Bayram dediğinde kavurma yenir. 6 aylık evliyiz ama bugün baktım kavurma yapamıyo hiç gıyır gıyır kemirdim yaptığı eti tadı yok tuzu yok. Ben de yapmayı bilmiyorum. Anneme gitmeyi teklif etsem bunun için ayıp mı olur? Bize uzaktı evler bayramdan sonra gidecektik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kavurma için eşini mi kıracaksın? Yemeyi ver bir şey olmaz, senin annene gittiğiniz zaman yersin, konusunu açmak bile gereksiz bence.
Ben senin yerinde olsam annemden kavurma yapmayı öğrenir kendim yapardım, çaktırmadan eşime de öğretirdim, mesela şaka yollu " sana tarifini veririm ama sana pahalıya patlar" gibi şakalarla falan öğretirdim. :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinizin karakterine bağlı ve annenizle ilişkisine biraz da. Annenizi annesi gibi görüyorsa ve kendini beceriksiz hissetmeyecekse gidin nolacak yani. Şahsen ben evli olsam hiç alınmam, hergün gidebiliriz yemeğe. 😄😄 yani eşinizi siz daha iyi tanırsınız, bu tarz bir oneriye darılmayacak biriyse teklif edin. Veya başka bir seçenek olarak, internetten kendiniz öğrenin. Herseyi öğreniyoruz çok zor değil...
00 Yorumla
+1 yılNefis yemek tariflerinden bakıp yapabilirdi. Ben gece 3 te etin başına geçtim 7:30 a kadar tek başına uğraştım. Evlenince bi şekilde sana düşüyor öğreniyorsun
00 Yorumla
+1 yıldostum kadınlar fazla alıngan davranabiliyor ve kendini yetersiz hissedebiliyor.
o sebeple kavurma konusuna girmeden başka sebepler öner ve yemek muhabbetini açma. öğrenirse gücenir. veya kavurma yeme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
78Cevap
- Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılSelamün aleyküm kardeşim.
Evlilik zor maharet, bir kavurma pişirme durumu ile kimseyi kırmaya değmez. Bu kadar yemek lezzetine düşkün isen, internet orada, youtube orada, hanımın gönlünü kıracağına neden öğrenmiyorsun? Ben annemden bir tarif istemeye ar ederim, evlenmişsin yapamıyor diye anne evine gitmeye kalkıyorsun. Eğer soru gerçekse, ki öyle görünüyor, durumunuz çok üzücü eşiniz açısından. Hem de kadar yeni evliylen şöyle durumlar ile tatsızlık yaşamayın.
84 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah, annesini, kız kardeşini, eşini Allah'ın emaneti gibi görmeyenden korkun.
Ben erkek olmama rağmen, böylesine hürmet göstermeyeni çok yanımda barındırmamaya gayret ederim, bu biraz inanç, biraz aileden alınan terbiye ve biraz da fıtratla alakadardır.
Benim arkadaşlarım da böyle görür, Allah elbette herkese eşin de, çocuğun da hayırlısını versin.
+1 yılÇok biliyorsanız siz yapabilirsiniz? En kötü internetten baka baka yapın. Her şeyi kadına yıkmak çok saçma. Kıyır kıyır vs demeniz hiç hoş değil. Belli ki üslup bilmiyorsunuz eğer bilseydiniz eşinizle böyle küçük bir meseleyi kibar bir şekilde konuşabilirdiniz zaten. Annenizin kavurmasını çok seviyorsanız hiç evlenmeseydiniz annenizin evinde yaşamaya devam etseydiniz her gün kavurma yerdiniz. Zira bir kavurma için hemen annenize sığınıp eşinizle kibar bir şekilde konuşmayı akıl edemediğinize göre...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 gün kavurma yeme madem kırılır diye düşünüyorsun. Bayramdan sonra gittiğinizde yoluyla yordamıyla bir şekilde snnen kavurma yaparken onu da yanında bulundur, sen de bulun (bilmiyormuşsun ya bilsen yapacakmışsın hani) Ona bişi dersin işte be bilim "sen çok güzel yapıyosun kavurmayı ancak annem farklı yapıyor, seninkinin lezzeti çok iyi, bunun da ne bilim kıvamı falan gibi maksat bu yapılış şeklimi de öğrenelim değişik değişik yaparız gibi. Yoksa her kavurma yiyeceğinde alıp annene mi götüreceksin. Aranızda sevgi saygı oldukça hepsi sorunsuz hallolur yeterki nezaketi elden bırakmayalım. İyi bayramlar
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılBana bak şimdi o eti köpeklere dök azını da dibinde kalanları gözünün önünde ye. Tekrar yapmayı teklif et ama sen yap tarif araştır uzunca. 1.5 saat mutlaka orta ateşte pişir ve indirmeye doğru tuzunu at. Önceden atarsan geç pişer.
Düdüklü varsa 1 saat dursa yeterlidir.
Az pul biber ve kekik ekle 🥳13 Yorumla- +1 yıl
Eğer çok kavurmuş ise, su ekle ılıktan tekrar pişirmeye koy.
Soran+1 yılDüdüklüden korkuyomuş yapmıyo onda diğer tavsiyelerini söyleyeyim heen :)
- +1 yıl
Bu arada toz biber de olur ama dozunu kaçırmayın 😄 afiyet olsun, mutlu bayramlar dilerim 🤗
Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Çelişkiler çelişkiler. Bayram ya zaten anneye gidilecek gidince kavurmada yenilir. Bunu eşine gidip kavurma yiyelim şeklinde lanse edersen tabii alinir.. sonra yeni evlisiniz anlaşılan gencsiniz kızın kavruma yapmayı bilmemesi normal. Tut kokundan mutfağa götür aç bir kavurma tarifi videosu o sana telefon tutarak asistle etsin sende kavurması yap. İkinizde öğrenmiş olursunuz. Hatta senin bu hareketin kesin eşin tarafından ödüllendirilir
10 Yorumla
+1 yılEminimki eşiniz kavurma yapmayı biliyordur siz sadece annenizin tarifini beğeniyor gibi gözüküyorsunuz gizlice bi ara annenizden tarifi alırsınız olur biter ne eşiniz incinir ne de siz sıkıntı yaşarsınız ki bir yemek için de hayat yoldaşınızın canını sıkmaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılTaşıma suyla değirmen dönmez.
Eşine; senin yaptığın kavurmayı yemeyi de çok seviyorum ama annemin yaptığı halini de özlüyorum. Annemle konuşsak nasıl yaptığının tarifini sana da versem gibi düzgün bir yönlendirmeyle ömür boyu alıştığın kavurma tadıyla yaşamayı garanti altına alabilirsin.
Ne dersin kötü fikir mi?
00 YorumlaAğlayıp sızlayacağına al bir kilo et; YouTube gir kavurma nasıl yapılır yaz arat bul ve yapmaya başla bir kaç defa yaptıktan sonra isteğin lezzeti elde edersin sonra eşine öğret her meselede annene gidersen nasıl bir ailen olacak merak konusu azimli olun biraz yeni şeyler öğren eşinle yaşamayı bilmiyorsan ağlama sızlama
00 Yorumla
+1 yılKardeşim bunu söylersen kırıcı olabilirsin
Sen kendin yapmayı dene mesela ki kavurma yapmakta ne var zor değil acın internetten bakın hiç olmadı sende işin bir ucundan tut sanada lezzetli gelicektir insan kendi yaptigi seyide severek yer ailenize gitmeyin demiyorum bunlar icin birbirinizi kırmayın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş boş ver. Güzel eti restorantta yersiniz. Sen eşinin yemeklerini yinede öv. Kadınlar kırılgan varlıklar. Bak benim eşimde yemekleri kötü yapıyor, ama benim için en güzel yemek onlar. Çünkü kadınım benim için yapıyor bunları. Ben yiyim diye uğraşıyor. Şu düşüncenin, şu naifliğin lezzetini hiç bir yemek veremez bana.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin poh dolu mideni doldurmak için mi eşin oldu. adam gibi gir mutfağa doğra eti aç you tube den de tarifi güzel bir kavurma yap o kizda yesin sende. anasına gidip kızı kotuleyecek aklı sıra
koçum bu senin yaptığın yanlışları biz zamanında çok yaptık aklını başına al sana bir abi tavsiyesi sonunda pişman oluyor insan seneler geçince.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaşım 45 orada gözüken yaşa aldanma.
+1 yılBugün eşin kavurma yapamadı diye annene gitmek istersin e yarın baska bir sevdiğin yemegide yapamazsa yine annene mi gitmek isteyeceksin olur eti herkes pisiremez ama ikiniz birlikte mutfağa girin yapa yapa öğrenirsiniz
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtin yumuşak yerini tencereye koyup agzini kapatacak suyunu saldiktan sonra tereyagi veya etin kendi yağiyla kavuracak bu kadar basit.
Gel bir de annemgilin etin tadına bakmaya gidelim de yersee ne ala yemezse gecmis olsun😂😂
10 Yorumla Kavurma in ogrenilenilecek nesi var ya açsın youtube baksn bilmiyorsa sogani kavur yağda sonra eti at içine tamam yani
23 Yorumla
Soran+1 yılkaliteli bi kavurmada soğan olmaz
Soran+1 yılişte sen de bilmiyosun demek ki olmaz ki öyle ne demek evdekinin kalitelisi ne demek
- Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılYa kavurma yapmakda ne var markete var güzelce kuyruk yağı ile doğrayıp ayırsınlar içine bir tam sığan atsın et suyunu salıyor zaten kendi suyu ile pişirsin ara ara karıştırsın at yaplı ise çok iç yapa da gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÖnce tavayı mühürle etleri at cossss diye ses gelsin. Etler suyunu salmaya başlar. Sonra zenytinyağı en son tuz koy. Kendi suyunda kapağı kapalı pişsin. Ben bugün yaptım lokum gibi oldu.😋🤗
10 Yorumla
+1 yılyani 21. yy da teknoloji çağında yaşıyoruz zibilyon tane tarif var internette açıp bakın yapın ne bu kadar zor geliyor her yıl annenlere gidemezsiniz herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılKavurmayı yapmak çok basit bir şey yapsanıza beraber ayrıca kavurmayı erkek yapar erkek adam değilmisin sen?
12 Yorumla
Soran+1 yılerkeklikten vurmaya çalışan kadar zavallı bi insan görmedim hayatımda. ne alaka kavurma ve erkeklik zibidi?
- +1 yıl
Ulan totoş senin bok dolu miğdeni karın mı doldurucak aç köpek biraz kendine saygın olsun sen yap karın yesin davar
+1 yılEşine yardım edebilirsin mesela bir işin ucundan tutmak zor gelmemeli. Eş ya hani bu:) Çoğu şey ortaklaşa yapılmalı diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılkim diyor işin ucundan tutmadığımı, ön yargılarınız mı? beceremiyorum ben de
- Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılYapamadığını belirtmeden gıdebilirsnz işte bayramlaşma bahanesine. Annen yaparkennde izle izlettır. Bunca sene öğrenseydın annenden eşine de öğretmiş olurdun
00 Yorumla Kavurma yapmakta ne var gı. Etin yağını at biraz erisin. Sonra etleri at. En aza getir ocağın ateşini. O şekilde saatlerce pişecek yumuşayınca kapat ocağı.
00 YorumlaBen tarif vereyim siz beraber yapın. Eti terbiye edip doğrayın, doldurduğunuz boyuta göre yarım çay bardağı kadar yağ koyup pişirin. Pireyle, deve değil 😃
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. İkiniz de bilmiyorsanız öğrenin o zaman. İnternette araştırıp deneyin yani sırf yapamıyor diye annene gitmen doğru değil bana göre. Sorundan kaçmayın onu çözün.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alınsın ne olacak? Zaten ortada rahatsiz olmasi gereken kişi o degil sensin. Aldigin kadın, tembel, isbilmez birisi çıkmış
05 Yorumla
Soran+1 yılcidden ne alaka abi? kavurma yapan biri değil normalde el lezzeti güzeldir zaten nerden çıkardın tembelliği
- +1 yıl
Bu arada etin kalitesi, pistiginde lezzeti ve yumuşaklığı ile dogrudan orantılıdır. Şöyle örnek vereyim. Bizim mahalle kasabindan hangi eti alirsam alayım ızgarada pisirdigimde gayet yumusak ve lezzetli oluyor. Ama marketten aldığım en pahali et bile bu şekilde yumusak olmuyor.
Burada diğer bir unsur ise ustalık. Kurban eti sana tarif veren pembelide olduğu gibi önce kendi suyu ve sonra eklediginiz sıcak suyla iyice haslanip yumuşaması gerekir. Suyu çekip iyice yumusayinca isteğine göre yağ, baharat.. vs ekleyip, eti çok kurutmadan biraz kavurmak yetecektir.
Eşin muhtemelen suyla az pişirdi veya fazka kavurup eti sertleştirdi.
Birkaç deneme, yanilmayla işi iyi yapmak mümkün. - +1 yıl
Kadın almak ne *?
Sen biliyosan sen yap. Eşine bir gün de sen yemek yapmış olursun. Yemek yapmak kadının görevi değil. Bilmek zorunda da değil
10 Yorumla
+1 yılAz pismistir. Internetten bakıp yapın her yemeğe annene mi gideceksin? Bir şekilde öğrenmesi lazım esininde sonucta
10 Yorumla
u +1 yılNe var yahu kavurma yapmakta. Bırak öğrensin. İnternette, YouTube’da falan tarifler var baksın. Bence eşine şans ver :D yapar o bu işi
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılKavurma. cok kolay sen beraber yapmayı istediğini söyle yapabilir. Ama anne hem bayram ziyareti hem kavurma yenir. diyorsan uğraşma. gidin annenize
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayram dediginde kavurma yenirse kendin yap. Elin kolun yok mu.
20 Yorumla
+1 yılAnnengil dedikodu yapabilir güzel bir tarif bulup tekrar deneyin
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede yok yere kızın canını sıkarlar.
+1 yılAbla bozulmazsa annenden tarifini işte ablaya ver yapsın belki güzel yapar senin de bu sayede anneme gitmene gerek kalmaz
00 YorumlaOnuda alıp git beraber gidin gelin kaynana arasını iyi tutabilmek çok büyük bir beceridir ama olmasi gereken de budur
00 YorumlaEt erkek işi annen eşin farketmez bilmiyorsa ogretceksin.. ki belli sende bilmiyon.. eşini yargilama kendini yargıla
00 YorumlaBilmiyorsa annene gitmek yerone interneti acip ogrenmesini sagla reis. Hayatinin her aninda annene gidicek degilsin o kadinin eline bakicaksin
00 YorumlaSen beceremiyorsun de annene git ne yapabilir 2 gün ağlar 3 gün ağlar 4. Gün yapmayı öğrenir bu iş böyle usta
00 YorumlaAyıp olmaz ama anneni arayıp nasıl yapıldığını sorup o şekilde yapsanız daha hoş olur eşine karşı birlikte yaparsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünepe. Erkek adam kadının eline düşürse ancak karı olur karı. Sen karınla fal bakıp makyaj da yapıyorsundur 😪 Git de erkek ol kendi etini aslanlar gibi kendin yap. Kimse başkasına kul olanı sevmez.
03 Yorumla- +1 yıl
Karı?
Cevap sahibi+1 yılİşin yok mu teyzem senin? Ne kalabalık yapıyon yorumum da?
- +1 yıl
Caz yapma skrm belanı
+1 yılbirlikte yapalım de
internette bakın öğrenin kavurma yapmaya ne varmış bu şekilde dersen alınır tabi..
00 Yorumla
+1 yılNe var yapmakta hayvanın yağıyla birlikte eti küp küp doğrayıp kısık ateşte uzun süre pişireceksiniz. Kavurma için misafirliğe mi gidilir
00 Yorumla
+1 yılAnneni arayıp sor, beraber yapın oda öğrenir, farz edelim ki yine yapamıyor sen yaparsın :)
Sıklıkla yaptığım şeydir bu yöntem :)
00 YorumlaBence sen öğrenip sen yap.! Ona da yeni bir tarif buldum çok güzel diye ona da öğret. Hem kırmamış olursun hemde kalıcı bir çözüm olur
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte girin mutfağa açın bir video birlikte deneyin hem anı olur hemde eşinin gözünde eşsiz bir adam olursun. Bu şekilde onu rencide edersin
00 Yorumla
+1 yılYapmak istese yapar zor bişey değil bunun için annenlere gitmek saçmalık olur kendin youtube den bakıp yapabilirsin
00 YorumlaAraştırıp Beraber yapın veya annenizin ile beraber yapin. Ondankavurma yapmayi öğrenecek. Sonraki kurban bayramlarda artık tek kendisi yapar))
00 YorumlaBence alınır. Annene gitmeyi teklif etmek yerine internetten herhangi bir tarife bakarak sen de yardımcı olabilirsin. Eşin de mutlu olur.
00 YorumlaÖnündekini ye insanı sinir etme Kendinde bilmiyorsan önüne gelene niye laf ediyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılkafanız çok iyi ya ben de isterim
Soran+1 yılerkek arkadaşın da insan demek ki, bu tip biriyle evlenmesin aman erkenden söyle de
Soran+1 yılsustu :D aferin köpek gibi eğitmişsin, kısa zamanda özgürlüğüne uçunca geri gel bu soruya
Soran+1 yılSana mı kaldı eşimi sevip sevmediğim? Allah değilsiniz hani bi hata olduğunda söyleyebiliriz, biraz ayaklarınız yere bassın
Soran+1 yılevet korkuyorum, her erkek karısından korkmalı sizin sevgiliniz gibi sindirilmek yerine.
Soran+1 yılanneye mi sığınmak :D yine egonuz sarsılmasın diye soruyu oturmanız gereken bölgelerle okumuşsunuz sanırım. iyi yapıyor, görür de öğrenir diye gidelim diyorum, sığınmak oluyor size göre bu. tamam güzel ablam
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternet diye bir şey icat edildi. Eğer eşiniz tam tutturamadıysa siz de tarifine bakarak pek tabii yapabilirisiniz diye düşünüyorum. Okumayı biliyorsanız ve temel internet bilgilerine sahipseniz tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin kendi yaptığı kavurmadan mutlu mu peki? Eğer o da seninle aynı fikirdeyse bir de beraber yapmayı deneyin
12 Yorumla
Soran+1 yılet sevmiyo pek o yüzden anlamıyo yani iyi mi kötü mü normalde de pek pişirmez
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Zaten bayram ziyaretinde annenlere gidince yersiniz. O zaman annenden tarifini almayı unutmayın. Eşin çok alıngan biri değilse ona söyleyebilirsin. Annen ona yapmasını gösterebilir. Bundan daha doğal bir durum yok bence. Yeni evli ve bazı şeyleri yavaş yavaş öğreniyor olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerden beklemediğim tepkiler çoğu kendin yap demiş. Böyle erkeklerin çoğunlukta olması çok güzel hala şans var.
20 Yorumla
+1 yılKendin yapabilirsin annene gidiyorsun diye kırımaz niye kırılsın
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Ogret ben olsam önce kendim öğrenirim herşeyi eşlerden beklemek doğru değil
00 Yorumla
+1 yılKocam şıçmayı bilmiyor, Babama söylesem öğretir mi?
00 YorumlaUygun bir üslupla söylersen alınmaz bence eğer çok alıngan bir yapısı yoksa sorun olmaz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bilmiyor öğrenmeye çalışmıyor o zaman sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılAnneni ara eşine çaktırma. Annene eşimi arayıp bizi yemeğe davet edermsiniz de 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣😂😂 ben kırmızı ette döner köfte dışında yiyemem bende sorun yok kendin yap k zaman
00 Yorumla
+1 yılİnternetten açın bakın yav kavurma zor bir şey değil öğrenirsiniz
00 Yorumla
+1 yılben bu sabah yaptım lokum gibi oldu buyrun bize gelin afiyetle yedireyim:)
00 Yorumla
+1 yılAnnene gizlice telefon et. Beyaz yalanın sakıncası yoktur bence. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiki devir kızları bir şey bilmiyor, aç bırakırlar erkekleri. Analarından kadınlık öğrenseler iyi olur.
Ben bu yüzden nişan bozdum.
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de sen erkek adamsın. Bayram erkek ailesinin evinde karşılanır. Vuracaksın yumruğu masaya, o kadar. Ayıbı karın düşünsün.
Cevap sahibi+1 yılErkek adam böyle belli olur. Buna dayanamayan kadın hatunluk vazifesini yapmayan kadın türüdür.
Cevap sahibi+1 yılBir kadının en önemli görevi kocasını memnun etmektir.
Cevap sahibi+1 yıl@Manifalitikko Olması gereken bu.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Kadının görevi ise erkeği memnun etmektir. Senin gibi pabuç gibi dille konuşmak değildir. Bir erkekle konuşuyorsun kibar ol biraz
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn kes sesini
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn esas senin tahtan eksik hatta kırık
Cevap sahibi+1 yılHrmcinsleriniz sayesinde kadınlardan nefret eder hale geldim.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Penis kimdeyse galibiyet de ondadır, söz hakkı da ondadır, para da ondadır.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Canım benim, seni seviyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Tatlı bıldırcınım yoksa tatlı saksağanım mı desem? Dişli kızsın vesselam.
Cevap sahibi+1 yılBu kavurma mevzusunda biraz da dalgamı geçtim. Ooohhh iyi oldu. Ancak şu bir gerçek ki evin reisi erkektir, kadın değildir. Kadın erkeğe her anlamda saygı duyması gereken ama kendisi de el üstünde tutulması gereken bir varlıktır. Hakikat budur.
- +1 yıl
Nişanı iyi ki bozmuşsun hacı. Evleneceğin kız ucuz atlatmış.
Cevap sahibi+1 yılKızların değeri gerdek gecesi biter.
Cevap sahibi+1 yıl@Edatekn Gerdek gecesi değerin biter.
Cevap sahibi+1 yıl@julidemermerci Gel sana sardırayım.
- +1 yıl
canım bacım çocuğu gizli üye olarak millete sallamak kolay. Ppye bir foto koyda nur cemalini görelim.
Cevap sahibi+1 yıl@julidemermerci İlk taşı onlar attı.
- +1 yıl
Analarindan kadınlık öğrensinler diye ilk taşı sen atmışsın. Sana mı soracaktık kimden ne oğreneceğimizi a*cik?
- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Eşim kavurma yapmayı bilmiyor 😢 Bu yüzden anneme gitmeyi teklif etsem alınır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle her konuda anne ve eşinizi doğru konumlandırmak , her ikisine hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek ilk şart olmalı.
Her şeyi söylemenin bin türlü yolu var. Güzellikle yapılamayacak hiçbir şey yoktur.
Bayram ailenin bir arada olduğu gün anne , baba İle birlikte olmak gönüllerini almak kadar güzeli var mı?
Tatlılıkla bunu söylemenin yolunu bulursanız evliliğiniz her zaman keyifle devam eder.
Arada kalmayın hep arabulucu olun. Annenizin söylediğini eşinize, eşinizin söylediğini annenize yansıtmayın benden size tavsiye.
Anne , baba için çocuğundan öte hiçbir şey yoktur. İnsan bunu ancak kendi çocuğu olduğunda anlıyor.
Ayrıca kavurma yapmayı annenizden öğrenmesi ne güzel olur.
Burada anneniz devreye girip , kızına yani eşinize bu teklifte bulunabilir 😊
Sonuçta artık onun kızı. Kısaca, aileniz ile vakit geçirmek için izin almanız gerekmemeli ne sizin, ne eşinizin. Evlilik ancak saygı ve güven var ise yürüyebilir.