Yeme & İçme Mercimekli bulgur pilavını ekmekle mi yiyorsunuz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mercimekli bulgur pilavını ekmekle mi yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Pilavı ekmekle yemem. Genelde sulu yemeklerin yanında ekmek yemeyi tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ekmekle pilav yan yana gelmiyor benim için. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sade yiyorum 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Buna bide sarımsaklı sos döküceksin ımmm yanına da turşu 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Ekmeksiz yemek yiyemem 1 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Bende Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pilavın yanında ekmek yemiyorum. 1 0 Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hayır zaten yeteri kadar karbonhidrat deposu. 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Lavaş ile çok daha güzel oluyor 😅 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ya pilav ekmekle mi yenir HAYIR 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ben makarnayı da ekmekle yiyorum Yorumla Junİchi +1 yıl ekmek arası cips yapıp yiyen gördü bu gözler Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ekmek arası cips ha. Bir deneyeyim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ekmekle yenillir mi ya 0 3 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Sen yurt dışında mı yaşıyorsun? Yorumla sierravista +1 yıl Neden Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Çok şaşırdın da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pilavı ekmekle yemem. Genelde sulu yemeklerin yanında ekmek yemeyi tercih ediyorum.
Ekmekle pilav yan yana gelmiyor benim için.
Sade yiyorum
Buna bide sarımsaklı sos döküceksin ımmm yanına da turşu
Ekmeksiz yemek yiyemem
Bende
Pilavın yanında ekmek yemiyorum.
Hayır zaten yeteri kadar karbonhidrat deposu.
Lavaş ile çok daha güzel oluyor 😅
ya pilav ekmekle mi yenir HAYIR
Ben makarnayı da ekmekle yiyorum
ekmek arası cips yapıp yiyen gördü bu gözler
Ekmek arası cips ha. Bir deneyeyim
Ekmekle yenillir mi ya
Sen yurt dışında mı yaşıyorsun?
Neden
Çok şaşırdın da
Hayırrr