Kişilik & Karakter Size yemek ısmarlasam ne ısmarlardım söyleyeyim mi? bioflamaloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Sizinle yemeğe çıksam size ne söylerdim 😬#evdekal Güncellemeler+1 yıl Oruç oruç kafayı yemekle bozdum 😅 Güncellemeler+1 yıl Sizinde oruç oruç canınızı çektirdim.. Hakkınızı helal edin 😅 Size yemek ısmarlasam ne ısmarlardım söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bana misafir olduğunda sana bilmediğin bir yemek yapmıştım sen de bilmediğim bir yemek ısmarla bakalım 😂 1 11 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hep bu soruları sen aklıma getiriyorsun zaten ahahah😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ama seenkini ayırmıştım ben 😂 Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Biliyorum telif hakkı yemediğine şükret 😂 Bekliyorum Yorumla bioflamaloji +1 yıl Bilinmeyen olarak tejaj mısakkah biliyorsanda çaktırma ahahah Yorumla bioflamaloji +1 yıl Sana ayırdığmda tataaaaa seversin 😂 Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Güzel bir şeye benziyor mutlu ettin 🙌 Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Oha yapma yine ağlatacaksın çok güzel bu 💙 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Gören habire ağlatıyorum sancak beniii 🙈🙈 sevdiğini bildiğimden hahah gel ısmarlicm Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Bugün rüyamda da hüngür hüngür ağlıyordum mevsimlik depresyonda mıyım ne 😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rüyaların tersi çıkar 😄 Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Benim rüyalarımın tersinin tersi çıkıyor genellikle 😂 Yorumla
samfinger Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl ben sana antrikot ısmarlardım 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Offf off 😄😂 Yorumla samfinger +1 yıl yemekten başka birşey gelmiyor aklıma şu anda içim kazındı Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumlara bakma gahssgf Yorumla
Клвдияивановна Takip Et Master Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Yani şöyle söyleyeyim ben asla ve asla yemek ayırmam ama hadi yine de Gönlünden geçeni yaz bakayım 😊😊 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ne güzel 🙏 Yorumla Клвдияивановна +1 yıl vayyyy seve sevee :) Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄☺☺ Yorumla
Cagatay_doga16 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Canım İskender Kebap çekiyor bu aralar , gel Bursa'ya ben sana ısmarlıyayım 😁 1 4 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha ikisinide ısmarlicaksan ok 😄 Yorumla Cagatay_doga16 +1 yıl Tabi ısmarlarım 😊 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tatlı da benden o zaman 😄 Yorumla Cagatay_doga16 +1 yıl Süper 😝😁 Yorumla
Bozkurt_bakışlı_reis Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Hangel ay gız 😋😋😋 1 10 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hangel ne demek ay oğlan 🙈 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hadi sizin mutfaktan düşbereyle Yorumla bioflamaloji +1 yıl Bacı dolması yiyelim 😋 Yorumla Bozkurt_bakışlı_reis +1 yıl Hangel bu 😋🤭https://images.app.goo.gl/6eeH9zpKDpUdCV1t5 Yorumla Bozkurt_bakışlı_reis +1 yıl Sen ne yaptın yaa abovv 😍😂 midem isyan bayrağını çekti şu an Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha başka bişey istemisin amaa bilmiyordum yemek olduğunu 😕 Yorumla Bozkurt_bakışlı_reis +1 yıl Olsun senin yemekler de güzel ☺️ acıkmışım onu anladım 🤭 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Sen iyileş ben sana hepsinden ısmarlarım 😄 Yorumla Bozkurt_bakışlı_reis +1 yıl Hamd olsun iyiyim toparladım kendimi ☺️ yemek ısmarlarım dedin hangi hastalık beni yatağa mahkum eder ki 😂🤭🤭 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ahhaha iyi ol ay oğlan ☺☺ Yorumla
GüneşinSarıKızı Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 54% +1 yıl HD döner... sen demeden ben bunu diyeyim 😊 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Niee ahshshd Yorumla
norton360 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Lütfen Elmalı kurabiye olsun :( 1 2 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha istek yapmıyorduk ama olsundu Yorumla norton360 +1 yıl <3 <3 Yorumla
KumarbazBirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Olur, meraklandırdın. 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla KumarbazBirisi +1 yıl Bak bu çok iyi, afiyet olsun. Eline sağlık. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha sağol Yorumla
RiowR Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Hadi bakalim ne yiyoruz 1 2 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla RiowR +1 yıl Ooooo bayılırım sen yapacan ama bidik bidik parmaklarinla sen koyacan etini🤣 Yorumla
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı. Hadi beni yemeğe çıkar :d 1 9 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kuzu tandır 😋 Yorumla Heonir +1 yıl Çok leziz duruyor canım çekti valla😍 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Leziz ne manyak bir şey Yorumla Heonir +1 yıl Hemen yemeğe çıkıyoruz :d Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha 😄 Yorumla Heonir +1 yıl Hadi kalk al çantanı :d Yorumla Heonir +1 yıl Hanfendi rica etsem mesaj kutunuzu açar misiniz ya da takip de edebilirsiniz :d Yorumla bioflamaloji +1 yıl Herkesle konuşmuyorum ya 😄 Yorumla Heonir +1 yıl Peki Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tavuk sote ya da balik 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl İstek yapmıyoruz 😄 Yorumla
Buurjuva Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Söyle bakalım pisi pisi 😂🤪🤪 1 6 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla Buurjuva +1 yıl Sarmayı gönder yeter gerisi sizde kalsın. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Üzdü Yorumla Buurjuva +1 yıl tamam hadi bide çay koy başka yok ama Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hshsh insanın fotoğrafa bakınca yiyesi geliyor hepsinden ama neysss Yorumla Buurjuva +1 yıl Afiyet olsun o zaman 🎈🎈 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet söyle bakalım bana nasıl bir jest yapardın☺️ 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla oguzhans0303 +1 yıl Vaooowww bende sana et İskender jesti yapardım 😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ooo ahshhd Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. pirzola olsa iyi olur tam pişmesin ama 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha başka yımırta ye sen Yorumla kkrrizantem +1 yıl afiyet olsun kardeş sana ben tokum =) Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ahhsbshxf Yorumla
Asdhflkm Takip Et Xper 5 Yaş: 63 +1 yıl Kıymalı pide ben ısmarlayım 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Olur abi😄 bende tatlı ısmarlarım Yorumla Asdhflkm +1 yıl Teşekgürler Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rica ederim Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Görselden sonra merak ettim doğrusu 1 5 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😂 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Ben şu an yokum ben bittim Borcun var bak söyleyeyim Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hahdhs Yorumla Alemdaralii +1 yıl Bu kadar görselin kaynağı ne 🤔😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Google amca nolsun Yorumla
Merve_18 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Çoban kavurma 😋😋 Yorumla Merve_18 +1 yıl Hm hiç yememistim ama teşekkürler 😊 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ricalar 😄❤ Yorumla
PrincesSerenity_1681 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bana da ısmarla iftara yerim 😋😄 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tas kebaplı 😋 Yorumla PrincesSerenity_1681 +1 yıl Ohh kesene bereket 😋😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Afiyet bal şeker 😄 Yorumla
Sana11228 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bana daaaa. Çok açım. 😢 1 9 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😋 Yorumla Sana11228 +1 yıl Kilo vermeye çalışıyorum ama olsa yerim 😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Amaaaaan 1 kere geliyoruz dünyaya ye ye Yorumla Sana11228 +1 yıl Bence de öyle ama 10 kilo almıştım nerdeyse 5'ini versem o bile yeter Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yiyip yiyip almıyorum 😅 alıncada bir gün sonra veriyorum.. Bende girmek istiyorum kilo aldım diye tiplere 😄 Yorumla Sana11228 +1 yıl Aman aman hiç isteme. Keşke yiyip yiyip almasam kilo. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hep kendimizde olmayan özelliği istiyoruz zaten.😄 Yorumla Sana11228 +1 yıl Aynen 😄 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄☺ Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Evet lütfen 🌸🤗 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl ☺ Yorumla NihtTwwish +1 yıl Tesekur ederimmmm iftar menun hazır 🤗🤗 ama malesefki ben dolores çorbasını ve bulgur pilavını pek sevmem🤗 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Cacıkla köfte ye 😄 Yorumla NihtTwwish +1 yıl Öyle planlıyorum😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Shnshd sana normal pilav söyleriz kuzum 😄 Yorumla NihtTwwish +1 yıl Yaa tesekur ederim Düşünmen yeter 😋 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Söyleyin 🌺 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl ☺ Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Buyur bakalım 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla _birhatuniştee_ +1 yıl Ovv teşekkür ederim ❤ Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rica ederim ☺ Yorumla
whakanw Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 64% +1 yıl Merak ettim :) 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla whakanw +1 yıl Wowwww ne yaptin yaaaa sen varya mukemmel kadinsin 😀 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Teşekkür ederim 😌 Yorumla
Nairobiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Söyle 1 4 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla Nairobiii +1 yıl Ooo 😋 Yorumla bioflamaloji +1 yıl ❤❤ Yorumla Nairobiii +1 yıl 😍❤️ Yorumla
DilaOrann Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Olur 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😌 Yorumla Ebru__yalnız +1 yıl 😍😍😍😍 hemen yemeğe çıkıyoruz Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hemen hemen hazırlan 😄 Yorumla Ebru__yalnız +1 yıl Hazırım hadi gidelim 😄 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Geliyom almaya 😂😂 Yorumla Ebru__yalnız +1 yıl Çok acıktım acele et😄 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tamam ahahhs Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olabilir 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kül duman dedin mangalsız olmaz 😄 Yorumla
violenpa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bekliyorum :D 1 8 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Meyhane pilavı ve kuzu şiş 😋 Yorumla violenpa +1 yıl Sen baya damardan girdin. Allah'ım nasıl güzel :( Yorumla bioflamaloji +1 yıl Evet ya sabahtan beri canım çekiyor hepsini oruç oruç Yorumla violenpa +1 yıl Sorma ya gözüm doysun bari diye tüm attıklarına baktım da yetmedi :D Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yaaa 😂 iftarı senle açcam gel Yorumla violenpa +1 yıl Hahaha bu kadar yemek zevki güzel bir kızla seve seve iftarımı açarım valla :D Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yayay ❤❤ Yorumla violenpa +1 yıl 😍😍😍 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Soyleyiniz bakalimm 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tavuk sote pilav patates Yorumla İcelimcicekolalim +1 yıl Cok severim💜 Yorumla bioflamaloji +1 yıl ☺❤❤ Yorumla
Thunderdome69 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Söyle merak ettim 1 2 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Şunu gömeriz ahhahs Yorumla Thunderdome69 +1 yıl Of offf tesekkurlerrrr 👏👏❤❤ Yorumla
İtsKaan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl söyle bakalım :D 1 6 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😍 Yorumla İtsKaan +1 yıl beni yemeğe çıkar lütfen :D Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ahdhshr korona bitsin çıkartırm Yorumla İtsKaan +1 yıl yayaya allam çok tatlı Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yemek mi 😅 Yorumla İtsKaan +1 yıl sen Yorumla
merakliogrenci01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Suşi 1 4 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha sana en guzelinden çorba Yorumla merakliogrenci01 +1 yıl Yok ben almiyim teşekkürler. Suşi deyince aklına yarasa çorbası gelenden korkarım. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kank kork benden Yorumla merakliogrenci01 +1 yıl tamam Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur 🤔😊 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😂 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Bunu bulamayanlar da var tşkk😉 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ricaa Yorumla
AhbabıTenasül Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl gönder gelsin :) 1 5 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😂 Yorumla AhbabıTenasül +1 yıl kıymalı pide mi o? bari kavurmalı olsaydı yaa hshsh Yorumla bioflamaloji +1 yıl Bide yemek beğendiremiyoruz ahdhhsd Yorumla AhbabıTenasül +1 yıl hshshsh eline sağlık o zaman :) Yorumla bioflamaloji +1 yıl Afiyet olsun ahhdhf Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Evet😂 1 6 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😬 Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Köfte mi bunlar Yorumla bioflamaloji +1 yıl Evet Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Güzel ama bunlar çok bişmiş be canım bana çiği olsun bir zahmet Yorumla bioflamaloji +1 yıl Çiğ mi shdjbajd Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Evet Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Merak ettim 😊 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😍 Yorumla saffet4646 +1 yıl Zaten açım keşke merak etmeseydim yinede teşekkürler Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😬 Yorumla
mertprivate Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla mertprivate +1 yıl Mercimek köftesi mi o severim Yorumla bioflamaloji +1 yıl Bildimde ısmarladm zaten 😌 Yorumla
cenkahmet038 Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Olur 1 6 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Çökertme 😋 Yorumla cenkahmet038 +1 yıl Hım çok güzelmil Yorumla cenkahmet038 +1 yıl Miş gel sana mantı yaprak sarma ısmarlayın Yorumla cenkahmet038 +1 yıl M Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha olur Yorumla cenkahmet038 +1 yıl Nerenin bu yemek Yorumla
Winnsston Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Söyle bakalım :) 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Gözleme ayran 😍 Yorumla Winnsston +1 yıl Olabilir, teşekkür ederim 😁😁 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rica ederim ☺ Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla bioflamaloji +1 yıl Bide kahve içeriz ahaha Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Harika olur. Canım çekmedi değil. Ne zaman ısmarlıyorsun ciddiyim 😅 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha korona bitince 😬 Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Hahahah bitti bitti bir şey kalmadı 😂😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Sabretcen artık hahdhshd Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl ahahaha üzdü :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vejetaryen menüden olsun ki 🥰 1 4 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kerevizli köfte 😄 Cevap sahibi +1 yıl Ayy teşekkür ederim tatlım 🥰 hiç yememiştim inşallah güzeldir 🥰❤️😍 bioflamaloji +1 yıl Rica ederim 😄 Cevap sahibi +1 yıl Tatlış kız ya 🥰
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle bakalım ne ısmarlarsın. 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kank gizlisin ama olsun Yorumla
AyYlakk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Olurr 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla AyYlakk +1 yıl Nohut sevmem ama başka yemeğin yok mu Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tüh etli pilav verim o zaman 😅 Yorumla AyYlakk +1 yıl O olur bak 🌸🌸 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla AyYlakk +1 yıl Teşekkür ederim 😂😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Rica ederim ❤ Yorumla
mistyprenses Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Söyle bakalım. 1 5 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla mistyprenses +1 yıl Yaa.❤️ Yorumla bioflamaloji +1 yıl Herkesin kalbini kazandm bugün 😄❤❤ Yorumla mistyprenses +1 yıl Asla hayır diyemeyeceğim bir yiyecek. Nokta atışı olmuş.❤️ Yorumla bioflamaloji +1 yıl ☺☺☺❤ Yorumla
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Olur 1 6 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hünkarbeğendi 😄 Yorumla _Delikanli_ +1 yıl Ağlicam çok açım Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ağlama ya niye ağlıyosun oruç musun Yorumla _Delikanli_ +1 yıl İvit Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tamam gel beraber aglayalim o zaman shshsh Yorumla _Delikanli_ +1 yıl Ben sadece bununla doymam😀 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl tabi buyrun.. 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla majestetuncay +1 yıl çok ucuza kaçtınız, en azından et olsaydı :) Yorumla bioflamaloji +1 yıl Aaa yemekte beğendiremiyoruz 😄 Yorumla
çikolatalımilkseykk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl olaarr 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Kokoreç 😄 Yorumla
UnCanny Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yolla gelsin 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha Yorumla UnCanny +1 yıl Canım çekti ya la Yorumla bioflamaloji +1 yıl Benimde ahhshs Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Olur.. 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Olsada yesek 😅 Yorumla İdentityKa +1 yıl Hah:) Güzel seçim, mersi.. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ricaa 😄 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. söyle 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Söyle bklm 😄 1 5 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla CehennemdekiVodka +1 yıl Of canım çekti şimdi 😋 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Birinin sana garezi var yalnız bunun nesine diss attılar 😂 Yorumla CehennemdekiVodka +1 yıl Anca zaten o eksiyi atmaya gücü yeter karşıma çıkmaya cesareti yok sürtüğünn Yorumla bioflamaloji +1 yıl Takma ya böylesini Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. 🤔 söyle bakalım 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Yemek dedin , fast fooda döndük be 😅😅 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yemek yemektir 😬 Yorumla TayyarRA +1 yıl 2 ısırışta biter ama bu 😌😌 Yorumla bioflamaloji +1 yıl 2. sinide sen ısmarlarsn artık Yorumla TayyarRA +1 yıl Neyse sonuçta sen ısmarlıyorsun fazla caz cuz etmeden yiyelim bari. Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ahhdhshdhr Yorumla
SıkıntıdanGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bana da söyleee 🥺 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Sebzesinden etine 😄 Yorumla SıkıntıdanGeldim +1 yıl Ay ay çok güzel görünüyor eline sağlık 😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Afiyet olsun 😌 Yorumla
Meraksor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Buyur 1 7 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla Meraksor +1 yıl Aslansın yaninda ne var peki Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha onuda sen ısmarla artık Yorumla Meraksor +1 yıl Bende alman usulü ısmarlama var yani yemeği kadin ısmarlar acun abey Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ahskjdjdf Yorumla Meraksor +1 yıl 2. oğün nerde Yorumla bioflamaloji +1 yıl O bidakine artık Yorumla
sosyopatadam1903 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Söyle 1 8 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla sosyopatadam1903 +1 yıl O yeşil şey ne Yorumla bioflamaloji +1 yıl Hangisi Yorumla sosyopatadam1903 +1 yıl Soldaki yeşil bişey yumurtalı Yorumla bioflamaloji +1 yıl Ispanaklı yumurta 🙈 Yorumla sosyopatadam1903 +1 yıl Hiç sevmem Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😒 Yorumla sosyopatadam1903 +1 yıl Lezzetsiz Yorumla
IPurposeLessI Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Söyle 1 11 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Bu ne gı Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tavuk üzeri pilav salatalık turşusu biber turşusu salata domates biber Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Tam benlilj sporcuyum zaten Yorumla bioflamaloji +1 yıl Tüh bilsem hamur işi yapardım Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Hamur işi yemem 😂 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yersin yersiin Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Nööö yememmmmm Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yemezsen yeme 😒 Yorumla IPurposeLessI +1 yıl Sen ye bende izlerin seni😂Tavuk yerim Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha peki Yorumla
psikoloji1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Yorumla psikoloji1 +1 yıl Baya severim kebap olsun bizim olsun :) Yorumla bioflamaloji +1 yıl 😄 Yorumla
ozgee90 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Tavuk kanat kasmaz🤣 1 1 Yorumla bioflamaloji +1 yıl Haha istek yapmıyoruz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bana misafir olduğunda sana bilmediğin bir yemek yapmıştım sen de bilmediğim bir yemek ısmarla bakalım 😂
Hep bu soruları sen aklıma getiriyorsun zaten ahahah😂
Ama seenkini ayırmıştım ben 😂
Biliyorum telif hakkı yemediğine şükret 😂 Bekliyorum
Bilinmeyen olarak tejaj mısakkah biliyorsanda çaktırma ahahah
Sana ayırdığmda tataaaaa seversin 😂
Güzel bir şeye benziyor mutlu ettin 🙌
Oha yapma yine ağlatacaksın çok güzel bu 💙
Gören habire ağlatıyorum sancak beniii 🙈🙈 sevdiğini bildiğimden hahah gel ısmarlicm
Bugün rüyamda da hüngür hüngür ağlıyordum mevsimlik depresyonda mıyım ne 😂
Rüyaların tersi çıkar 😄
Benim rüyalarımın tersinin tersi çıkıyor genellikle 😂
ben sana antrikot ısmarlardım
Offf off 😄😂
yemekten başka birşey gelmiyor aklıma şu anda içim kazındı
Yorumlara bakma gahssgf
Yani şöyle söyleyeyim ben asla ve asla yemek ayırmam ama hadi yine de Gönlünden geçeni yaz bakayım 😊😊
Ne güzel 🙏
vayyyy seve sevee :)
😄☺☺
Canım İskender Kebap çekiyor bu aralar , gel Bursa'ya ben sana ısmarlıyayım 😁
Haha ikisinide ısmarlicaksan ok 😄
Tabi ısmarlarım 😊
Tatlı da benden o zaman 😄
Süper 😝😁
Hangel ay gız 😋😋😋
Hangel ne demek ay oğlan 🙈
Hadi sizin mutfaktan düşbereyle
Bacı dolması yiyelim 😋
Hangel bu 😋🤭
https://images.app.goo.gl/6eeH9zpKDpUdCV1t5
Sen ne yaptın yaa abovv 😍😂 midem isyan bayrağını çekti şu an
Haha başka bişey istemisin amaa bilmiyordum yemek olduğunu 😕
Olsun senin yemekler de güzel ☺️ acıkmışım onu anladım 🤭
Sen iyileş ben sana hepsinden ısmarlarım 😄
Hamd olsun iyiyim toparladım kendimi ☺️ yemek ısmarlarım dedin hangi hastalık beni yatağa mahkum eder ki 😂🤭🤭
Ahhaha iyi ol ay oğlan ☺☺
HD döner... sen demeden ben bunu diyeyim 😊
Niee ahshshd
Lütfen Elmalı kurabiye olsun :(
Haha istek yapmıyorduk ama olsundu
<3 <3
Olur, meraklandırdın.
Bak bu çok iyi, afiyet olsun. Eline sağlık.
Haha sağol
Hadi bakalim ne yiyoruz
Ooooo bayılırım sen yapacan ama bidik bidik parmaklarinla sen koyacan etini🤣
Hadi beni yemeğe çıkar :d
Kuzu tandır 😋
Çok leziz duruyor canım çekti valla😍
Leziz ne manyak bir şey
Hemen yemeğe çıkıyoruz :d
Haha 😄
Hadi kalk al çantanı :d
Hanfendi rica etsem mesaj kutunuzu açar misiniz ya da takip de edebilirsiniz :d
Herkesle konuşmuyorum ya 😄
Peki
Tavuk sote ya da balik
İstek yapmıyoruz 😄
Söyle bakalım pisi pisi 😂🤪🤪
Sarmayı gönder yeter gerisi sizde kalsın.
Üzdü
tamam hadi bide çay koy başka yok ama
Hshsh insanın fotoğrafa bakınca yiyesi geliyor hepsinden ama neysss
Afiyet olsun o zaman 🎈🎈
Evet söyle bakalım bana nasıl bir jest yapardın☺️
Vaooowww bende sana et İskender jesti yapardım 😂
Ooo ahshhd
pirzola olsa iyi olur tam pişmesin ama
Haha başka yımırta ye sen
afiyet olsun kardeş sana ben tokum =)
Ahhsbshxf
Kıymalı pide ben ısmarlayım
Olur abi😄 bende tatlı ısmarlarım
Teşekgürler
Rica ederim
Görselden sonra merak ettim doğrusu
Ben şu an yokum ben bittim
Borcun var bak söyleyeyim
Hahdhs
Bu kadar görselin kaynağı ne 🤔😂
Google amca nolsun
Söyle
Çoban kavurma 😋😋
Hm hiç yememistim ama teşekkürler 😊
Ricalar 😄❤
Bana da ısmarla iftara yerim 😋😄
Tas kebaplı 😋
Ohh kesene bereket 😋😂
Afiyet bal şeker 😄
Bana daaaa. Çok açım. 😢
😋
Kilo vermeye çalışıyorum ama olsa yerim 😂
Amaaaaan 1 kere geliyoruz dünyaya ye ye
Bence de öyle ama 10 kilo almıştım nerdeyse 5'ini versem o bile yeter
Yiyip yiyip almıyorum 😅 alıncada bir gün sonra veriyorum.. Bende girmek istiyorum kilo aldım diye tiplere 😄
Aman aman hiç isteme. Keşke yiyip yiyip almasam kilo.
Hep kendimizde olmayan özelliği istiyoruz zaten.😄
Aynen 😄
😄☺
Evet lütfen 🌸🤗
Tesekur ederimmmm iftar menun hazır 🤗🤗 ama malesefki ben dolores çorbasını ve bulgur pilavını pek sevmem🤗
Cacıkla köfte ye 😄
Öyle planlıyorum😂
Shnshd sana normal pilav söyleriz kuzum 😄
Yaa tesekur ederim Düşünmen yeter 😋
Rica ederim 😄
Söyleyin 🌺
Buyur bakalım
Ovv teşekkür ederim ❤
Rica ederim ☺
Merak ettim :)
😄
Wowwww ne yaptin yaaaa sen varya mukemmel kadinsin 😀
Teşekkür ederim 😌
Söyle
Ooo 😋
❤❤
😍❤️
Olur söyle
😄
Olur
😌
😍😍😍😍 hemen yemeğe çıkıyoruz
Hemen hemen hazırlan 😄
Hazırım hadi gidelim 😄
Geliyom almaya 😂😂
Çok acıktım acele et😄
Tamam ahahhs
Olabilir
Kül duman dedin mangalsız olmaz 😄
Bekliyorum :D
Meyhane pilavı ve kuzu şiş 😋
Sen baya damardan girdin. Allah'ım nasıl güzel :(
Evet ya sabahtan beri canım çekiyor hepsini oruç oruç
Sorma ya gözüm doysun bari diye tüm attıklarına baktım da yetmedi :D
Yaaa 😂 iftarı senle açcam gel
Hahaha bu kadar yemek zevki güzel bir kızla seve seve iftarımı açarım valla :D
Yayay ❤❤
😍😍😍
Soyleyiniz bakalimm
Tavuk sote pilav patates
Cok severim💜
☺❤❤
Söyle merak ettim
Şunu gömeriz ahhahs
Of offf tesekkurlerrrr 👏👏❤❤
söyle bakalım :D
beni yemeğe çıkar lütfen :D
Ahdhshr korona bitsin çıkartırm
yayaya allam çok tatlı
Yemek mi 😅
sen
Suşi
Haha sana en guzelinden çorba
Yok ben almiyim teşekkürler. Suşi deyince aklına yarasa çorbası gelenden korkarım.
Kank kork benden
tamam
Olur 🤔😊
Bunu bulamayanlar da var tşkk😉
Ricaa
olurr
gönder gelsin :)
kıymalı pide mi o? bari kavurmalı olsaydı yaa hshsh
Bide yemek beğendiremiyoruz ahdhhsd
hshshsh eline sağlık o zaman :)
Afiyet olsun ahhdhf
Evet😂
Köfte mi bunlar
Evet
Güzel ama bunlar çok bişmiş be canım bana çiği olsun bir zahmet
Çiğ mi shdjbajd
Evet
Merak ettim 😊
Zaten açım keşke merak etmeseydim yinede teşekkürler
😬
Söyle
Mercimek köftesi mi o severim
Bildimde ısmarladm zaten 😌
Olur
Çökertme 😋
Hım çok güzelmil
Miş gel sana mantı yaprak sarma ısmarlayın
M
Haha olur
Nerenin bu yemek
Söyle bakalım :)
Gözleme ayran 😍
Olabilir, teşekkür ederim 😁😁
Rica ederim ☺
Söyle bakalım.
Bide kahve içeriz ahaha
Harika olur. Canım çekmedi değil. Ne zaman ısmarlıyorsun ciddiyim 😅
Haha korona bitince 😬
Hahahah bitti bitti bir şey kalmadı 😂😂
Sabretcen artık hahdhshd
ahahaha üzdü :D
Vejetaryen menüden olsun ki 🥰
Kerevizli köfte 😄
Ayy teşekkür ederim tatlım 🥰 hiç yememiştim inşallah güzeldir 🥰❤️😍
Rica ederim 😄
Tatlış kız ya 🥰
Söyle bakalım ne ısmarlarsın.
Kank gizlisin ama olsun
Olurr
Nohut sevmem ama başka yemeğin yok mu
Tüh etli pilav verim o zaman 😅
O olur bak 🌸🌸
Teşekkür ederim 😂😂
Rica ederim ❤
Söyle bakalım.
Yaa.❤️
Herkesin kalbini kazandm bugün 😄❤❤
Asla hayır diyemeyeceğim bir yiyecek. Nokta atışı olmuş.❤️
☺☺☺❤
Olur
Hünkarbeğendi 😄
Ağlicam çok açım
Ağlama ya niye ağlıyosun oruç musun
İvit
Tamam gel beraber aglayalim o zaman shshsh
Ben sadece bununla doymam😀
Hadi soyle
tabi buyrun..
çok ucuza kaçtınız, en azından et olsaydı :)
Aaa yemekte beğendiremiyoruz 😄
olaarr
Kokoreç 😄
Yolla gelsin
Haha
Canım çekti ya la
Benimde ahhshs
Olur..
Olsada yesek 😅
Hah:) Güzel seçim, mersi..
Ricaa 😄
söyle
Söyle bklm 😄
Of canım çekti şimdi 😋
Birinin sana garezi var yalnız bunun nesine diss attılar 😂
Anca zaten o eksiyi atmaya gücü yeter karşıma çıkmaya cesareti yok sürtüğünn
Takma ya böylesini
🤔 söyle bakalım
Yemek dedin , fast fooda döndük be 😅😅
Yemek yemektir 😬
2 ısırışta biter ama bu 😌😌
2. sinide sen ısmarlarsn artık
Neyse sonuçta sen ısmarlıyorsun fazla caz cuz etmeden yiyelim bari.
Ahhdhshdhr
Bana da söyleee 🥺
Sebzesinden etine 😄
Ay ay çok güzel görünüyor eline sağlık 😂
Afiyet olsun 😌
Buyur
Aslansın yaninda ne var peki
Haha onuda sen ısmarla artık
Bende alman usulü ısmarlama var yani yemeği kadin ısmarlar acun abey
Ahskjdjdf
2. oğün nerde
O bidakine artık