Yeme & İçme Açık havada kahvaltı yapmayı sever misiniz? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Açık havada kahvaltı yapmayı özledim. Hafta sonu kesinlikle bir yerlere gideceğim. Açık havada kahvaltı yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel oluyor ya uzun zamandır yapmıyoruz özledim 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de çok özledim Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Severim Bahçemize bakan balkonda yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet seviyorum özellikle yaz aylarının belirli günlerinde ailecek teras katta kahvaltı yapıyoruz 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Azıcık bişi yicem zaten uğraşmam ama yani severim tabi ki sevilmez mi mis gibi hava varsa 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl yine tek gidipp tıkınıcan demekki hep kendini düşünrsn zat i🤣 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gösterişli kahvaltı bana göre değil. Tamamen israf zaten 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet severim. İştahım daha çok açılıyor. 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl benim d söyle oluyor Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Oh mis gibi olur o kahvaltı. Evet seviyorum💕 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Sinek yoksa ve serinse severim 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Evet çok severim açık hava da kahvaltı yapmayı 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim şey sanırım, piknikte kahvaltı. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 469 cevap paylaştı. Oy bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet severim
Çok güzel oluyor ya uzun zamandır yapmıyoruz özledim
ben de çok özledim
Severim
Bahçemize bakan balkonda yapmayı çok seviyorum
Evet seviyorum özellikle yaz aylarının belirli günlerinde ailecek teras katta kahvaltı yapıyoruz
Azıcık bişi yicem zaten uğraşmam ama yani severim tabi ki sevilmez mi mis gibi hava varsa
yine tek gidipp tıkınıcan demekki hep kendini düşünrsn zat i🤣
Gösterişli kahvaltı bana göre değil. Tamamen israf zaten
Evet severim. İştahım daha çok açılıyor.
benim d söyle oluyor
Çok keyifli oluyor👍🏻👍🏻
Oh mis gibi olur o kahvaltı. Evet seviyorum💕
Severim
Sinek yoksa ve serinse severim
Evet çok severim açık hava da kahvaltı yapmayı
Sevmiyorum 🪰🐝🐜 dolayı
En sevdiğim şey sanırım, piknikte kahvaltı.
serin bi yer olcaksa neden olmasın
Tabiii😍
Severim
Evet seviyorum
Oy bayılırım
Evet müthiş olur
Severim
Evet çok severim
Bayılırım
severimm