Yeme & İçme Dışarda en sevdiğiniz kebap türü? yaramazbircadiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar dışarda en çok hangi kebabı yemeyi seviyorsunuz? Ben İskender Dışarda en sevdiğiniz kebap türü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Müthişanne Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Dışardaki kebapları sevmiyore. Kendi yaptığımı daha çok seviyore..😂 0 1 Yorumla yaramazbircadiyim +1 yıl Dışarıdaki gibi olmaz ama daha temiz olacağı kesin Yorumla
İsooo95 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Adanada şu anlık yaşayan biri olarak adana tabiki, 😂 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Reklam olmasin et üzerine bir mekan var orda lokum yiyorum 😍 0 0 Yorumla
AtlGun Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Spor yüzünden, et yemeklerini kendim yapıyorum.. Dışarıdan yemiyorum yıllardır maalesef.. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Evet iskender güzel olur sosu yoğurdu ve pilavıda iyi olursa 0 0 Yorumla
myback Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl ankarada masabasına gıdıp kül bastı yemenı tavsıye edıyorum 0 0 Yorumla
buraktowns Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Adana ve kusleme. ya da kendime ozel karisin yaptiririm. Icinde adana lokum kusleme ve kuzu sis olur. 0 0 Yorumla
Bmnhkn Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ayırt edemiyorum birbirinden hepsi de çok güzel ama ben daha çok Adana ve Urfa seviyorum ayrıca cağ efsane 👌 0 0 Yorumla
BisKamil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl görseldeki kebap değil ama acılı adana favorilerden :) 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl ben ortaya genelde karışık kebab yerim tadında 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İskender güzeldir. 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Acılı adana😊 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Adana 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Adana ve vali kebabı 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. iskender :) 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 740 cevap paylaştı. Acılı adana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Dışardaki kebapları sevmiyore. Kendi yaptığımı daha çok seviyore..😂
Dışarıdaki gibi olmaz ama daha temiz olacağı kesin
Adanada şu anlık yaşayan biri olarak adana tabiki, 😂
Reklam olmasin et üzerine bir mekan var orda lokum yiyorum 😍
Spor yüzünden, et yemeklerini kendim yapıyorum.. Dışarıdan yemiyorum yıllardır maalesef..
Evet iskender güzel olur sosu yoğurdu ve pilavıda iyi olursa
ankarada masabasına gıdıp kül bastı yemenı tavsıye edıyorum
Adana ve kusleme. ya da kendime ozel karisin yaptiririm. Icinde adana lokum kusleme ve kuzu sis olur.
Ayırt edemiyorum birbirinden hepsi de çok güzel ama ben daha çok Adana ve Urfa seviyorum ayrıca cağ efsane 👌
görseldeki kebap değil ama acılı adana favorilerden :)
Hepsi, kebapların her türlüsünü çok severim
Coss bay döner iskender acılı
Adana kebap ve et şiş...
Görselde pizza var ama.
Ben karisik severim😉👍
Adana
Bende iskender seviyorum
Kebabın başkenti memleketim
adana acılı yanında şalgam..
Uçan daire kebap enfess
karışık kebap çok güzel ve lezzetli olur.
Ayrım yapmam kebap olsun yeter 😁
ben ortaya genelde karışık kebab yerim tadında
Kebap paça etli pide eliböğründe 😋😋
Adanaya aşığım
Acılı Adana
İskender güzeldir.
Bursa iskenderi
Aynen iskender
Sadece Adana yerim.
Acılı adana😊
İskender
Adana