Yeme & İçme Salatayla sadece prensesler mi doyar? ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ablam salatayla doyduğu için annem ona prenses diyor. :D Salatayla sadece prensesler mi doyar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bence ilgisi yok 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Salata çok sağlıklıdır ama ben salata ile kendi açımdan doymam 0 0 Yorumla
1Aurora_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben doyamıyorum. Doyacağım kadar çok salata da yemek istemiyorum. Salata yemeğin yancısıdır bana göre. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚Bir kraliçe etle doyar doğru.. 🍀🍀😏😏#tubasueda 🍀🍀🧚🧚 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl fiziğine düşkünler hassas olanlar salatayla beslenirler ve bence tam karınları doymaz 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl doyarım ama tatmin etmez beni zevk almam yani yerken o zaman prenses olmasam da olur 😁 0 0 Yorumla
gizli_hazine Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl salata karın doyurmaz mideyi bastırır sende zeytinle doy kraliçe ol 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Salatayla gerçekten doyan var mı? Askeri kazanla falan yemem lazım doymam için 0 0 Yorumla
Albatrosunuz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye? et yiyen prensesler de var annene bunu söylemelisin. d 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Evet onlarin büyük abdesti de pembedir. dddd 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl O zaman açıkliyorum ben bir prensesim 😝😝 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sağlıklı beslenenler doyar 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Birde doyuyormuş gibi yapanlar doyar 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Midesi minnoş olanlar doyar. 0 0 Yorumla
Ez_Mirza04 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yazın en sevdiğim salatadir ama mangalın yanında 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Herkes doyabilir 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben de doyuyorum :D 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Cıks ne alaka, 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence ilgisi yok
Salata çok sağlıklıdır ama ben salata ile kendi açımdan doymam
Ben doyamıyorum. Doyacağım kadar çok salata da yemek istemiyorum. Salata yemeğin yancısıdır bana göre.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Bir kraliçe etle doyar doğru.. 🍀🍀😏😏
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
fiziğine düşkünler hassas olanlar salatayla beslenirler ve bence tam karınları doymaz
doyarım ama tatmin etmez beni zevk almam yani yerken o zaman prenses olmasam da olur 😁
salata karın doyurmaz mideyi bastırır sende zeytinle doy kraliçe ol
Salatayla gerçekten doyan var mı?
Askeri kazanla falan yemem lazım doymam için
Niye? et yiyen prensesler de var annene bunu söylemelisin. d
Annen dediyse doğrudur :D
Evet onlarin büyük abdesti de pembedir. dddd
O zaman açıkliyorum ben bir prensesim 😝😝
Sağlıklı beslenenler doyar
Prensler de doyuyor 😃
Malzemesi bolsa doyulur. 😄
Prenses
Kilo almak istemiyor