Yeme & İçme 195 Flörtm bugün çok yemek yedirdi bana kusucam galiba ya napsam? carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Baya gezdik bugün de Güncellemeler+1 yıl Boyunu kudurun diye söyledim tamam mı Allah Allah ya😡😡😡😡😡😡 Güncellemeler+1 yıl Kızlar inşallah sizinde 195 flörtübux olur çünkü bal gibi ball 195 Flörtm bugün çok yemek yedirdi bana kusucam galiba ya napsam? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu erkekler cidden kafayı yemiş ben kızlara sadece kahve içiriyorum bir de benim kini yediriyorum daha da para harcamam 1 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Hahahahshsh tamam sensin Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl az yedirseydi neden daha çok yedirmedi diye hayıflanırdın. 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Off ama ölcem şimdi ya Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Arkadaş bu kadar alakasız detayları nasıl bir araya getirip soru sordun sen? Flörtünün 195 cm olması, sana çok yemek yedirmesi, kusacak gibi olman, bayağı gezmeniz ne alaka lan? 0 1 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Sen kudur mk adamın yanında nokta gibi duruyorsun bir de bununla övnüyorsun. Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana boyu fark etmez yeter ki aşırı minyon olmasın 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl kurbanda seni kesecez senye 1 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣🤣160 konuşma kız Yorumla entıni +1 yıl 175 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 195 kudurttu beni 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Görsen titrsinde kız Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Doğum günün ne zaman Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Beleş mezar bulsan giricen şeytan kılıklı 0 5 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Bsjsjjahshshajai herşeyi o ödedi evet a ölücem ya 🤣🤣🤣🤣 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Bir gün geliyim yemek ısmarla ayı cebinden para çıksın biraz haha Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🤣🤣🤣 seni seviyorum tamam sana bir bok ismarlarim Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ömrümü yedin Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 898 cevap paylaştı. Sakat mı la bu :D 0 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Peki boyunu neden söyledin :D 0 1 Yorumla soruperisi +1 yıl Kudurdum kudurdum Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Hepsini çıkar içinde kalmasın 0 0 Yorumla
Ceengiz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl E napim y4rr4m 0 1 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Anani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herşeyi anladım da flörtünün boyu ne alaka 0 2 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rezil Yorumla
samanyürüten Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Afiyet olsun 0 3 Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Sağol krds Yorumla samanyürüten +1 yıl Ağır kezosun Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Ok by Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu erkekler cidden kafayı yemiş ben kızlara sadece kahve içiriyorum bir de benim kini yediriyorum daha da para harcamam
Hahahahshsh tamam sensin
az yedirseydi neden daha çok yedirmedi diye hayıflanırdın.
Off ama ölcem şimdi ya
Arkadaş bu kadar alakasız detayları nasıl bir araya getirip soru sordun sen? Flörtünün 195 cm olması, sana çok yemek yedirmesi, kusacak gibi olman, bayağı gezmeniz ne alaka lan?
Sen kudur mk adamın yanında nokta gibi duruyorsun bir de bununla övnüyorsun.
Bana boyu fark etmez yeter ki aşırı minyon olmasın
kurbanda seni kesecez senye
🤣🤣🤣160 konuşma kız
175
195 kudurttu beni
Görsen titrsinde kız
Doğum günün ne zaman
Beleş mezar bulsan giricen şeytan kılıklı
Bsjsjjahshshajai herşeyi o ödedi evet a ölücem ya 🤣🤣🤣🤣
Bir gün geliyim yemek ısmarla ayı cebinden para çıksın biraz haha
🤣🤣🤣 seni seviyorum tamam sana bir bok ismarlarim
Ömrümü yedin