Yeme & İçme Mini poğaça pizzayı kahvaltıda tercih eder misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Poğaça pizzayı sabah kahvaltıda yemek için tercih eder misiniz? Sever misiniz? yoksa ben büyük pizza tercih ederim mi dersiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Mini poğaça pizzayı kahvaltıda tercih eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Evet pazar kahvaltısında çok iyi gidiyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Evet almistim firindan guzel oluyor kahvaltida 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet ederim ama sabah kalkıp yapamam akşamdan kaldıysa güzel olur ısıtır yeriz 0 0 Yorumla
Aquarium_Delu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Pizzayı yedikden sonra koşucaksak 2 sinide tercih ederim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet tercih edilebilir lezzetli ve pratik oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet pazar kahvaltısında çok iyi gidiyor.
Evet severim
Evet almistim firindan guzel oluyor kahvaltida
Evet ederim ama sabah kalkıp yapamam akşamdan kaldıysa güzel olur ısıtır yeriz
Pizzayı yedikden sonra koşucaksak 2 sinide tercih ederim
Evet tercih edilebilir lezzetli ve pratik oluyor
Tercih ederim
Tercih etmem sık sık da yemem
Evett tercih ederim.
Sen mi yapıyorsun?
Evet
evet güzel oluyo