Yeme & İçme Çiğ köfte bağımlılık mı yapıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Önceden hiç sevmezdim artık haftada bir kez çiğ köfte şalgam suyu içiyorum? Güncellemeler+1 yıl Güncel Çiğ köfte bağımlılık mı yapıyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum pek. insan sevdiği şeyi sürekli yapmak ister bu normaldir 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bağımlılık yapacak kadar olmasa da güzel. Arada yenir. 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok severim çiğ köfteyi ama salgamı sevmiyorum hiç içmedim şalgam ama sevmiyorum nedense 🤷 1 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Guzel arada yerim her zaman olmasa da. kalorisi dusuk iyi oluyor ,🥰 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet hemde çok çigköte demk ask demek benım için çokkkk ama cok severım yıaa 1 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır, ishal yapar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂ya Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Hayır yapmıyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır bana yapmıyor hatta sevmedim 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Bence yapıyor ve ben çok severim 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl homini gırtlak olanların en sevdiği yiyecek 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet harika bişey ya 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yapmıyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yapmaz 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yapıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben sevmiyorum pek. insan sevdiği şeyi sürekli yapmak ister bu normaldir
Bağımlılık yapacak kadar olmasa da güzel. Arada yenir.
Çok severim çiğ köfteyi ama salgamı sevmiyorum hiç içmedim şalgam ama sevmiyorum nedense 🤷
Guzel arada yerim her zaman olmasa da. kalorisi dusuk iyi oluyor ,🥰
evet hemde çok çigköte demk ask demek benım için çokkkk ama cok severım yıaa
hayır, ishal yapar.
😂ya
Hayır yapmıyor
Belki içine Çin tuzu koyuyorlardır
Bir zamanlar bağımlısıydım
🤣🤣🤣🤣🤣 olabilir iyi yapana bağlı
Hayır ya mide bozuyor
Hayır bana yapmıyor hatta sevmedim
Bence yapıyor ve ben çok severim
Bünyem zayıf pek yemem