Yeme & İçme Soğuk çay tercihiniz hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet, hangisi? 😛 FuseTea Lipton IceTea Didi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Soğuk çay tercihiniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kahve seviyorum ben 1 0 Yorumla
YourName333 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. D seç : Kendi soğuk çayımı kendim yapıyorum. 0 0 Yorumla
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nedense şu soğuk çay soğuk kahveyi sevemiyorum. Çay varken ne gerek var gibi ama bunlar arasından Didi 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fusatea Didi midemi çok yakıyor icetea ye de elim gitmiyor nedense 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Liptonnn 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Ice tea 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Didi bergamot 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Fuar tea 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kahve seviyorum ben
D seç : Kendi soğuk çayımı kendim yapıyorum.
Nedense şu soğuk çay soğuk kahveyi sevemiyorum. Çay varken ne gerek var gibi ama bunlar arasından Didi
Fusatea Didi midemi çok yakıyor icetea ye de elim gitmiyor nedense
hepsine kol gibi zam geldi
FuseTea harici içemem
Lipton ice tea limonlu ya da mangolu
Liptonnn
Ice tea
hicbiri
didi ❤️❤️❤️
Didi
Limonata
Didi bergamot
aaaaaaa