Yeme & İçme Kızın biri sormuş, bende sorayım dedim! Peki benim öğlen yemeğim nasıl 😂? Salladünyayıı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bendede etli bezelye, bulgur pilavı, bide adını bilmediğim bir tatlı var 😂 Kızın biri sormuş, bende sorayım dedim! Peki benim öğlen yemeğim nasıl 😂? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kazandibine benziyor o pilavi tek mi yiceksin cok fazla ahahsh 0 1 Yorumla Salladünyayıı +1 yıl Bunların yanında yarım ekmek yedim bide. Acıkıyorum ya çalıştığım için 😂 işim biraz ağır Yorumla
eftelya0o Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı. Pilav neden çok 😂 afiyet olsun güzel 0 2 Yorumla Salladünyayıı +1 yıl 1.97 boy, 128 kiloyum. Doymam diye fazla Yorumla Salladünyayıı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl güzel, afiyet olsun. 0 1 Yorumla Salladünyayıı +1 yıl Sağolasın kardeşim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Leziz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kazandibine benziyor o pilavi tek mi yiceksin cok fazla ahahsh
Bunların yanında yarım ekmek yedim bide. Acıkıyorum ya çalıştığım için 😂 işim biraz ağır
Pilav neden çok 😂 afiyet olsun güzel
1.97 boy, 128 kiloyum. Doymam diye fazla
😂😂😂
Afiyet olsun
acıktım ulan herkes soruyo
güzel, afiyet olsun.
Sağolasın kardeşim
Leziz
Güzel