Yeme & İçme Tandır ekmeğini sever misiniz? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görselin telif hakkı mideme aittir 🤤 sıcak sıcak efsane gidiyor he 😃 Tandır ekmeğini sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
YourName333 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. MaşaAllâh, afiyet şifa olsun.El emeği her şeyi severim. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Büyük konuşuyorum sevmeyen insan değildir 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ayy üstüne tereyağ efsane olur 🤗 0 7 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Tek başına bile efsane 🤤 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Birde kışlık yapıyorlar bir hamur o da çok iyi yaa yemiştim Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ben bilmem o kadarını anam bilir 🤣 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Anacığın güzel biliyor belli ellerine sağlık yerken boğazında kalmasın dikkat et😄 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yedim bile kalmadı ahaha 🤤😃 Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl Tarifi versin bari yaz bende yapayım 😄 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Olur 🤣 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Baya severimmm. Kahvaltıda çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet, severim 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Severim
MaşaAllâh, afiyet şifa olsun.
El emeği her şeyi severim.
Büyük konuşuyorum sevmeyen insan değildir
🤣🤣
Ayy üstüne tereyağ efsane olur 🤗
Tek başına bile efsane 🤤
Birde kışlık yapıyorlar bir hamur o da çok iyi yaa yemiştim
Ben bilmem o kadarını anam bilir 🤣
Anacığın güzel biliyor belli ellerine sağlık yerken boğazında kalmasın dikkat et😄
Yedim bile kalmadı ahaha 🤤😃
Tarifi versin bari yaz bende yapayım 😄
Olur 🤣
Baya severimmm. Kahvaltıda çok güzel oluyor.
Severim
Evet, severim
yok ben küflü ekmek severim
Severim
Canım çekti ya
Evettt
Hem de nasıl
evet severim
Kim sevmez ki