Yeme & İçme Öğle yemeğim nasıl? krielde Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hava güzel dışarda yiyim dedim😎 birazdan sigara da yakarımBi de köpeği gezdiriyorum işte bi bahaneyle Güncellemeler+1 yıl Anskm köpek kaçtı Öğle yemeğim nasıl? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Havanın nesi güzel knk yağmurlu 🥴O yemekle nasıl doyacaksın ben köpeğin için olduğunu düşünmüştüm 😂 0 7 Yorumla krielde +1 yıl Burası güzel taş ye Yorumla krielde +1 yıl Pardon fazla kaba davranmışım ama doydum yani ben kötü bişi dedin sandım Yorumla myd1oez +1 yıl Alice harikalar diyarında gibi bir yer knk dededen kalma bankta güzelmiş 😂 Yorumla krielde +1 yıl 😂 sitenin arka yeri fazla insan yok güzel baya hep burada gelir otururum Yorumla myd1oez +1 yıl Keşfedilse tam piknik yapma yeri knk ailecek mangala gelirler 😂 Yorumla krielde +1 yıl Ahah burada açık yerde mangal yasak Yorumla myd1oez +1 yıl Konum at knk öderiz cezasını sonuçta her güzel şeyin sonunda olacaklara katlanmak lazım 😂 Yorumla
AyataFest Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl @krielde iyi aksamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş. 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Hayır uğraşamam Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok basit kaçmış ya beğenmedim 0 0 Yorumla
MartyRaney Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hașlanmıș pattisi görünce kaçmıştır köpke, Ben de olsam ben de kaçardım aq 😂 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Haşlanmış patates değil ekmek arası ve ananas ve kahve MartyRaney +1 yıl Fakirlikten ananası patates görüyom 😂 Afiyet olsun 🤗
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzel görünüyor afiyet olsun. 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel afiyet olsun doymazsan köpeği yeme heaa 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Doydum bileee Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. çok mu yalnızlık çekiyorsun 0 3 Yorumla krielde +1 yıl Yo niye? Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl hiç sordum öylesine Yorumla krielde +1 yıl 🤨 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun. Menün tam benim tarz, güzel. 0 14 Yorumla krielde +1 yıl Gel abim beraber yiyelim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Mesafeler o kadar uzak ki benim oraya gelmek bir ömür bile yetmez. Yorumla krielde +1 yıl : (( Yorumla BloodyGamer +1 yıl Üzülme bea. Yorumla krielde +1 yıl Benim ekmeğim ton balığı salatasılıydı sen neyli seviyorsun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sebzeli beyaz peynirli güzel oluyor. Yorumla krielde +1 yıl Burada o çeşit yok sanırım 😦❤️ Yorumla BloodyGamer +1 yıl Olsundu. Ne var çeşit olarak? Yorumla krielde +1 yıl Krem peynir ve kırmızı biberli var yumurta salatalı var avocado ve tavuklu var benim yediğim ton salatalı var birde köri tavuklu var Yorumla BloodyGamer +1 yıl Krem peynirli olabilir bak.😊 Yorumla krielde +1 yıl Denedim bir kere ama ağzımı yaktı gibi Yorumla BloodyGamer +1 yıl Acı severim😋 Yorumla krielde +1 yıl Sana ondan alırım ahha Yorumla BloodyGamer +1 yıl Teşekkür ederim, nacizane teklifiniz için.🙏 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süper açık havada ne olsa yenir bencede. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne yiyon 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Ton salatalı ekmek arası ananas yedim ve de soğuk kahve içmiştim Yorumla Boavistaa +1 yıl Niye hepsi uyumsuz Yorumla krielde +1 yıl Bence uyumlu Yorumla Boavistaa +1 yıl Peki Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Güzel afiyet olsun 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
NdHarum Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Köpek çok güzelmiş 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Evet sağol Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu ne ananas mi 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Evey Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Ananasla ilgili efsaneler duymustum hddh Yorumla krielde +1 yıl Şşş wpwleğşe Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Oyss endjjd Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Köpeği yeme 🥹 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 609 cevap paylaştı. Sandviç de alınmış. 0 0 Yorumla
s400hastasi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Pp de bize loopunu gösterdiginin farkinda misin 0 0 Yorumla
BeniSalBenDeliyem Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Dell2go sandviç kaşar jambon veya kaşarli soslu 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Afiyet olsun. 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Sağol Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. Hafif güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Havanın nesi güzel knk yağmurlu 🥴
O yemekle nasıl doyacaksın ben köpeğin için olduğunu düşünmüştüm 😂
Burası güzel taş ye
Pardon fazla kaba davranmışım ama doydum yani ben kötü bişi dedin sandım
Alice harikalar diyarında gibi bir yer knk dededen kalma bankta güzelmiş 😂
😂 sitenin arka yeri fazla insan yok güzel baya hep burada gelir otururum
Keşfedilse tam piknik yapma yeri knk ailecek mangala gelirler 😂
Ahah burada açık yerde mangal yasak
Konum at knk öderiz cezasını sonuçta her güzel şeyin sonunda olacaklara katlanmak lazım 😂
@krielde iyi aksamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş.
Hayır uğraşamam
Çok basit kaçmış ya beğenmedim
Hașlanmıș pattisi görünce kaçmıştır köpke, Ben de olsam ben de kaçardım aq 😂
Haşlanmış patates değil ekmek arası ve ananas ve kahve
Fakirlikten ananası patates görüyom 😂 Afiyet olsun 🤗
Güzel görünüyor afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Güzel afiyet olsun doymazsan köpeği yeme heaa
Doydum bileee
çok mu yalnızlık çekiyorsun
Yo niye?
hiç
sordum öylesine
🤨
Afiyet olsun. Menün tam benim tarz, güzel.
Gel abim beraber yiyelim
Mesafeler o kadar uzak ki benim oraya gelmek bir ömür bile yetmez.
: ((
Üzülme bea.
Benim ekmeğim ton balığı salatasılıydı sen neyli seviyorsun
Sebzeli beyaz peynirli güzel oluyor.
Burada o çeşit yok sanırım 😦❤️
Olsundu. Ne var çeşit olarak?
Krem peynir ve kırmızı biberli var yumurta salatalı var avocado ve tavuklu var benim yediğim ton salatalı var birde köri tavuklu var
Krem peynirli olabilir bak.😊
Denedim bir kere ama ağzımı yaktı gibi
Acı severim😋
Sana ondan alırım ahha
Teşekkür ederim, nacizane teklifiniz için.🙏
çok iyiii çok güzel aşko 😘
Süper açık havada ne olsa yenir bencede.
Ne yiyon
Ton salatalı ekmek arası ananas yedim ve de soğuk kahve içmiştim
Niye hepsi uyumsuz
Bence uyumlu
Peki
Güzel afiyet olsun
Teşekkür ederim
Köpek çok güzelmiş
Evet sağol
Bu ne ananas mi
Evey
Ananasla ilgili efsaneler duymustum hddh