Ben demli içemiyorum, mideme dokunuyor. Açık içtiğim zaman da çayın tadını alamıyorum. İkisinin ortası ayarda içiyorum. (Görseldeki gibi) Siz çayı açık mı yoksa demli mi içersiniz?
Bana direk mesrubatlarin geneli yasak. Tatli olanlar. Cay kahve de calistigim ortanda icip uzerine sigara icip suratima suratima konustuklarindan sogumama neden oldu. 2012 den bu yana kullanmiyorum. Genelde soda ayran ya da soguk csy gibi icicekleri tercih ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Benim ki orta halli oluyor. Asla bende çok demli ya da çok açık içememem.
Kahve içiyorum. seven istediği gibi içebilir
Biraz demli içiyorum. Hafif acımsı tadını seviyorum.
Benim ağzımı buruşturuyor o tat nedense 😂 sanki olmamış Trabzon hurması yemiş gibi oluyorum. 😅
Trabzon hurması dedin canım çekti ya 😍
Orta, ne çok açık, ne koyu, Ama en önemlisi """ şekersiz""" 10 yıldır şekersiz içiyorum böyle Bir keyif yok,
Ortası Tam Karar Aynen Ya Evet Çok Fazla Açık Olunca Çay Değil Su İçiyorum sanki 😅 Çok Demli de Sert Ağır Oluyor Dengelemek En doğrusu
Herkes kapalı içiyor çevremde ama ben açık çay hastasıyım 😄
Kişiye göre değişir ben çay sevmiyorum o yüzden fazla içmem ama içince de demli içmeyi seviyorum
Orta dem en iyisi kesinlikle fotodaki idealim. Açık çayı hiç içemem de demliyi bi nebze içerim
Ben çok demli sevmiyorum. Pek çay aramam ama olursa da açık tercih ederim.
Demli tabiiki açık olunca sıcak su içiyomuş gibi oluyo
has karadenizli çayı demli içer. demsiz içince çayın tadını alamaz.
demli ve şekersiz olmalı
çay sevmedigim için bilemeyecegim
Bence biraz demli olmalı tadı öyle çıkıyor
Kirmizi neyse oyle icilmeli
Cay direk icilmese?
Chai tea latte için siz de? 😅
Bana direk mesrubatlarin geneli yasak. Tatli olanlar. Cay kahve de calistigim ortanda icip uzerine sigara icip suratima suratima konustuklarindan sogumama neden oldu. 2012 den bu yana kullanmiyorum. Genelde soda ayran ya da soguk csy gibi icicekleri tercih ediyorum.
Üzücü. Peki diğerleri için afiyetler olsun o halde 🙃
Tesekkur ederim. En güzeli su ❤️
Çaya dem lazım..
Açık ve şekersiz favorim
Kesinlikle koyu demli severim cayıı😎
demli bence
Demsiz
Açık
çay içmiyorum ki 😀
Demli içiyorum genelde
Ben direkt dem iciyorum
Açık içilmeli