Yeme & İçme Turunçgiller arasında en sevdiğiniz hangisi? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Portakal net bir şekilde listenin lideri. Arkasından mandalina geliyor. Sizin tercihleriniz nasıl? Turunçgiller arasında en sevdiğiniz hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mandalina eşim portakal sevgilim greyfurt flörtüm 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mandalina tabi ki çok lezzetli oluyor 😃 kışın çok yerim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Portakal, mandalina.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Turunçgiller arasında en sevdiğim turuncu olanı. 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Hiçbirini çok sevmiyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Portakal 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Mandalina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Portakal
Mandalina eşim portakal sevgilim greyfurt flörtüm
Mandalina tabi ki çok lezzetli oluyor 😃 kışın çok yerim
Portakal, mandalina.. Keyifli günler..
Mandalina ve portakal çok severim.
Portakal
Turunçgiller arasında en sevdiğim turuncu olanı.
Hiçbirini çok sevmiyorum
Portakal ve mandalina
Portakal
Mandalina
Limon sayilir mi
Mandalina 🧡🧡
Portakal.
Portakal
Mandalina severim
Greyfurt
Mandalina
Sadece portakal🍊.