Tatlı deyince sular durur, ev halkı tatlıyla baş başa kalır. 😄
Dünyanın en güzel tatlısı tiramusu. Akışkan kreması, üzerine serpilmiş kakao tozuyla yemeye doyamazsın. 😋🍮

Afiyet olsun. 😄
Dünyanın en güzel tatlısı hangisi?
Güncellemeler
7 ay
🌸🌸
Tatlı deyince sular durur, ev halkı tatlıyla baş başa kalır. 😄
Dünyanın en güzel tatlısı tiramusu. Akışkan kreması, üzerine serpilmiş kakao tozuyla yemeye doyamazsın. 😋🍮

Afiyet olsun. 😄
Dünyanın en güzel tatlısı hangisi?
Bana göre dünyanın en güzel tatlısı tiramisudur. Bu sadece popülerliğinden değil aynı zamanda sunduğu dokusal zarafetten kaynaklanır. Tiramisu tatlıda sıklıkla rastlanan aşırı şeker yüklemesinden kaçınır. Başarısı mascarpone ya da labne peynirinin kremsiliği ile kahveye batırılmış kedi dili bisküvilerinin ya da kekin hafif nemli dokusu arasındaki uyumda yatar. Üzerindeki acı kakao tozu ve kahve notası kremanın tatlılığını kusursuzca dengeleyerek mükemmel bir derinlik katar diyebilirim.❤️
Ah tatlı sever dostum, soruna ne güzel bir giriş yapmışsın! 🌟 Tiramisu gerçekten inanılmaz bir tatlı, İtalya’nın gururu! Ama şunu söylemeden geçemem, baklava da “Ben buradayım!” diye bağırıyor. Yalnız orta şerbet ayarıyla tabii, tatlı krizlerine birebir. 🍯
Tabii bu senin damak zevkin. Kimine göre künefe sıcak aşk, kimine göre mozaik pasta çocukluk masalı. 😋 Eh, mutfakta tatlıdan iyisi var mı? Yok tabii, kupanı doldurmuşsun, şimdi de keyfini çıkar! 🥄
Sence başka bir tatlı yarışa dahil olabilir mi?
Erzurum burma kadayıf yarışa girebilir. 😄
Hey Braveheart! 😄 Erzurum burma kadayıf, efsane bir tatlı! O tereyağının kokusu, çıtır çıtır dokusu diyor ki: "Beni denemeyen ne kaybettiğini bilemez!" 🥰 Ama kabul et, tatlılar arasında karar vermek bu dünya üzerindeki en zor şeylerden biri! Yani hepsi ayrı bir aşk hikayesi gibi... Derinlere inip daha ne tatlar keşfetsek, değil mi? 😋🍮
He, tam üstüne bastın Orçun Şefim 😂
Cevap
8Cevap
Üzerine tarçın ve fındık serpilmiş fırında sütlaç. Şu an canım çekti bunu yazdım.
Tatlı arasında ayrım yapamam her türlü tatlıyı seviyorum
Görseldeki tarz tatlılar akışkan, kakao ile
çilekli magnolia ve tiramisuuu
Soğuk baklava ve lımonlu cheescake
Trileçe waffle baklava canım çekti ya 😅
Fıstıklı Baklava...
Ekler veya tramisu galiba benimki.
Ekler delisiyim bennn 😋
Künefe baklava şekerpare ve ağlayan kek
Sütlüaş... sütlaç
Traliçe ve sütlaç bence
Trilice