Dunkin Donuts'lara hırsızlar her gece girmeye başlayınca böyle bi karar alıyorlar hem her şubesinde illa ki bir polis olunca soygun oranları da bitmiş böyle bi hikayesi var 😃
hayır. ben de Çine gittim, noodle da yedim ama şu noodle tiryakiliği yapan, kendini uzak doğulu gibi hissetmek için sürekli paket paket noodle alan beyinlere lafım. aynı şeyi donut gibi gereksiz pahalı bir ürünün tiryakiliğini yapana da söylüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Tanesine 23 TL falan veriyorum.
En fazla 20
Amerikada polislere bedava yaa 😃
Kalorisi çok yesem yesem haftada 1 kez anca yerim bunlar da bağımlılık yapıyor aman dikkat 🙀
valla yerken aynısını düşündüm, polis olmasan da 1 dolar mı 2 dolar mı neymiş zaten :D
Evet evet hatta yanında kahve de hediye 😃😃
Dunkin Donuts'lara hırsızlar her gece girmeye başlayınca böyle bi karar alıyorlar hem her şubesinde illa ki bir polis olunca soygun oranları da bitmiş böyle bi hikayesi var 😃
aa akslfhakjh baya iyiymiş bilmiyordum bunu :D
Artık biliyorsun ✌️😃
tanesini 10 tl ye aldığım zamanları hatırlıyorum da hey heeyyy...
dunkin'de 2 tane + kahve 20 tiydi ben de hep onu hatırlıyorum :(
Valla ne güzel günlermiş. Dunkin donuts u tek geçerdim zati..
5 lira etmeyecek bir gıda ürünü. Tatlı diyemiyorum , diğer tatlılara ayıp olur.
en güzel tatlı bence
Herkesin zevki farklı.
Yıllardır kendim yaparım bi Amerikan markasının tarifini almıştım sitesinden harika oluyor. 😍
birkaç kere denedim beceremedim ya, bi de sanki daha pahalıya gelecek gibi içinin kreması dışının kaplaması bilmem ne. ama varsa tarif yine denerim :D
Orijinal tarifinde krema yoktur Donut'un:) Hamurun mayalanma süresini uzun tutmanız gerekiyor..
donut değil Berliner zaten bunlar, başlığa daha bilindik olduğu için donut yazdım :))
Fotoğraflara bakmadım desem direk soruya yöneldim çok severim çünkü 😍
Hiç vermezdim :) çünkü hiç sevmiyorum bir iki kere denemek istedim ama bana göre değil aşırı şekerli filtre kahve bile kurtarmıyor.
Sağdan sola, önden arkaya, üstten alta, donaaaaat. Afiyet olsun. 😂🌸
Bu kadarına 150 vermen normal hatta uygun bile denilebilir
Fiyat normal. Ama 10 liraya almak isterdim.
Tadını hiç sevmem o yüzden bedava da verseler alıp yemem.
1 lira bile vermezdim çok şekerli. mide düşmanı
donut sevmem. sade poaça hepsine bedel. tıpkı plastik ürünü noodle gibi donut da yabancı özentiliğinden başka bir şey değil.
alakayı çözemedim ama tamam
yani diyorum ki sevmediğim bir şeye para da vermem
yok orayı anladım vermemek daha iyi tabi de, özentilik kısmını anlamadım. bi çinli bizim kebabımızı yediğinde özenti mi oluyor
hayır. ben de Çine gittim, noodle da yedim ama şu noodle tiryakiliği yapan, kendini uzak doğulu gibi hissetmek için sürekli paket paket noodle alan beyinlere lafım. aynı şeyi donut gibi gereksiz pahalı bir ürünün tiryakiliğini yapana da söylüyorum.
yani ülkede ne ucuz ki tadını seviyorum yiyorum. baklava sevmiyorum ama bizim ülkemizin ürünü diye ona mı vereyim para
Kıyamıyorum böyle kızlara valla al ye canın sağolsun regl dönemin mi yakın
Daha yemedim cok pahalıysa yemem en fazla 25 veririm
Bir kaç tane alıp ucundan ısırdım.
Sonra direk çöp.
8 makarona 220 verdiğimi bilirim. Yazık dedim
ben de çok merak ettiğim için denedim de tadını beğenmedim hiç ya parasını hak etmiyor asla :(
Pastane kültüründe çok fazla seçenek yaratmamayi öğrendin oleyse :)) basit ve bilindik tqtlarin dışına çıkmamalisin
7 tanesine mi 150 verdin
evet
Seni daha çok üzecek bir şey söyliyimmi kazıklanmışsın :))
ederi bu burada, kendim de yapamayacağıma göre kazıklanmamışım
Aldığın yere göre değişir bazı işletmelerin kira yükü ağır olunca 10 katı fiyat çekiyorlar...
yakında başka yok bi yer belki daha uygun fiyatlıları vardır da eve burası sipariş getiriyor
Önemli olan memnun kalman boş ver bu Dünyaya bir dahamı gelicez ye gitsin.. :))
Olur bnce tekli minik pastalar 30 TL ztn bunların birtneside onunla nerdeyse eş değer
Evde daha iyisini yaparım
beceremedim ben
Donutlar pahalı, normal.
PeknSevmiyorum ya bunları
Sağdan sola donatmışsın. Afiyetler olsun..
Tadı güzel olan herşeye para veririm
boş ver tadına, hayatına bak boş ver parayı
Hepsi toplam 150 TL çok değil gibi
Vermezdim hanımefendi sağlıksız
Fazla şekerli sevmiyorum
Buna 150 tl imkanı yok vermem
150 degilde 15 liradan 105 veririm. :)
150 gayet uygun bence
bu bana 3 saat bile yetmez helal olsun 3 gündür yiyior
5 kuruş vermem sevmiyorum
bunu düşününce üzüldüm
1kg baklava alınırdı o paraya be yazık
napcam baklavayı bu sıcakta
sende soğuk baklava al
hiç sevmem
ben de donut sevmem şeker topu resmen
150mi ahah kaziklanmissin
ederi bu burada, kendim de yapamayacağıma göre kazıklanmamışım
Ben 50 tl verdim ayjisina ahahaha
Aynisina
7 tanesine 50 tl, tanesi 7 tlye Berliner alman için almanyada yaşıyor olman lazım ya da BİM'den aldığın şeyi Berliner sanıyorsun
Tm benimkide berliner ahaha
Dişlerime ağrı girdi görünce.
Urkunç
20lira
Bu kadara normal
çok bence
50 TL falan
50 tl bile vermem
10 tl
50den fazla vermem
normal bir fiyat..
çok pahaluı ama tadı çok güzel:(