Yeme & İçme Hic kerevit yediniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Japonya'da bilmeden sipariş verdim gitti 150 dolar çöpe. Hic kerevit yediniz mi? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kabuklu hayvanlara karşı fobim var :D Yani yemedim 1 1 Yorumla mine13 +1 yıl Yenmez ki zaten bu Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Böcek yenir mi ya iğrenç 1 2 Yorumla Soran +1 yıl burada çok seviyorlar Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Sevenlerine afiyet olsun Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hayır hiç yemedim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yenecek gibi durmuyor 🤣 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Aynen öyle çok kötü görünüyor Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Istakozdan farki ne acaba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yemedim bilmiyorum 😅 Yorumla
gülsümm069 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Görünce korktum ne yemesi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben ee görünce şok oldum 🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Böcek yemiyorm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dünya para be yenmez mi ben de yemedim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ayy bu ne be yemem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 porsiyon 150 dolar Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemedim 1 0 Yorumla
Adengns Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl aslında Türkiye ihracatini yapiyor biliyor musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum bu aralar kebandan çok cikiyor Yorumla Adengns +1 yıl Eğirdirden de çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Iyimis kilosu 65 TL bu yil Yorumla Adengns +1 yıl ben yemem o nedenle fiyatını da bilmiyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır yemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kabuklu hayvanlara karşı fobim var :D Yani yemedim
Yenmez ki zaten bu
Böcek yenir mi ya iğrenç
burada çok seviyorlar
Sevenlerine afiyet olsun
Hayır hiç yemedim
Yenecek gibi durmuyor 🤣
Aynen öyle çok kötü görünüyor
Istakozdan farki ne acaba