Yeme & İçme Makarnanın üzerine en çok hangi peynir yakışır? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Parmesan en çok yakışan peynir bence. Parmesan Mozzarella Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Makarnanın üzerine en çok hangi peynir yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Chedar peynir 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eriyebilen her peyniri yakıştırıyorum 😋 ama parmesanın yeri farklı 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Parmesan dedim ama pesto sosda çok severim 👍 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Peynir makarnaya, Tosta, sandiviçe hiç yakışmıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Trabzon laz peyniri çok yakışıyor süt dilimi gibi ama sarı renkte baya 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. lor peyniri bence 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Peynirsiz yapıyoruz. 0 11 Yorumla Meka07 +1 yıl Ya ciddimisin Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @Meka07 evet Yorumla Meka07 +1 yıl Biz kıymalı seviyoruz Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @Meka07 iyi Yorumla Meka07 +1 yıl Sen sert mi seviyosun Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @Meka07 ne Yorumla Meka07 +1 yıl boş ver Yorumla Meka07 +1 yıl Öldürseydin iyiydi Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @Meka07 bişi mi dedim Yorumla Meka07 +1 yıl Bise demene gerek yok öldürdün zaten Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @Meka07 tamam Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim olacak olan kaşar yakışır 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cheddar iyidir özellikle mac and cheese 👌 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Ağır ve kokmayan eriyen her peynir 0 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Makarnanın üzerine peynir yakışmaz. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Parmesan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Chedar peynir
Eriyebilen her peyniri yakıştırıyorum 😋 ama parmesanın yeri farklı
Parmesan dedim ama pesto sosda çok severim 👍
Peynir makarnaya, Tosta, sandiviçe hiç yakışmıyor.
Trabzon laz peyniri çok yakışıyor süt dilimi gibi ama sarı renkte baya
Peynir bilmiyorum da yoğurt iyi
lor peyniri bence
Peynirsiz yapıyoruz.
Ya ciddimisin
@Meka07 evet
Biz kıymalı seviyoruz
@Meka07 iyi
Sen sert mi seviyosun
@Meka07 ne
boş ver
Öldürseydin iyiydi