Yeme & İçme Hiç reyhan suyu içtiniz mi? Aşmayy_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok hoşdır 🍹Son zamanlarda favori içeceğim kendim yaptım öyle de hamarat bu kız 😅 Hiç reyhan suyu içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ez_Mirza04 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ramazan ( Osmanlı) serbetinin içinde de oluyor içmiştim 1 1 Yorumla Aşmayy_ +1 yıl Ben onu sevmiyorum ya Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Hayır duydum merak ediyorum tadını 1 2 Yorumla Aşmayy_ +1 yıl Bir bardak vereyim sana Yorumla hARDER_ +1 yıl Olsaydı iyiydi Yorumla
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hep denemek istemiştim bunu ama icmedim 1 2 Yorumla Aşmayy_ +1 yıl Dene çok seveceksin Yorumla Lovelanguage +1 yıl Reyhan bulamıyorum Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İçeriği ne bunun hiç duymadım 1 1 Yorumla Aşmayy_ +1 yıl Reyhandan yapılıyor işte serin güzel oluyor Yorumla
Bir_düs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Biliyorum güzel oluyor ama ben hiç yapmadım genelde annem yapar 1 0 Yorumla
Nearnash Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şerbetlere mi koyuyorlardı bunu 1 2 Yorumla Aşmayy_ +1 yıl Yo direkt içiyorsun Yorumla Nearnash +1 yıl Yapanımız olmadı ki içelim :( Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. İçmedim 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ramazan ( Osmanlı) serbetinin içinde de oluyor içmiştim
Ben onu sevmiyorum ya
İçtim bizim evde yapılır çok
Hayır duydum merak ediyorum tadını
Bir bardak vereyim sana
Olsaydı iyiydi
Hep denemek istemiştim bunu ama icmedim
Dene çok seveceksin
Reyhan bulamıyorum