Aşk İlişkileri Bugün bunları yedim fazla mı bakın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ÖĞLEN 1 fincan sekersız turk kahvesi1 muz AKŞAM Yarım patates haslanmıs1 kase corba Bugün bunları yedim fazla mı bakın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Selinaorselin Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Bende sabah yediğim salatalık ile yumurta ile duruyorum şuanda... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sende mı zayıflıcam Yorumla Selinaorselin 1 yıl Hastayım ondan iştahım yok. Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kız nasıl ayakta durdun bu saate kadar 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sekerim dustu Yorumla Günesinkadini 1 yıl Aç bırakma kendini sen şok diyet yapıyorsun şu an bu diyeti bıraktığında 2 kat fazla kilo alacaksın Yorumla Soran 1 yıl Yo ne alaka yarısını alırım Yorumla Günesinkadini 1 yıl Görücez balımm Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç bir şey yememişsin nasıl yaçıyorsun 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Çok fazla yeme şişmanlarsın bak 0 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Hiç yemedeydin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla ahmetcnkaplanx 1 yıl Bir çok eksik vitaminler var bu menüde Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Yok bence az bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende sabah yediğim salatalık ile yumurta ile duruyorum şuanda...
Sende mı zayıflıcam
Hastayım ondan iştahım yok.
Kız nasıl ayakta durdun bu saate kadar
Sekerim dustu
Aç bırakma kendini sen şok diyet yapıyorsun şu an bu diyeti bıraktığında 2 kat fazla kilo alacaksın
Yo ne alaka yarısını alırım
Görücez balımm
Hiç bir şey yememişsin nasıl yaçıyorsun
Çok fazla yeme şişmanlarsın bak
Hiç yemedeydin
Neden
Bir çok eksik vitaminler var bu menüde
Yok bence az bile
Çok az
Zayıflıcam