Yeme & İçme Size ne yemek ısmarlardım diyim mi? Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yemek yapanumuz da yok Aç mısınız KS? Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/OYqTa8pGOVAKimse kızımı benden alamaz Güncellemeler+1 yıl Sen sağol merve Size ne yemek ısmarlardım diyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Söyle bro 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tabi ki diyebilirsin. 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Steak Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mapustan mı ısmarlayacaksın 0 3 Yorumla Mapustayım +1 yıl Hee 😂😂 Yorumla Meryyc +1 yıl Ben de geliyorum mxndmdmdkwlq Yorumla Mapustayım +1 yıl Düştük mapus damlarına Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aç değilim ama de 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Halil i. Sofrası Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ne hayallerimiz vardı Ali hepsi ahirete kaldı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aga bee ahahahsdsj 0 4 Yorumla Mapustayım +1 yıl Bir zamanlar bana sitede yeniyim diyen kız sitede ünlü olmuş buna yakılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyim ünlü be shdbbdj Allah'ın aciz bir kuluyum :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk senle konuşmuştum sitede dbdhjd Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/TLMAj2P8B5oŞu anda : Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. deeeeee 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Pizzaa Yorumla whereismymindamk +1 yıl oyyy afied bizee Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. De bakalım 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Diyet salata Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 😂🍫 0 20 Yorumla Mapustayım +1 yıl Sana kızım ne derse onu ısmarliycam 😂😂👶 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl olum onun diyeceği tek şey cici bebe mk Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl onun değil alya* özürsss Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl biz demeden düzelttin afferim teyzesi Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl kızım ne diyo😱 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl o teyzesi gibi herşeyi yiyecek ahahahaha Yorumla Mapustayım +1 yıl Kızıma sordum ve verdiği cevaba kalbimi bıraktım Şey diyor annemin cici flörtü olduğu için aç kalsın babacım benle sen yiyelim diyor Yorumla Mapustayım +1 yıl Kime çekmiş yavv öz kızımm Ben de kızımı yiycem bu gidişle 😂🤧 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl aaaaa ayıp acı biber sürerim Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl ne flörtü yaa senin yanına gelince dilleniyor 😒 Yorumla Mapustayım +1 yıl Aman diyim merve kalbini kırarım dkkfdkdld Yorumla Mapustayım +1 yıl Valla bilemiyorum hanım artık yanında ne görmüşse Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl cici arkadaş o 👶 Yorumla Mapustayım +1 yıl Dalga mi geçiyorsun canim Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl e yaniii mk 😇😇😇 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl alya birlikte yesinler teyze cici mici istemiyoruz dedi bana👶 Yorumla Mapustayım +1 yıl Dava açayım da sen gör 😠 Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl ne davası😱🤧 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl vaziyet alın👶 Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl söyle öz kardeşim 0 18 Yorumla Mapustayım +1 yıl Her şeyi kardeşimm Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yalnız ben herşeyi yerim 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl O yüzden işte 😂😂 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl attığın link gizli kankaa ne saklıyon bizden Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl flörtlerini😂 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl cici baba😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Tavşan bokunun Aliyi küçük düşürme çabaları puahahahah Yorumla Mapustayım +1 yıl youtube.com/shorts/OYqTa8pGOVA?feature=share Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Ağa be bu durumlara düşecek adam mıydın Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl 😂😂😂bugün de güldük Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl knk sabah senin için ben bir şey yaptım karşılığında hatırlıyorsun demi istersen uzatma Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl tamam sustum djdbdhsbhdhsjfbdd Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl bi dk sen mi mesaj atmasını istedin mervenin az burada konuşmayalım Yorumla Mapustayım +1 yıl Ne hallere düşmüşüz Yorumla Mapustayım +1 yıl Gör hanım gör 🤧 Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl hanım mı djshdhshdd😂 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl cici falan yok dedim size boşuna mı söyledim 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl HEE kardeşş HANIMMM Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ismarla broo 0 4 Yorumla Mapustayım +1 yıl Kebap Yorumla Uğultu +1 yıl Kebaptan sıkıldım bolonez soslu makarna istiyorum 😃 Yorumla Mapustayım +1 yıl Baş üstüne reisim Yorumla Uğultu +1 yıl Eyw brocum 😘 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. De bakalm 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyur soyle 0 6 Yorumla Mapustayım +1 yıl Çıtır lahmacun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle lahmacunmu varmış. Ben acılı , peynirli, sade biliyorum Yorumla Mapustayım +1 yıl Yav çıtır öıtır böyle nasıl bilmezsin special antep lahmacunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azeriyim bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok komiksiniz o resime çok güldüm vay dünya vay 😂😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Off benim flörtümde bana azericr öğreticekti Ay balam 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yo deme 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Şırdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
Leydi_Elisa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Leydilere özel donatırız masayı Yorumla Leydi_Elisa +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle bro
Tabi ki diyebilirsin.
Steak
Mapustan mı ısmarlayacaksın
Hee 😂😂
Ben de geliyorum mxndmdmdkwlq
Düştük mapus damlarına
Aç değilim ama de
Halil i. Sofrası
Ne hayallerimiz vardı Ali hepsi ahirete kaldı
Di brom
Ne ısmarlardın
Aga bee ahahahsdsj
Bir zamanlar bana sitede yeniyim diyen kız sitede ünlü olmuş buna yakılır
Neyim ünlü be shdbbdj Allah'ın aciz bir kuluyum :d
İlk senle konuşmuştum sitede dbdhjd
https://youtu.be/TLMAj2P8B5o
Şu anda :
deeeeee
Pizzaa
oyyy afied bizee
De bakalım
Diyet salata
söyle bakalım 😂🍫
Sana kızım ne derse onu ısmarliycam 😂😂👶
olum onun diyeceği tek şey cici bebe mk
onun değil alya* özürsss
biz demeden düzelttin afferim teyzesi
kızım ne diyo😱
o teyzesi gibi herşeyi yiyecek ahahahaha
Kızıma sordum ve verdiği cevaba kalbimi bıraktım
Şey diyor annemin cici flörtü olduğu için aç kalsın babacım benle sen yiyelim diyor
Kime çekmiş yavv öz kızımm
Ben de kızımı yiycem bu gidişle 😂🤧
aaaaa ayıp acı biber sürerim
ne flörtü yaa senin yanına gelince dilleniyor 😒
Aman diyim merve kalbini kırarım dkkfdkdld
Valla bilemiyorum hanım artık yanında ne görmüşse
cici arkadaş o 👶
Dalga mi geçiyorsun canim
e yaniii mk 😇😇😇
alya birlikte yesinler teyze cici mici istemiyoruz dedi bana👶
Dava açayım da sen gör 😠
ne davası😱🤧
vaziyet alın👶
😂😂😂😂😂
söyle öz kardeşim
Her şeyi kardeşimm
yalnız ben herşeyi yerim 😂
O yüzden işte 😂😂
attığın link gizli kankaa ne saklıyon bizden
flörtlerini😂
cici baba😂
Tavşan bokunun Aliyi küçük düşürme çabaları puahahahah
youtube.com/shorts/OYqTa8pGOVA?feature=share
Ağa be bu durumlara düşecek adam mıydın
😂😂😂bugün de güldük
knk sabah senin için ben bir şey yaptım karşılığında hatırlıyorsun demi istersen uzatma
tamam sustum djdbdhsbhdhsjfbdd
bi dk sen mi mesaj atmasını istedin mervenin az burada konuşmayalım
Ne hallere düşmüşüz
Gör hanım gör 🤧
hanım mı djshdhshdd😂
cici falan yok dedim size boşuna mı söyledim 😂
HEE kardeşş HANIMMM
Ismarla broo
Kebap
Kebaptan sıkıldım bolonez soslu makarna istiyorum 😃
Baş üstüne reisim
Eyw brocum 😘