Yeme & İçme Sütlü mü yoksa şerbetli tatli mi seversiniz? Kardankadın2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sütlü tercih ederim genelde Sütlü mü yoksa şerbetli tatli mi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sütlü olursa harika olur gadası 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sütlü daha çok seviyorum. Şerbetli de severim ama aşırıya kaçmayacak şekilde. 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sütlü tatlıyı tercih ederim şerbetli tatlılar aşırı derecede ağır geliyor yiyemiyorum 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 758 cevap paylaştı. Sütlü kesinlikle.. Şerbetli tatlılardan nefret ederim 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle sütlü tatlı, hem hafif hem daha sağlıklı. Kazandibi favorim <3 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Ben ayrım yapamam iki tarafı da seviyorum. İkisi de benim bebeklerim. 0 0 Yorumla
Aylinayyy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Favorim sütlü. Serbetliler ağır geliyor bayıyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,6b cevap paylaştı. Sütlü tatlı 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 810 cevap paylaştı. İnan hiç fark etmez 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. sütlü 0 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. sutlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sütlü olursa harika olur gadası
Sütlü daha çok seviyorum. Şerbetli de severim ama aşırıya kaçmayacak şekilde.
sütlü tatlıyı tercih ederim şerbetli tatlılar aşırı derecede ağır geliyor yiyemiyorum
Sütlü kesinlikle..
Şerbetli tatlılardan nefret ederim
Kesinlikle sütlü tatlı, hem hafif hem daha sağlıklı. Kazandibi favorim <3
Ben ayrım yapamam iki tarafı da seviyorum. İkisi de benim bebeklerim.
Galiba ikisi de :) tatlıya karşı zaafım var
Sevmediğim tatlı yok 😃
Favorim sütlü. Serbetliler ağır geliyor bayıyor
Sütü olan herşeyi severizzz
Sütlü tatlı
Sütlüü ımmhh
Sütlü tatlılar
İkisi de.
İnan hiç fark etmez
Sütlü
Sütlü
sütlü