Yeme & İçme Hiç çilekli parfe tatlısını yediniz mi? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç çilekli parfe tatlısını yediniz mi? çokk lezzetli görünüyor ilk defa duydum mutlaka denicem bu tatlıyı Güncellemeler+1 yıl Güncel Hiç çilekli parfe tatlısını yediniz mi? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Denemedim yaparsan yeriz 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Olur yapayım Yorumla Boavistaa +1 yıl Sağ ol Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Yapması da çok basit. Dene. 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Yok ya yemedim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok yemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yemedim
Denemedim yaparsan yeriz
Olur yapayım
Sağ ol
Hayır ama aşırı güzel duruyor. 😋
Yapması da çok basit. Dene.
Çoook lezzetli
Çok güzel duruyor cidden, donuk mu?
Yok ya yemedim