Yeme & İçme Starbucks’tan bu iki ürüne ne kadar verdim sizce? Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bilene Eig Güncellemeler+1 yıl Havalimanındayım ona göre fiyat söyleyin 😢 Güncellemeler+1 yıl 133 tl havalimanında 😟 Starbucks’tan bu iki ürüne ne kadar verdim sizce? Cevapla Ürün Soruları Starbucks Hakkında Sorular Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. 75 lira gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. 150 tl 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kaçırdım tüh yine söyleyeyim. 133. 😃 1 1 Yorumla Serqts +1 yıl Evet 😬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin gibi fakirim diyenler zaten daha zengin 1 4 Yorumla Serqts +1 yıl Fakirim demedim ki aahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baba parası mi yiyon Yorumla Serqts +1 yıl İçinde o da var evet 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne iş yapıyo pedet Yorumla
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 75 🙄 1 3 Yorumla Serqts +1 yıl 133 😬 Yorumla kızselanslarınız +1 yıl Tam yuh diyordum ki güncellemeyi gördüm ve normal buldum. Hatta az bile. Havalimanında nefes bile almak para😂 Yorumla Serqts +1 yıl Doğru 😅 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 78 bence 1 1 Yorumla Serqts +1 yıl 133 😢 Yorumla
ececrossdresser Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 65?(çok uzun ya da çok kısa) 🤦🏼♀️ 1 3 Yorumla Serqts +1 yıl Çok az djdjjd Yorumla ececrossdresser +1 yıl 185.. Yorumla Serqts +1 yıl 133 😬 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. 55-60 rahat gitmiştir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cool lime’ın olayım iç beni 1 22 Yorumla Serqts +1 yıl İçtim 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapik senin sevgilin yokmuydü 😆😆😆 Yorumla Serqts +1 yıl Yok artık 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaaaaa tatliydiyiz erken bitik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben varim 😆 Yorumla Serqts +1 yıl Sen kimsin 🥹. Napalım yapcak bişe yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlama niye ağlıyon😆😆 Yorumla Serqts +1 yıl Moralimi düzeltmiyor kimse 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun 😆 ayrilmasaydiniz o zmn Yorumla Serqts +1 yıl Yapcak bişe yok 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska kullara bak 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asikken bu zorda 😛 Yorumla Serqts +1 yıl Aşık değilim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye agliyip uzülüyon o vakit dayı qwetuıopğ Yorumla Serqts +1 yıl Sevgilisinden ayrılınca insanın üzülmesi normal ama sen bilirsin dostum 🤐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostmu olduk 😱Dostsak Seviyosan yaz😀😀😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tapi ne yapip ayrildiniz bilmiyom affedermi Yorumla Serqts +1 yıl Yok sınavı var ondan. Geleceği daha önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himmm yazik oluk niyede Yorumla Serqts +1 yıl Boş verrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😆 tammmm Yorumla Serqts +1 yıl 😌😌 Yorumla
Melos727 Takip Et Xper 4 Yaş: 63 +1 yıl 80 TL 1 2 Yorumla Melos727 +1 yıl Bildim mi Yorumla Serqts +1 yıl 133 tutmuştu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
75 lira gadası
150 tl
Havalimanından alınmaz ya 133 çok
Kaçırdım tüh yine söyleyeyim. 133. 😃
Evet 😬
Senin gibi fakirim diyenler zaten daha zengin
Fakirim demedim ki aahah
Baba parası mi yiyon
İçinde o da var evet 🤪
Ne iş yapıyo pedet
50 yerleştirmişlerdir
75 🙄
133 😬
Tam yuh diyordum ki güncellemeyi gördüm ve normal buldum. Hatta az bile. Havalimanında nefes bile almak para😂
Doğru 😅
78 bence
133 😢
65?(çok uzun ya da çok kısa) 🤦🏼♀️
Çok az djdjjd
185..
133 😬
95 mi
133 🥲
55? :D
Hayır 🥲
55-60 rahat gitmiştir