Yeme & İçme Makarnanın şekli değiştikçe tadı da mı değişiyor? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şekli değiştikçe farklı tatlar alıyorum. Sizde de oluyor mu? Makarnanın şekli değiştikçe tadı da mı değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence değişiyor 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet o fark bana da geliyor.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Hayır tadını veren hamurudur el mahareti ve sosudur şekli ile alakalı bir lezzet değişikliği olmaz.. 0 0 Yorumla
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl evet şu fiyonk makarnanın tadını hiç sevmem 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mmm, güzel ya 😝 Yorumla sluttycat +1 yıl değil gerçekten Yorumla Boavistaa +1 yıl Yorum yok :D Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şekli değiştikçe farklı tatlar alıyorum 😄 0 0 Yorumla
Cilosungunlugu Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Zaten farklı oluyor 🙈 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Öyleymiş 🙊 Yorumla Cilosungunlugu +1 yıl Aksini iddia edenin dili bozuktur 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ağzı* :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olmuyoo 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bendede oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence değişiyor
Evet o fark bana da geliyor.. Keyifli geceler..
Hayır tadını veren hamurudur el mahareti ve sosudur şekli ile alakalı bir lezzet değişikliği olmaz..
evet şu fiyonk makarnanın tadını hiç sevmem
Mmm, güzel ya 😝
değil gerçekten
Yorum yok :D
Az once keşfettim sanırım öyle 😅
Değişmiyordur farklı markalar ondandır
Bende öyle düşünüyorum
Evet hepsinin tadı değişik
Şekli değiştikçe farklı tatlar alıyorum 😄
Evet kelebek makarnanın tadı en kötüsü.
Şekliyle alakalı değil bence
Zaten farklı oluyor 🙈