Yeme & İçme 1 kg luk dondurma yiyebilir misiniz? Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sıcakta yazın iyi gider degil mi? Yemek isteyen varsa gelsin yarısını vereyim ye ye bitmiyor 😋 1 kg luk dondurma yiyebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yiyemem. Bir kase yeterli oluyor benim için. 4-5 toptan fazla yemem dışarıda da. Sağlık açısından da fazla yemek zararlı. 2 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Hafif eriyince yiyilebiliyor. Yiyemem diye totonuzdan atmayın ulan. 1 1 Yorumla Mac79 +1 yıl Aynen oyle basit ve de zor bir şey degil Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şu şerbetleri tadımlık yiyorum fazlası vicdan yapıyor, full zarar 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yiyemem çok fazla gelir bana 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl yiyemem sanirim ama yiyedebilirim 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Hiç affetmem yedim yine yerim 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl O kadarı da fazla ya ayılığın lüzmu yok 0 1 Yorumla Mac79 +1 yıl Sıcakta gidiyor ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yiyemem. Bir kase yeterli oluyor benim için.
4-5 toptan fazla yemem dışarıda da.
Sağlık açısından da fazla yemek zararlı.
Hafif eriyince yiyilebiliyor. Yiyemem diye totonuzdan atmayın ulan.
Aynen oyle basit ve de zor bir şey degil
Şu şerbetleri tadımlık yiyorum fazlası vicdan yapıyor, full zarar
Hayır yiyemem çok fazla gelir bana
Zorlarsam iddia filan varsa slwmzkk
yiyemem sanirim ama yiyedebilirim
Hiç affetmem yedim yine yerim
Yerim
Tuna tavus 5 kiloluk yer
O kadarı da fazla ya ayılığın lüzmu yok
Sıcakta gidiyor ama
Şu an yiyebilirim.
Yemisligim var