Yeme & İçme Sever misiniz içkiyi? PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu içtiğim biranın tadı çok hafif ve aşırı derece hoşuma gidiyor. Siz de sever misiniz içmeyi? İkram edebilir miyim? Sever misiniz içkiyi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı. Aşırı severim 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Severim de Tuborg sevmem Amsterdamı tercih ediyorum genelde 0 3 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Onu da hiç denemedim Yorumla püskevitçay +1 yıl Biraz serttir ama güzel üstelik alkol oranı yüksek bazen sırf çabucak sarhoş olayım diye tercih ediyorum Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Ben çabucak sarhoş olmayı sevmiyorum. İçmenin keyfini çıkarmak ve alkolün tadını almak istiyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ev yapımı alkolleri severim.Dışarda satılan alkoller aşırı pahalı maliyetine göre. Nerdeyse 10/10 kar var. 0 3 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Ev yapımı yapma imkanımız olsa neden ev yapımı almayalım ki... Denemek isterim ben de ev yapımı alkol. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedem önceden hazır alırdı. şimdi kendi ev de ürettiğinden çok fark oldu. 30 Lt birayı 250-350 tl mal ediyor. içine kattı hammaddeye göre değişiyor ama bu 30 Lt hazır şişelenmiş marketten alsa 1800 tl tutuyordu. Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Doğru ama yapacak imkanım cidden yok Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kırmizi tuborg güzel 0 1 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Daha önce hiç denemedim biliyor musun Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gidem alayim bakayim nasil bise 0 1 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Tadı çok hafif ve güzel bence kesin deneyin. Yorumla
Jüpiteraşkınaa Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Ben sevmiyorum tadı hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. içmeden dünyayı çekemez oldum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kullanmıyorum , afiyet olsun bro 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yeni gördüm bunu kutusu farklıymış 0 1 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Bu Summer Time Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşırı severim
Severim de Tuborg sevmem Amsterdamı tercih ediyorum genelde
Onu da hiç denemedim
Biraz serttir ama güzel üstelik alkol oranı yüksek bazen sırf çabucak sarhoş olayım diye tercih ediyorum
Ben çabucak sarhoş olmayı sevmiyorum. İçmenin keyfini çıkarmak ve alkolün tadını almak istiyorum.
Ev yapımı alkolleri severim.
Dışarda satılan alkoller aşırı pahalı maliyetine göre. Nerdeyse 10/10 kar var.
Ev yapımı yapma imkanımız olsa neden ev yapımı almayalım ki... Denemek isterim ben de ev yapımı alkol.
Dedem önceden hazır alırdı. şimdi kendi ev de ürettiğinden çok fark oldu. 30 Lt birayı 250-350 tl mal ediyor. içine kattı hammaddeye göre değişiyor ama bu 30 Lt hazır şişelenmiş marketten alsa 1800 tl tutuyordu.
Doğru ama yapacak imkanım cidden yok
Pek kullanmam, afiyet olsun
Kırmizi tuborg güzel
Daha önce hiç denemedim biliyor musun
Gidem alayim bakayim nasil bise
Tadı çok hafif ve güzel bence kesin deneyin.
Ben sevmiyorum tadı hoşuma gitmiyor.
içmeden dünyayı çekemez oldum
Kullanmıyorum , afiyet olsun bro
Yeni gördüm bunu kutusu farklıymış
Bu Summer Time
İçki içmem
Hiç alkol kullanmadım
Nadiren
Hayır
Maalesef sevmem
Sevmem
hayır