismadigina gore maddi olarak oldukca rahat oldugunu soyluylrsun.
"Hosnut olamiyorim" dedigine gore gozun hep ustunu markasini arayip, uygun makul sey ile mutlu olacak insan degilsin..
Seninle benzer insanlar degiliz. Hayata bakis ve tarzimizjn farkli oldugunu goruylrum. Ve de sana ulasip yazmadigima, tanisip yakin olmadigimiza memnun oldum ister istemez.
Zengin değilim bilinmeyen. Her zaman marka de giymem. Babam çalışıyor ama öylesine. Öğretmendi ama artık değil, 2 üni bitirdi ama şu an yaptığı işi duysan adına üzülürsün. Yani gucci’ler falan giymiyorum. H&M, Zara, Bershka bazen. Çok alışveriş de yapmam trendyol falan. Yani herkesin yaptığı gibi. Seni bu tür şeyler benden vazgeçiyorsa sen beni cidden sevmiyorsundur ve değer vermiyorsundur. Seven insan hemen vazgeçmez
Ben bazı şeylere kolay alışabilirim, senin sandığının tam tersine. Birini sevdiysem hayatına alışabilirim. Ultra zengin falan değilim, bence sen kendini çok aşağıda görüyorsun ama öyle değilsindir.
Ayse jenerik Turk isimi oldugu icin soyluykrum. Fakat birisine isimiyle hitap etmek istiyorsam bil ki ciddi sorun var demektir.. Sana yazdkgimi tekrarliyorum; "Insanin gozunu (niyetini) karartan seyler nelerdir, sence?"
Cumlelerin icerisinde bana dokunan tek cumle oldu; "Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay"
Doyumsuzluk, keyfi aliskanliklar, standartlar.. beni korkutur. Hele de babasinin karisamadjgi insana soz etmek falan. Nasil olabilirki..
Az sakin ol, atarlanip celallenme boyle.. Okuyup, anlayip, dusunup yazmayi seviyorum. Yeni gencler gibi catir cutur yazip gececek adam olmadigimi biliyorsun zaten Ayse, biraz sakin ol. Kimseden gidip baska kadinlara bakmadim, seni anlamaya calisiyorum sadece..
Samimiyetimde en ufak eksik, yanlis yoktur. Yazdigin mesaj veya cevaplarla samimiyetimi mukayese etme. Ben samimiyetimden odun verecek adam degilim. Buna gerek duymam. Fikrimi her zaman adam gibi konusacak adamim, belli olmuyor mu
Konusuyorum, tartisiyorum. Anlamaya calisiyorum.. Cok parca var elimde, puzzle tamamlamak icin erken ama eklenen parcalar puzzle buyuk resiminde kaygi yaratiyor.. Ilgi ve merak edilmeyi, kiskanilmayi her kadin ister. Bunu gostermek, sana yasattirmak, tattirmak marifet degil bendeki. Her erkek bunu yapabilir.
Bana gore gunun ozetidir, " Insani karartan seyler, keyfi arzularidir. Para, mal, seks, heves, arzu bunlarin fazlasi..
Cumlelerin icerisinde bana dokunan tek cumle oldu; "Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay"
Doyumsuzluk, keyfi aliskanliklar, standartlar.. beni korkutur. Hele de babasinin karisamadjgi insana soz etmek falan. Nasil olabilirki.. "
Anlatamiyorum sanirim.. Fazlaisyla realist, acik sozlu, oldugu gibi konusmayi seven adamim. Yasadiklarini bilmiyorum, merak ediyorum. Ama kendini ifade ettigin bazi cumlelerin bana uymuyor.
Karşındaki kişiyi kontrol etmek mi istersin? Ben her şeyi başından söylemek isterim. Tek çocuk olduğum için özgürdüm. Özgür dediğim geceleri dışarı çıkmak, arkadaşta kalmak veya clublerde takılmak değil. Tam anlamıyla düzenli bir ilişki yaşamadım ve bu işler nasıl yürür bilmiyorum.
Farkindayim.. Kontrol etmek maksadim degil. Benim icin uyum onemli, ahenk, ayni dili konusmak.. Samimiyet, uslub ve tavrlarina hastayim guzel kadinsin. Fakat ben para insani ddgilim, kariyer adami degilim, mal mulk bende yok. Hani herkesi tanimlayan seyler vardir. Mesela gül; Guzel kokar, renklidir, dikeni vardir v. s.
Benimde kendi standartlarim var ve benden uzak insanlarla anlasabilecrgimi sanmiyorum. Maddiyat onemli bir detay. Cjnku hayatimda para icin asla kendimi kaybedecek, pahali zengin lux gostermek icjn cabalayan oyle takilan adam olmadim. Bende farkli degerler var, tnaimlarimda anlamlandirdigim baska dunyalar var. Bunlar demek degilki sen hayatsiz veya tanimsizsin. Kendine buradan kotu mesaj cikartma fakat maddiyata doyamayan tiplerin hayattan baska bejlentisi kalmaz cogu zaman.. Soylesene, hayat nedir?
Paranin ne kadar pis bisey oldugunu fark ettin mi? Dun baska konusan iki insan, para konu olunca cok daha farkli rollerde konusur olduk birbirimize.. Insani karartan seyler tanimimdaki etkiyi gorebiliyorum ben bu aksam.
Hayat nedir mi? Bunu kimse tam anlamıyla açıklayamaz. Ben kendime göre hayatı tanımlayamadım. Hayat tam anlamıyla bir şey değildir. Aşk, para, aile veya huzur. Hayatta hepsi olur. Hayat nedir tam anlamıyla açıklamam ama hayatımı nerede yaşamak istediğimi iyi biliyorum.
Para insanı birbirine düşman eder. Para isteme benden buz gibi soğurum senden gibi. Para çoğu şeydir, merak etme benimde kayda değer malım veya mülküm yok. Hayallerim var o kadar. Belki de hiç gerçekleşmeyecek hayaller.
Sana gore tayyip itin qotu iken, Suriyeliler icin savastan kacarken vatani acan mubarek insan diyorlar mesela. Nedir dogru simdi? Para cogu sey midir. Dogru mudur, bilmem..
Tayyipci falan degilim, benim gibi bilim aşıgı, dini inanci olmayan, realist bir adami akkoyunlularla sakn bir tutma.. Sadece bakis acisi ve ornek anlasilmasi sebebiyle paylastim. Nedensellik..
Sadece bu konuda çok ortak değiliz. Benim bir dinim var ve çokta realist değilim. Yeri geldiğimde gerçekçi olabilirim ama aşk konusunda realist olmak bence doğru değildir.
Moongirl82737374 2 dk Bir dininin olmaması veya realist olman beni ilgilendirmez..
Fikirlere saygi duymakla mi baslayacagiz yoksa farkliyiz diye birbirimize umurumda degil, biseuler soyleyip anlamsiz cumlelerle mi yaklasacagiz.
Ask, ebedi bir durum degildir. Ask bitecek. 60 yasinda esine asik kadin yoktur. Eger mutluljk ariyorsan askin yaninda anlasabilecegin insan olmalidir. Seni anlamak ickn bu mucadeleye girdim ben, anliyor musun? Oyle umurumda degil, biseyler abuk subuk yazacaksan bidaha yazma cocuk yok karsinda
İçinde bulunduğumuz durum garip geliyordu. Sen gizli olarak yazıyorsun ve bende cevap veriyorum ve sonradan sürekli konuşmaya başlıyoruz. Yani garip, anlıyor musun? Belki sende yazmakta zorluk çektin hep okudun. Bunu söylemiştin bana, neden birinin sana değer verebileceğine inanmıyorsun? Sen bana değer verirken, ben neden hiç tanımadığım sana birazda olsa değer vermeyeyim?
Karsindakine "umurumda degil" dedigin zaman diyaloga olan saygi ve seviyeyi bitiriyorsun zaren.. Bana umursamaz olan kadina ne dusunebklirim ben. Kelimelerine, yazdiklarina dikkat edeceksen konusalim. Dedigim givi cocuk yok karsinda. Umursanmayacak durum varsa umursamayiz biter..
Cok umursuyorsunya beni, yarina is soruyorsun hani;
"Gizli Üye Görüş sahibi 1 sa Meslegim var fakat bazi sorunlardan sebep calisamamaktayim. Is arama surecindeyim henuz.."
Şu an mükemmel zengin olsan bana yararı ne pardon? Şu an senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Konu para değildi, sadece işe gideceksen uyu demek istedim.
Yanlis olan o kopyaladigim nesaji 1 saat once gondermisim zaten, yukarida duruyor.. Yazdigim, konustugumuz seyi daha 1 saat onceki mevzuya uzak oldugun kadar alakadarsin olanlara :): Tesekkurler
Metin surecinde hakliydim ve senin yazdigin "dini realist gorusunu umursamiyorum" gibi seviyesiz, saygisiz karsindakini umursamaz mesajin, sohbeti hatrlamaz bu tutumlarindan sonra ne yazacagimi bilmiyorum. Tesekkurler..
Üzgünüm, özür dilerim. Özür dilemeyi sevmem ama haya yaptım evet? İnsanlar hata yapabilir? Hiç güzel bir gün geçirmedim. Günüm ağlamakla geçti ve sana cevap vermeye çalıştım. "Sadece çalıştım"
Sadece seni okuyup, uzaktan sevmeye calisan adamdim ben. Yanlislarini da agresif saldirgan tutumunla birlikte alip gidersen daha iyi olabilir. Sana ayip, yanlis, kaka yalmadjgim halde şu 2 saatte diyalogu nereye getirdin. Kafi
Şu an bitirip günlerce yazmamayı düşünüyorsun muhtemelen. Yine sen benden haberin olacak, yazdıklarımı okuyacaksın ama bende koca bir boşluk. Peki. Nasıl istiyorsan öyle olsun. Kapatalım ve sende rahat ol, seni uzaktanda olsa sıkan ve bunaltan biri yok.
Birinden vazgeçmek senin için bu kadar kolaysa sana bravo. Ne yapabilirim? Hayır, cidden ne yapmamı bekledin? Ben senin yazmanı bekledim ve sen benden ne bekledin?
Ben Starbucksta Frapuchino icip, takilacagin Bogachan degilim. Arkadas deyip; herseyi yasayip, ukala umursamazca yoluna gidecegin gunumuz cocugu da degilim.
Sana zor zamanimda ulasmak istedim. Konusacaktik.. Ukala, umursamaz, alakasiz, soguk yanit ve tavrinla sen karakterini her seferinde gosteriyorsun.
Ve bunlarin iliski yasamamakla da alakasi yok. Insan olmakla alakasi var. Biz ayni insanlar degiliz en azindan sen insan isen ben degilim, hayvanim tamam?
Bu abuk sacma tavrlarina karsi seni kirmamak icin tek kelime etmeden, susup uzaklasiyorum. Karsima gecip, dogru bilmissinde hakli gururunu yaziyorsun bana. Nesin sen allah mi?
Ben tersleneyim, umursanmayim, red edileyim, itekleneyim, eziyet göreyim diye hayatima kadin istemiyorum. Anlayis, sicaklik, iyi kotu her zaman yanimda olmak hissi, fedakarlik, erkegine karsi red degil acik ve onaylayici olmak, onu ve taleplerini kabul etmek, birlkte zaman gecirmek, birlikte paylasmak ve mutlu olmak gibi gibi cogu seyler.. Sana cok uzak ama insan tatli bir muhabbet ve bunlari ariyor.
Bunlari defaatle yazdim. Herseye tamam, evet diyen sen sozunde onaylayip is basa dustugunde her zaman karakterini ortaya koyup tavrlarinla kendini gosterdin bana.
Biseyler beklyordum evet hatta cok sey isterdim seninle ama goruyorumki isteyip gonul, emek koyacak, anlayip anlasacak insan yok karsimda..
He, evey haklisin sen kazandin. Ancak bununla gurur duy sen
Haklı olmamla gurur duymuş gibi görünsemde kırıldım. Genel olarak çokta haklı çıkmam ama biz olamayız gibi. Ben dışarıdan ne kadar soğuk ve sert görünsem de içimde öyle biri değilim, eğlenceli, samimi ve güler yüzlüyüm ama bunu herkese göstermem. Sen istiyorsun ki ben seni hiç bilmeden kabul edeyim, seni arasam ne konuşacaktık tam olarak? Birbirimiz hakkında hiçbir şey bilmeden, önceki konuştuklarımızı bir kenara bırak, ne diyecektik birbirimize? Sen hemen harekete geçelim ve bir an önce olsun istiyordun. Hayatta hiçbir şey bu kadar kolay olmaz. Hayatta hiç mi bir şeyler seni korkutmuyor. Neyse, sen beni bırakır bir başkasına bana yazdıklarını yazarsın, ben son yazından bunu sezdim.
Insanin zor zamaninda alo dediginde yaninda olmak deger vermektir, samimiyettir. Ne konusacaktik? Insan degil miyiz. Insan gibi isimlerimizi tanitip, iki sakalasip sikintilarimi konusur, biseylerden bahseder kapatirdik telefonu.. Neden korkayim, ne icin cekineyim yani? Ozel bir insana, ozelimi paylasip dertlesip selamlasip telefonu kapatmak nedir. Canini mi istedim senin.
Ama bu simarik, ukala, umursamaz, soguk sacma huylarin manasi ve telafisi yok. Hala karsimda kendini hakli ve gururlu gosteirr gibi benim baskaskyla da konusacagimi ve yazabilecegimi soyluyorsun. Pardon, hayat sen ve senin dogrularin etrafinda mi donuyor sadece? Ben Ankara diyorken sen neden. ötün karayi anlatiyorsun bana biliyor musun.
Cunku hala daha soylediklerim ve beklentilerimi umursamayip kendi borunu otturmenin gayesindesin..
Bu abuk hallerine takdir icin mi acilayim sana.. Ne insansin be, simariklik, ego, kibir, kendini begenmislik. Hersey parayla alinamayacak, her istedifin olmayacak bunu bil..
Hayır, kendi borumu falan öttürme derdinde değilim? Sadece yazmadın ve bende bunun olacağını biliyordum ve öylesine yazdım. Bu kadar rahatsız olacağını bilseydim yazmadım.
Kendi yersiz hakliliginla gurur duyup; koca hicligi, vasatligini mukemmeliyetcilik adlandiracak kadar egoist, kendini begenmissin. Sana verdigim emege, mesajlarima yazik. Kaldir yorumumu, gormek istemiyorum seni
Kendinle basbasa kaldiginda utanip, kendini ahmaq gibi hissettiginde bu "mukemmel, samimi, super kadin" icindeki simarik, umursamaz, art niyetli, ucuz, pis nsani gorursun kendinde.. Sana deger verdim gordugume bak. Topraga su doksem cim cikar ne vasatsin. Yeterli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
tahmin edebilirsin.
Starbucksa onca para vermeye gonlum el vermez.
Cimri degilim, gosteris icin benzer tatlara yari fiyatina ulasacaksam; dolar ve amerika, gosteris icin starbucksa gidemeyecegim..
Gösteriş değil ya, güzel bence
Benzer tatlara yari fiyatina ulasabileceksem, neden peki starbucks..
Parayi kolay kazanan veya maddi olarak oldukca rahat olamayan bir insan, maddi kaygilari olan bir erkek. Seni memnun etmeyebilir..
Merakımdan soruyorum, ne işi yapıyorsun? Para veya maddi olarak değil konu açılmışken merak ettim
Ben çokta doyumsuz değişimdir ya evet biraz öyleyim ama
Ayrıca ileride erkek eline bakan bir kadın olmayacağım. Kendi paramı kazanacağım için çokta önemli değil
Cevap vermek istemiyorsan verme
Meslegim var fakat bazi sorunlardan sebep calisamamaktayim. Is arama surecindeyim henuz..
Parayi zor kazandigim icin rahat ve doyumsuzca harcayamiyorum maalesef.
Sen ne kadar calisip, erkek eline bakmasan dahi hayat tarzinin maddi olarak farkli/rahat olmasi erkegini rahatsiz etmez mi?
Parayla birlikte gelen hayat aliskanlklarinizin farklilasmasj sizi yormaz mi sence?
Senin paran fazla olacak belki erkeginde olamayacak ve gocunacak. Veya sen pahali, lux, harcamaya alisiksin ama onun hayati buna ait, buna alisik degil..
Seninle farkli olmaktan cekiniyordum, basima geldi sanirim.
Cokta doyumsuz degilimdjr, ne demek?
"Doyumsuz"..
Evet kadının erkekten fazla kazanması sorun olabilir ama bunu "o" kişiyle alabileceğimi düşünüyorum.
Neden benimle farklı olmaktan çekiniyorsun?
Ne anlamda?
Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay
" Ben çokta doyumsuz değişimdir ya evet biraz öyleyim ama "
Doyumsuz?
Icecek, yiyecek, gezilerjnle para harcamak konusunda rahat gibisin.
Maddi olarak sankrkm bahsettigin "doyumsuz" gibi birisin..
Neden boyle bilmiylrum sanirim aileden varliklisiniz ama oyle bir insan olamadim ben.
Aileden varlıklı? Hayır cevap seni çok şaşırtacak ama hayır. Eskiden baba tarafım çok zengin olabilir ama şimdi hiçte öyle değil.
Bu sebeple farklj hayatlarimiz ve standartlarimiz oldugunu dusunuyorum. Cekiniyorum.
Ne anlamda? Para mı? Yaşam mı? Kafa tarzı mı? Biraz daha aç. Ne konuda endişelisin ve korkuyorsun?
" Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay "
Varlikli, para harcama sever oldugunu soyledin.
Kimsenjn buna karismadigina gore maddi olarak oldukca rahat oldugunu soyluylrsun.
"Hosnut olamiyorim" dedigine gore gozun hep ustunu markasini arayip, uygun makul sey ile mutlu olacak insan degilsin..
Seninle benzer insanlar degiliz. Hayata bakis ve tarzimizjn farkli oldugunu goruylrum. Ve de sana ulasip yazmadigima, tanisip yakin olmadigimiza memnun oldum ister istemez.
Zengin değilim bilinmeyen. Her zaman marka de giymem. Babam çalışıyor ama öylesine. Öğretmendi ama artık değil, 2 üni bitirdi ama şu an yaptığı işi duysan adına üzülürsün. Yani gucci’ler falan giymiyorum. H&M, Zara, Bershka bazen. Çok alışveriş de yapmam trendyol falan. Yani herkesin yaptığı gibi. Seni bu tür şeyler benden vazgeçiyorsa sen beni cidden sevmiyorsundur ve değer vermiyorsundur. Seven insan hemen vazgeçmez
Ben bazı şeylere kolay alışabilirim, senin sandığının tam tersine. Birini sevdiysem hayatına alışabilirim. Ultra zengin falan değilim, bence sen kendini çok aşağıda görüyorsun ama öyle değilsindir.
Insanin gozunu (niyetini) karartan seyler nelerdir, sence?
Eğer bu kadar kolay ve yanlış anlaşılacak şeyler seni benden vazgeçiriyorsa bilemiyorum...
Peki benim sana uygun biri olmadığımı öğrendiğine kendine yeni birilerini mi bulacaksın? Bu kadar kolay ikna mı oldun Yani? Peki...
Ayşe yazdigimi okumadan yazmaya devam mi edeceksin?
Ayşe diyip durma ya sevdiğin kızın ismi mi? İkide bir yazıyorsun.
Ben hep sana cevap verdim artık sen ver
Ayse jenerik Turk isimi oldugu icin soyluykrum. Fakat birisine isimiyle hitap etmek istiyorsam bil ki ciddi sorun var demektir..
Sana yazdkgimi tekrarliyorum;
"Insanin gozunu (niyetini) karartan seyler nelerdir, sence?"
Bak, o kadar şey yazdım ve sen hepsinden kaçıyorsun.
Sadece senin yazdığına cevap vereyim ama sen verme. Olur mu öyle şey? Sana bir sürü şey yazdım
Kaciyorum?
Yazmayacagimi nereden cikarttin.
Bisey sormustum, fikrini merak ettigim icin..
Peki benim sana uygun biri olmadığımı öğrendiğine kendine yeni birilerini mi bulacaksın? Bu kadar kolay ikna mı oldun Yani? Peki... bunu söylemiştim
İnsanın gözünü para karartır
Artık cevap ver biticem reis
Ben sana cevap vermeden önce daha samimiydin biliyor musun?
Ben sana cevap verdikten sonra daha iyi olacağını düşünmüştüm.
Yazdiklarin hepsini haftalardir okudugumu soyledim. Bugun gibi, okuyorum. Merak etme yanitini alacaksin..
Insani karartan seyler, keyfi arzularidir.
Para, mal, seks, heves, arzu bunlarin fazlasi..
Cumlelerin icerisinde bana dokunan tek cumle oldu;
"Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay"
Doyumsuzluk, keyfi aliskanliklar, standartlar.. beni korkutur.
Hele de babasinin karisamadjgi insana soz etmek falan. Nasil olabilirki..
Birinin beni önemsemesi ve kıskanması hoşuma gider. Niye her yazılım kalbine dokunuyor?
Az sakin ol, atarlanip celallenme boyle..
Okuyup, anlayip, dusunup yazmayi seviyorum. Yeni gencler gibi catir cutur yazip gececek adam olmadigimi biliyorsun zaten Ayse, biraz sakin ol.
Kimseden gidip baska kadinlara bakmadim, seni anlamaya calisiyorum sadece..
Samimiyetimde en ufak eksik, yanlis yoktur.
Yazdigin mesaj veya cevaplarla samimiyetimi mukayese etme. Ben samimiyetimden odun verecek adam degilim. Buna gerek duymam.
Fikrimi her zaman adam gibi konusacak adamim, belli olmuyor mu
Anlayabildin mi peki beni? Birazda olsa anlamış olman gerek. Söylesene bana nasıl biriyim? İyi ve kötü özelliklerimi yaz. Eleştir beni
Konusuyorum, tartisiyorum. Anlamaya calisiyorum..
Cok parca var elimde, puzzle tamamlamak icin erken ama eklenen parcalar puzzle buyuk resiminde kaygi yaratiyor..
Ilgi ve merak edilmeyi, kiskanilmayi her kadin ister. Bunu gostermek, sana yasattirmak, tattirmak marifet degil bendeki. Her erkek bunu yapabilir.
Bana gore gunun ozetidir,
" Insani karartan seyler, keyfi arzularidir.
Para, mal, seks, heves, arzu bunlarin fazlasi..
Cumlelerin icerisinde bana dokunan tek cumle oldu;
"Yani bana babam bile karışmamışken ilerideki birlikte olacağım kişi çok karışamaz. Para harcamak güzeldir ya ama çokta masraflı değilim. Doyumsuz anlamında ben hoşnut olamıyorum. Yani kolay kolay"
Doyumsuzluk, keyfi aliskanliklar, standartlar.. beni korkutur.
Hele de babasinin karisamadjgi insana soz etmek falan. Nasil olabilirki.. "
Anlatamiyorum sanirim..
Fazlaisyla realist, acik sozlu, oldugu gibi konusmayi seven adamim.
Yasadiklarini bilmiyorum, merak ediyorum.
Ama kendini ifade ettigin bazi cumlelerin bana uymuyor.
Karşındaki kişiyi kontrol etmek mi istersin? Ben her şeyi başından söylemek isterim. Tek çocuk olduğum için özgürdüm. Özgür dediğim geceleri dışarı çıkmak, arkadaşta kalmak veya clublerde takılmak değil. Tam anlamıyla düzenli bir ilişki yaşamadım ve bu işler nasıl yürür bilmiyorum.
Sorumun cevabını alamadım. Benim hakkımda ne öğrendin? Hangisi seni hoşnut etmedi? Öğrenmek istiyorum.
İnsanı karartan şeyler olarak adlandırdıklarını çok mu yaşadın? Bu yüzden mi bu kadar eminsin?
Babasının karışmadığı insana laf, söz etmek derken kast ettiğin ne? Yaşam, para veya ne?
Farkindayim..
Kontrol etmek maksadim degil.
Benim icin uyum onemli, ahenk, ayni dili konusmak..
Samimiyet, uslub ve tavrlarina hastayim guzel kadinsin. Fakat ben para insani ddgilim, kariyer adami degilim, mal mulk bende yok.
Hani herkesi tanimlayan seyler vardir.
Mesela gül;
Guzel kokar, renklidir, dikeni vardir v. s.
Benimde kendi standartlarim var ve benden uzak insanlarla anlasabilecrgimi sanmiyorum.
Maddiyat onemli bir detay. Cjnku hayatimda para icin asla kendimi kaybedecek, pahali zengin lux gostermek icjn cabalayan oyle takilan adam olmadim.
Bende farkli degerler var, tnaimlarimda anlamlandirdigim baska dunyalar var.
Bunlar demek degilki sen hayatsiz veya tanimsizsin. Kendine buradan kotu mesaj cikartma fakat maddiyata doyamayan tiplerin hayattan baska bejlentisi kalmaz cogu zaman..
Soylesene, hayat nedir?
Güzel kadın olmamı nereden çıkarttın? Dış görünüş mü? İç güzellik mi?
Paranin ne kadar pis bisey oldugunu fark ettin mi?
Dun baska konusan iki insan, para konu olunca cok daha farkli rollerde konusur olduk birbirimize..
Insani karartan seyler tanimimdaki etkiyi gorebiliyorum ben bu aksam.
Hayat nedir mi? Bunu kimse tam anlamıyla açıklayamaz. Ben kendime göre hayatı tanımlayamadım. Hayat tam anlamıyla bir şey değildir. Aşk, para, aile veya huzur. Hayatta hepsi olur. Hayat nedir tam anlamıyla açıklamam ama hayatımı nerede yaşamak istediğimi iyi biliyorum.
Para insanı birbirine düşman eder. Para isteme benden buz gibi soğurum senden gibi. Para çoğu şeydir, merak etme benimde kayda değer malım veya mülküm yok. Hayallerim var o kadar. Belki de hiç gerçekleşmeyecek hayaller.
Dis gorunusunu gormedigim kadinin, guzellik soylemimi niteleyememesi..
He Ayse memen guzem he (!)
Hayatin jenerik tanimj olmaz zaten, Ayse deki tanimi beni ilgilendiriyordu..
Bir ara hayalleri konusmak gerekiyor belkide.
Cidden, artık meme ve Ayşe deme sinir bozucu
"Ya tamam evlenirsin para gözünü boyar ama sonradan illa aksilikler çıkar ama para çoğu şeydir"
Evet, para çoğu şeydir? Yazdıklarımı biliyorum.
Öyle değil midir?
Sana gore tayyip itin qotu iken, Suriyeliler icin savastan kacarken vatani acan mubarek insan diyorlar mesela. Nedir dogru simdi?
Para cogu sey midir. Dogru mudur, bilmem..
Tayyipci falan degilim, benim gibi bilim aşıgı, dini inanci olmayan, realist bir adami akkoyunlularla sakn bir tutma..
Sadece bakis acisi ve ornek anlasilmasi sebebiyle paylastim.
Nedensellik..
Bugun yine fazla bosbogazlik yaptim..
Kapatsak iyi olabilir.
Bir dininin olmaması veya realist olman beni ilgilendirmez. Realist biri nasıl evlilik yürütebilir mesela? Mantık evliliği mi yapacaksın?
Yarın işe gideceksin, uyu bence.
Din veya realist fikirlerim neden seni ilgilendifmiyor?
Ne oldu artik umurunda dsgil miyim hayr olsun
Umrumda olmasan yazman için beklemez, senin yazdıklarına önem vermez başta seni engellerdim.
Sadece bu konuda çok ortak değiliz. Benim bir dinim var ve çokta realist değilim. Yeri geldiğimde gerçekçi olabilirim ama aşk konusunda realist olmak bence doğru değildir.
Ayrıca, sen yarın işe gitmeyecek misin?
Moongirl82737374
2 dk
Bir dininin olmaması veya realist olman beni ilgilendirmez..
Fikirlere saygi duymakla mi baslayacagiz yoksa farkliyiz diye birbirimize umurumda degil, biseuler soyleyip anlamsiz cumlelerle mi yaklasacagiz.
Ask, ebedi bir durum degildir. Ask bitecek.
60 yasinda esine asik kadin yoktur.
Eger mutluljk ariyorsan askin yaninda anlasabilecegin insan olmalidir.
Seni anlamak ickn bu mucadeleye girdim ben, anliyor musun?
Oyle umurumda degil, biseyler abuk subuk yazacaksan bidaha yazma cocuk yok karsinda
Niye sürekli bir şeyleri yazmamak veya bitirmek ile tehdit ediyorsun? Vazgeçmek için bu kadar hazır mısın yani?
Her şeyden bu kadar kolay mı vazgeçersin?
Ben insanların fikrilerine saygı duyarım, sadece o konuda aynı olmadığımızı söyledim.
Çünkü biliyorum. Eniştem de senin gibi, bir dine sahip değil, siyasi konuda aynı ve realist. Yani bazı şeyleri anlayabiliyorum.
İçinde bulunduğumuz durum garip geliyordu. Sen gizli olarak yazıyorsun ve bende cevap veriyorum ve sonradan sürekli konuşmaya başlıyoruz. Yani garip, anlıyor musun? Belki sende yazmakta zorluk çektin hep okudun. Bunu söylemiştin bana, neden birinin sana değer verebileceğine inanmıyorsun? Sen bana değer verirken, ben neden hiç tanımadığım sana birazda olsa değer vermeyeyim?
Biseydrn vazgecen sensin.
Karsindakine "umurumda degil" dedigin zaman diyaloga olan saygi ve seviyeyi bitiriyorsun zaren..
Bana umursamaz olan kadina ne dusunebklirim ben.
Kelimelerine, yazdiklarina dikkat edeceksen konusalim. Dedigim givi cocuk yok karsinda.
Umursanmayacak durum varsa umursamayiz biter..
Cok umursuyorsunya beni, yarina is soruyorsun hani;
"Gizli Üye
Görüş sahibi
1 sa
Meslegim var fakat bazi sorunlardan sebep calisamamaktayim. Is arama surecindeyim henuz.."
Soramaz mıyım? Sen benim hakkımda fikir sahibiysen benim olmak istemem neden yanlış?
Şu an mükemmel zengin olsan bana yararı ne pardon? Şu an senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Konu para değildi, sadece işe gideceksen uyu demek istedim.
Din, siyasi konular ve Suriyeli konusu falan açan sensin?
Şu an sevgiliyiz ve bana trip atıyormuşsun gibi davranıyorsun.
Yanlis olan o kopyaladigim nesaji 1 saat once gondermisim zaten, yukarida duruyor..
Yazdigim, konustugumuz seyi daha 1 saat onceki mevzuya uzak oldugun kadar alakadarsin olanlara :):
Tesekkurler
Sürekli bir şeyler kopyalıyorsun, kafam karışıyor?
Şu an cidden istediğin ne? Açıksın tamam ama ne istediğini anlayamıyorum? Kafanın içini okuyamam?
Bana yarina is icin uyusam iyi olur demistin..
Sana kopyaladigim mesajimizda sana 1 saat once yazmistimki henuz is arama surecindeyim, isim yok..
Bana olan alaka ve ne kadar umursadgini hatrlatmak istedim sadece sana :):
Mesaj yetmiyor, seninle yuzlesmek zorundayim.
Üzgünüm, haklısın galiba. Bunu söylemeyi hiç sevmem ama bana verdiğin değeri sana vermiyormuşum demek ki.
Hayır, buna hazır değilim.
Metin surecinde hakliydim ve senin yazdigin "dini realist gorusunu umursamiyorum" gibi seviyesiz, saygisiz karsindakini umursamaz mesajin, sohbeti hatrlamaz bu tutumlarindan sonra ne yazacagimi bilmiyorum.
Tesekkurler..
Tamam, tüm yanlış benim. Tüm hatayı yapan benim, kötüyüm ben. Rahatladın mı?
Ben nasıl sevilir, nasıl önem verilir bilmiyorum? Senin gibi birini hiç "çok" sevmedim.
Üzgünüm, özür dilerim. Özür dilemeyi sevmem ama haya yaptım evet? İnsanlar hata yapabilir? Hiç güzel bir gün geçirmedim. Günüm ağlamakla geçti ve sana cevap vermeye çalıştım. "Sadece çalıştım"
Bir de agresyon..
Sadece seni okuyup, uzaktan sevmeye calisan adamdim ben. Yanlislarini da agresif saldirgan tutumunla birlikte alip gidersen daha iyi olabilir.
Sana ayip, yanlis, kaka yalmadjgim halde şu 2 saatte diyalogu nereye getirdin. Kafi
Demek ki ben senin gibi sevemiyorum? Bugün kafam iyi değil tamam mı? Ne söylediğimi ve ne yazdığımı bilmiyorum. Gün içinde hayatım mükemmel gitmedi.
Kirmayalim kimseyi, kapatalim daha iyi olacaktir.
Agresif miyim? Bu mu Yani?
Şu an bitirip günlerce yazmamayı düşünüyorsun muhtemelen. Yine sen benden haberin olacak, yazdıklarımı okuyacaksın ama bende koca bir boşluk. Peki. Nasıl istiyorsan öyle olsun. Kapatalım ve sende rahat ol, seni uzaktanda olsa sıkan ve bunaltan biri yok.
Seninle konusmakti maksadim, daha iyi tanimak.
Neden agzima scmaya bu kadar merakliydin anlamadim ama hos degildi, bil..
Biliyorum hoş olmadığını. Şu an gözündeki tüm değerim bitti galiba.
Ben demiştim ve haklı çıktıım bu kumar değildi ama kazandım gizli üye
Hakli ciktigin kadar; tavr ve tutumlarinda da makul, hakli kalabilseydin keske karsindaki insana..
Hicbisey yapmadin degil mi.
Hicbisey.
Sadece sililp, gittim ve sen sozunle hakli cikmanin gururundasin.. Bravo!
Birinden vazgeçmek senin için bu kadar kolaysa sana bravo. Ne yapabilirim? Hayır, cidden ne yapmamı bekledin? Ben senin yazmanı bekledim ve sen benden ne bekledin?
Ben Starbucksta Frapuchino icip, takilacagin Bogachan degilim. Arkadas deyip; herseyi yasayip, ukala umursamazca yoluna gidecegin gunumuz cocugu da degilim.
Sana zor zamanimda ulasmak istedim. Konusacaktik..
Ukala, umursamaz, alakasiz, soguk yanit ve tavrinla sen karakterini her seferinde gosteriyorsun.
Ve bunlarin iliski yasamamakla da alakasi yok. Insan olmakla alakasi var.
Biz ayni insanlar degiliz en azindan sen insan isen ben degilim, hayvanim tamam?
Bu abuk sacma tavrlarina karsi seni kirmamak icin tek kelime etmeden, susup uzaklasiyorum.
Karsima gecip, dogru bilmissinde hakli gururunu yaziyorsun bana.
Nesin sen allah mi?
Ben tersleneyim, umursanmayim, red edileyim, itekleneyim, eziyet göreyim diye hayatima kadin istemiyorum.
Anlayis, sicaklik, iyi kotu her zaman yanimda olmak hissi, fedakarlik, erkegine karsi red degil acik ve onaylayici olmak, onu ve taleplerini kabul etmek, birlkte zaman gecirmek, birlikte paylasmak ve mutlu olmak gibi gibi cogu seyler..
Sana cok uzak ama insan tatli bir muhabbet ve bunlari ariyor.
Bunlari defaatle yazdim. Herseye tamam, evet diyen sen sozunde onaylayip is basa dustugunde her zaman karakterini ortaya koyup tavrlarinla kendini gosterdin bana.
Biseyler beklyordum evet hatta cok sey isterdim seninle ama goruyorumki isteyip gonul, emek koyacak, anlayip anlasacak insan yok karsimda..
He, evey haklisin sen kazandin. Ancak bununla gurur duy sen
Haklı olmamla gurur duymuş gibi görünsemde kırıldım. Genel olarak çokta haklı çıkmam ama biz olamayız gibi. Ben dışarıdan ne kadar soğuk ve sert görünsem de içimde öyle biri değilim, eğlenceli, samimi ve güler yüzlüyüm ama bunu herkese göstermem. Sen istiyorsun ki ben seni hiç bilmeden kabul edeyim, seni arasam ne konuşacaktık tam olarak? Birbirimiz hakkında hiçbir şey bilmeden, önceki konuştuklarımızı bir kenara bırak, ne diyecektik birbirimize? Sen hemen harekete geçelim ve bir an önce olsun istiyordun. Hayatta hiçbir şey bu kadar kolay olmaz. Hayatta hiç mi bir şeyler seni korkutmuyor. Neyse, sen beni bırakır bir başkasına bana yazdıklarını yazarsın, ben son yazından bunu sezdim.
Neyse, daha gizli üye’den çıkamadın.
Insanin zor zamaninda alo dediginde yaninda olmak deger vermektir, samimiyettir.
Ne konusacaktik? Insan degil miyiz. Insan gibi isimlerimizi tanitip, iki sakalasip sikintilarimi konusur, biseylerden bahseder kapatirdik telefonu..
Neden korkayim, ne icin cekineyim yani?
Ozel bir insana, ozelimi paylasip dertlesip selamlasip telefonu kapatmak nedir. Canini mi istedim senin.
Ama bu simarik, ukala, umursamaz, soguk sacma huylarin manasi ve telafisi yok.
Hala karsimda kendini hakli ve gururlu gosteirr gibi benim baskaskyla da konusacagimi ve yazabilecegimi soyluyorsun.
Pardon, hayat sen ve senin dogrularin etrafinda mi donuyor sadece?
Ben Ankara diyorken sen neden. ötün karayi anlatiyorsun bana biliyor musun.
Cunku hala daha soylediklerim ve beklentilerimi umursamayip kendi borunu otturmenin gayesindesin..
Bu abuk hallerine takdir icin mi acilayim sana..
Ne insansin be, simariklik, ego, kibir, kendini begenmislik.
Hersey parayla alinamayacak, her istedifin olmayacak bunu bil..
Hayır, kendi borumu falan öttürme derdinde değilim? Sadece yazmadın ve bende bunun olacağını biliyordum ve öylesine yazdım. Bu kadar rahatsız olacağını bilseydim yazmadım.
Neyse, bir daha bana yaramayacaksın zaten. Benden daha mükemmelini bulamayacaksın ama hayatında başarılar :dd
Yazamayacaksın*
Ne ozur, ne anlayis ne alcak gonulluluk..
Kendi yersiz hakliliginla gurur duyup; koca hicligi, vasatligini mukemmeliyetcilik adlandiracak kadar egoist, kendini begenmissin.
Sana verdigim emege, mesajlarima yazik. Kaldir yorumumu, gormek istemiyorum seni
Niye özür dileyim pardon? Senden mi? Tam anlamıyla saklanan ve korkak senden mi?
Mslskdkdk buradan mı anladın vasatlığı? Vasatlığın ne olduğunu biliyor musun sen? Kaç haftadır gizli üyesin ve bir türlü çıkamadın alla alla
Insani ya yerine koyup, deger gostermeyip, iki kurus bozuk pada gibi atan insana ozur, alcak gonulluluk falan.
Anlatmak hata. Yorumumu kaldirir misin?
Sırf seni sevdiğini söylemediğim, egonu okşamadığım için mi bu öfke?
Bozuk para gibi atmak mı? Ben mi atmışım seni :d
Tüm erkekler olarak istediğiniz olmayınca tüm kadınlar alçak, vasat, egolu dimi?
Ya hiç şey düşündün mü ben kaç yaşındayım bu kız kaç yaşında? Falan
Sen değişiksin ya git eski mesajları oku. Sürmeli şiddetten bahsetme, bana bir şeyler yapacağını söyleme, yok bacak kırmak yok kol kırmak okey ya
Sen bana tüm bunları söylediğinde benim seninle buluşacağımı mı zannettin?
Ama kelimelerime yazık,
Senin gibi mukkemmel kimse olamayacagini soyledigin ve karsindakini umursamadigin icjn "mukemmel" vasatsin.
Gizliyim, sebebini de soyledim, bos camur yapma.
Yaş, bunlari da konustuk.
Boq atmak icin yer aramak karakterinin ozunu de gosteriyor şu an. Daha cirkin olma. Kaldir yorumumu lutfen..
Sebebini mi söyledin? Yo söylemedin
Yaş? Sana yaşımı söylediğimi hatırlamıyorum?
Sen çirkin olduğun için çirkin oluyorum
Seninle böyle konuşmak gerek, iyilikten anlamıyorsun çünkü
Hala eski sacmaliklari onume suruyor. Senin ayaklarini kirdigim zaman sende az anasinin gozu konusmuyordunda agzima alamiyorum ben kotu laf sevmem.
Yaş farki veya iliskiye bakisimla alakali konustuk.
Hatrlamiyorsan o da senin ayibindir, diger vasatliklarin gibi..
Lutfen. Ben tartisma sever birisi degilim. Enerjini babanla harca, onunla gorusur musunuz?
Sana, kendini açan bende suç
Senin gibi * ile konuşmak suçtu
Pis kelimelerini site ortebilir ancak, hadsiz..
Yorumumu kaldir, boyle bir insanla zaman harcamak istemiyorum.
Neyse ki seninle sadece oynadım. Hadi git tüm kızlara yağdır knk
Sana söylediğim bazı şeyler yalandı ve seninle saçma bir eğlence uğruma konuştum ama konuşmasam yeri varmış :d
Kendinle basbasa kaldiginda utanip, kendini ahmaq gibi hissettiginde bu "mukemmel, samimi, super kadin" icindeki simarik, umursamaz, art niyetli, ucuz, pis nsani gorursun kendinde..
Sana deger verdim gordugume bak.
Topraga su doksem cim cikar ne vasatsin. Yeterli.
Hadi uza git ya eğlenceydin bittin :d ben sevdiğimle mutluyum hadi git ve kimseye güvenmemeyi öğren
Yorumumu kaldir, gormek istemiyorum seni
Et bakalım. Hatta bi ip ucu. Baş harfi S ile başlıyor son harfi A.. bi kahve bu..
Hiç gitmedim ama sen yine söyle. 😃
Cool lime
Gitmedim hiç söyle bakayım
Hibiscus
İsminde hayır yok ama güzel bir şeye benziyor xfdxcvx
Berry Hibiscus
Nasıl tatlar seversin ki? Çikolatalı ya da çilek ya da ekşi içecek tavsiye edebilirim
Her türlü severim ben
Güzelmiş o da
İkisi aynı
Cool lime iç
Bakalım nasip lckvblkc
Tahmin edin buyurun.
İpucu misto.
Sizi birine benzetiyorum.
Olur et
Strawberry Açai Refresha
Lannn delikanli adsm oralet içer lan
Ne alaka alksodjd