Yeme & İçme En çok hangi salatayı seviyorsunuz? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben çoban salataya bayılıyorum.. sadece ekmekle bu salatayı yazın çıkan pembe domates ile yapıp yediğim bile oluyor. İçine biraz sumak tozu da atıyorum, limonla beraber enfes oluyor. Siz en çok hangi salatayı seviyorsunuz? En çok hangi salatayı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Kozlenmis patlican ve kapya biber salatasini.. hangi salata onune gecebilir ki... Ay dur bir de kebapcilardaki bol karabiberli salata enfess oluyor.. 1 1 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Teşekkürled ✨ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Of salatanın her türlüsüne bayılırım içinde mısır olan salataları da severim patlıcan közlemesi olan salataları da offf 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Meyve salatası 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Salatanın her türlüsünü severim Bol domatesli olmalı amaSoğan da bulunmalı tabiTon balıklı salata yedin mi hiç 1 4 Yorumla _betz_ +1 yıl Yedim. Onu da severim 🙃 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Yiyorum şimdiGel birlikte yiyelim 😀 Yorumla _betz_ +1 yıl Teşekkürler, size afiyet olsun 🙃 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Sağolasın piremses Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çoban sevilir ama kaşık salata olursa bayılırım :-P 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Çoban kaşığı bu da, minimal doğranmış 😅 Yorumla BeyazMamba +1 yıl Evet. Hiç fena görünmüyor. :-P Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl çoban salata domatez soğan göbek salatalık üzerine az zeytinyağı pul nane pul biber limon 1 3 Yorumla DreamGhosters +1 yıl sumak iyide peptik ülser var ondan dokunuyor Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyet olsun 😋 Çok geçmiş olsun rahatsızlığınız için de 🙃 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Çok sağolun sizede afiyet olsun Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu nasıl görsel :d kalbin içinden solucanlar kurtlar çıkmış gibi kjsfdkjfkfdshsade marul salatası severim (: 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her türlü salatayı seviyorum..Patates ve çoban salatasını daha çok severim ama. 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Görseldeki tam benlik. Bazende ton balıklı iyi gidiyor 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yoğurtlu havuç salatası, patetes salatası, köz patlıcan salatası 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Börülce salatasına sardım bu aralar 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 29 gü Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Çoban salatası severim ❤️ 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Salata olsun da türü hiç mühim değil 1 0 Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl @nedenromeodegilimben salatası fena değil 1 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Şakacı seniiii hadi yine yaptın şakanı Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Mevsim salatası. 1 0 Yorumla
morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 29 gü Yeme & İçme konusunda 704 cevap paylaştı. Domates salatası 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çoban salata 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar