Yeme & İçme Sütlü mü yoksa şerbetli mi tatlı tercih edersiniz? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sütlü mü yoksa şerbetli mi tatlı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. İki türlü de severim ama sütlü tatlıları daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Sütlü tatlılar ağır basar evet. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Her türlü severim ama şerbetliyi biraz daha çok severim 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl İkisi de güzel de dişim yüzünden korkuyorum yiyemiyom doya doya 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 607 cevap paylaştı. sütlü daha hafif daha güzel oluyor 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. tatlıların hiçbiriyle aram yoktur 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,8b cevap paylaştı. Sütlü tatlılar 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şerbetli tatlılar galp ben 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 383 cevap paylaştı. Sütlü Bi adım önde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İki türlü de severim ama sütlü tatlıları daha çok seviyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Sütlü tatlılar ağır basar evet. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Her türlü severim ama şerbetliyi biraz daha çok severim
İkisi de güzel de dişim yüzünden korkuyorum yiyemiyom doya doya
sütlü daha hafif daha güzel oluyor
tatlıların hiçbiriyle aram yoktur
Sütlü tatlılar
Şerbetli tatlılar galp ben
Şerbetli
Sütlü
Sütlü Bi adım önde