Yeme & İçme İddia ediyorum, dünyanın en güzel şekeri budur; ya sizce? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Aman ya Rabbi bu nasıl naif, romantik bir lezzettir, bu ne güzel bir şeydir…😯 Güncellemeler+1 yıl Benimle aynı fikirde olan bacımlar canımsınız İddia ediyorum, dünyanın en güzel şekeri budur; ya sizce? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet güzeldir 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Eskiden çok çıkardı şimdi hiç bulamıyoruz o şekerden normalde damlasakizli hiç sevmem fakat o şeker bi baska😋 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Severim bunu ama çok yiyince dişlerim ağrıyor. Şeker arada yerim. 🍬 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiçte bilem bu değil 😒 1 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Üsme beni😒 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bunu ağzıma attığım anda bir sinir basıyor sürekli ısırıp parçalayasım geliyor 0 0 Yorumla
Minnakbirkiz23 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aa ennn sevdiğim :D gerçekten çok güzel. 2 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl utanmasan bi oturuşta paketin hepsini bitiririm🥲 Yorumla Minnakbirkiz23 +1 yıl Bayramdan bayrama yarım kilo yiyorum ben nerdeyse Yorumla
Osmanlı__hanımı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Evet damla sakızı aromalı şekerler güzel oluyor 2 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Bende cok severim bunu 😍 1 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ay bayılırım nefis bence de hele kahve yanında 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Sana öyle geliyordur tadı pek güzel değil bence 😹 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl hayir kabul edemem bu asiri güzel bir sey 😂 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır degil tadı çok kötü 0 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl oha yaa Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Ben bunu en son teyze bayramda ikram etti diye zorla yemiştim 😂😂😂 Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunun karamellisi mükemmel. 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl denemedim de sade en güzeli sanki Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Degil nimm2 daha güzel 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl hayir nimm2 bi zaman sonra bayar bu baymıyoo Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hıc fıkrım yok ıkramda etmedın 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Damla sakızlı herhangi bir şeyi sevmem 0 0 Yorumla
ondokuzAmaYasDegil Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Birileri aynaya bakmamış sanırım 0 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl ne alaka Yorumla ondokuzAmaYasDegil +1 yıl En güzel şeker sensin 🌸 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet güzeldir
Eskiden çok çıkardı şimdi hiç bulamıyoruz o şekerden normalde damlasakizli hiç sevmem fakat o şeker bi baska😋
Severim bunu ama çok yiyince dişlerim ağrıyor. Şeker arada yerim. 🍬
hiçte bilem bu değil 😒
Üsme beni😒
Bunu ağzıma attığım anda bir sinir basıyor sürekli ısırıp parçalayasım geliyor
Aa ennn sevdiğim :D gerçekten çok güzel.
utanmasan bi oturuşta paketin hepsini bitiririm🥲
Bayramdan bayrama yarım kilo yiyorum ben nerdeyse
Evet damla sakızı aromalı şekerler güzel oluyor
Bende cok severim bunu 😍
Ben de çok severimm
Ay bayılırım nefis bence de hele kahve yanında
Sana öyle geliyordur tadı pek güzel değil bence 😹
hayir kabul edemem bu asiri güzel bir sey 😂
Hayır degil tadı çok kötü
oha yaa
Ben bunu en son teyze bayramda ikram etti diye zorla yemiştim 😂😂😂
Bunun karamellisi mükemmel.