Gerçekten bir gün bu fiyatlar düşecek mi merak ediyorum.

Gerçekten bir gün bu fiyatlar düşecek mi merak ediyorum.

Daha da yükselecek 2023'den sonra ne olacağız bilemiyorum gerçekten. Seçim olarak demiyorum bunu bu arada o yıllık enflasyonun hesaplanacağı süreçleri yılbaşını falan diyorum. Bu kışı nasıl geçireceğiz? Hadi ben geçirdim eşek kadar kızım asgari ücretle çocuğunu okutmaya çalışan, bir yandan karnını doyurmaya çalışan aileler nasıl geçinecek cidden bilmiyorum. Sokaktaki çocuklara bakınca bazen içim parçalanıyor. Dün de biri tek bir tane incirin 13 liralık fotoğrafını paylaşmıştı. Ben çocukken evinin bahçesinde incir ağacı olan bi amca incirleri toplardı teyze de incirleri bize dağıtırdı. Yazık bu zamanın çocuklarına cidden. Yedikleri her şey hem zararlı hem de pahalı.
Çok zor. Süt üretimi olmaz ise nasıl düşecek. Bir çok çiftçi mezbahaya veriyor kesim için. Bakamadıkları için. Benim hiç ümidim yok. Yüksek seviyelerde devam eder. En az on sene
Düşmesini beklemek yerine, daha fazla zengin olmanın yollarını düşünün. Ben markete gidince fiyat etiketine bile bakmıyorum. Aliyorum neye ihtiyacım varsa.
Cevap
16Cevap
Sanmıyorum.
Bu enflasyon ile.
Bu ekonomi yönetimi ile.
Bu ötekileştirme ile hiçbir şey düzelmez.
bu fiyatların düşmesi çoooooooook zor hele asıl fiyatın üstüne bazı marketler kendi de üstüne katıyor 80 tl bile olsa 100 yapıyorlar fiyatı
Evet dostum bir gün değişecek 82 TL ye aldığın peyniri iki gün sonra 90 TL ye alacaksın
Düşecek diyenlerin hayal dünyasını keşfetmek isterim...
Düşmez :( her şey çok pahalı ve hergün pahalanmaya devam ediyor
Düşeceğini sanmıyorum yükselen hiç birşeyin fiyatı düşmez
neyin fiyatı bu güne kadar düşmüşte bunlar düşecek
Ezine peyniri en pahalılarından shff ama her şey pahalı be
Hükümetin uyguladığı tarım politikasıyla daha pahalıya yiyeceğiz. Süt üretimi gittikçe düşüyor. Hayvanlar kesime gidiyor. Akıllı bir politika uygulanırsa hiç değilse normal fiyata çekilir.
Adamlar üretmek yerine her şeyi satıyor. Nasil düzelsin acaba?
Paradan 0 atıldığında düşer, kilosu 105 TL iymiş, afiyet olsun
düşmesi imkansız gibi maalesef inekler grevde süt üretimi yok ne yazık ki...
Düşmek yerine artmaya devam edecek
Bu fiyata birdaha alamayacağına emin ol
Bunlar daha bir şey değil
82 yine iyi bizim burada 100 e varıyor.
Maalesef, çok zor. Daha da artacak :/
Sanmıyorum ama umarım 🌸
ya bi gun gelip peyniri 80 liraya aliyoduk ne ucuzmuş dersek diye korkuyorum
Asla düşmez bence çünkü paramız değersizleşiyor
Bu fiyata bile gün geldiğinde 82 tl ye alıyordum
Dolar düşmeden düşmeyecek
ahhhhahhh peynir de yemiyoruz artık gençler
Düşmez ama artabilir