Yeme & İçme Bu erikler nasıl böyle büyük özel adı mı var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk defa gördüm aldım bakkaldan çok güzel. Ama ben hep küçükler var sanıyordum Bu erikler nasıl böyle büyük özel adı mı var? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bizim arazide var aynı bunun gibiler, tamamen bakımla alakalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohh ne kadar şanslısın sende bir sürü var 💓💓 Yorumla duramayan +1 yıl Evet babam emekli olunca her çeşit meyve dikmişti araziye 10 yıl önce, şimdi hep hafta toplayıp komşulara - akrabalara felan dağıtır, bende şirkete getirip dağıtıyorum. Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Büyüklerin tadını beğenmiyorum sert olmuyorlar 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. kastarca eriği bence bu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç duymadım 🤔 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 525 cevap paylaştı. var, hormonlu erik :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ene güzel hepsi böyle olsa ya Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Papaz eriği heralde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2. Diyen kişisin bence o 😂 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Papaz eriği 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzeller! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bizim arazide var aynı bunun gibiler, tamamen bakımla alakalı
Ohh ne kadar şanslısın sende bir sürü var 💓💓
Evet babam emekli olunca her çeşit meyve dikmişti araziye 10 yıl önce, şimdi hep hafta toplayıp komşulara - akrabalara felan dağıtır, bende şirkete getirip dağıtıyorum.
Büyüklerin tadını beğenmiyorum sert olmuyorlar
kastarca eriği bence bu.
Hiç duymadım 🤔
var, hormonlu erik :D
Ene güzel hepsi böyle olsa ya
Papaz eriği diyorlar galiba. 😃
Papaz eriği heralde
2. Diyen kişisin bence o 😂
Papaz eriği
Çok güzeller!