Yeme & İçme Çorba, yemeğin başlangıcında olması mı gerekir? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yemeğe başlamak için illa çoraba ile başlamak mı lazım? Çorba, yemeğin başlangıcında olması mı gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Şart değil tabiki herkes istediği yemek ile başlayabilir 1 0 Yorumla
sedat1aslannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl şu an olsada içsem bol limonlu gripten ölüyorum🤧🤕 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yani bana göre evet ama isteyen istediği yemekten başlayabilir. 😃 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Az cesit yiyen biriyim. Ana yemek ve salata yeterli benim icin. Ekstra corba fuzuli geliyor. 1 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hayır ben her şekilde kullanıyorum yemekten önce sonra yemekle birlikte 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Özellikle toplu yemeklerde ve kışın evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şart değil tabiki herkes istediği yemek ile başlayabilir
şu an olsada içsem bol limonlu gripten ölüyorum🤧🤕
Yani bana göre evet ama isteyen istediği yemekten başlayabilir. 😃
Az cesit yiyen biriyim. Ana yemek ve salata yeterli benim icin. Ekstra corba fuzuli geliyor.
hayır ben her şekilde kullanıyorum yemekten önce sonra yemekle birlikte
Özellikle toplu yemeklerde ve kışın evet
ne güzel geliyorsa ondan başlarım