Yeme & İçme Tavuk yaptım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Garip ama tadı güzel oldu 😂 Güncellemeler+1 yıl Acemiyim ama tadı güzel oldu görüntü beni de tatmin etmedi Tavuk yaptım nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çok yakından çekmişsin fotoğrafı pek anlaşılmıyor ama ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Yorumlara aldirma bol salcali bir tavuk yapmissin ve asiri lezzetli olduguna da eminim boyle yemekler gorunus acisindan karisik olsada efsane lezzette olurlar. Ellerine saglik cok guzel olmus ✨ 0 0 Yorumla
Yomrakızı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Seni alan yandı gibi duruyo xjskzjsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok yakından çekmişsin fotoğrafı pek anlaşılmıyor ama ellerine sağlık
Yorumlara aldirma bol salcali bir tavuk yapmissin ve asiri lezzetli olduguna da eminim boyle yemekler gorunus acisindan karisik olsada efsane lezzette olurlar. Ellerine saglik cok guzel olmus ✨
Baharatin ayarini kacirmis gibisin
aç olmama ragmen canim cekmedi
Seni alan yandı gibi duruyo xjskzjsjs
Kıpkırmızı olmuş
tadına bakmak lazım
Ellerine sağlık lezzetli gözüküyor
Afiyet olsun kral.