Yeme & İçme Sıkıldıkça yemek yer misiniz? Duyguyuklu88 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nasıl önüne geçilir Sıkıldıkça yemek yer misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,9b cevap paylaştı. Hayır yemiyorum ama acıktığın zaman kahve içebilirsin 1 4 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl ağzıma bir şey atasım geliyor mutlu ediyor benii u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet yemek yemek beni de mutlu ediyor Duyguyuklu88 +1 yıl aslında duygusal boşluktan kaynaklı bir nevi kaçış u Barış_LonelyForever +1 yıl Katılıyorum mutsuzluktan olabilir
truffade Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Düzenli yemeye özen gösterilmeli ve yatarken yemek yenmez 1 2 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl Yersem ne olur Yorumla truffade +1 yıl Canım sen ye gitsin 😅Sindirmede sıkıntı uykunu tam alamazsın ve kilo artışı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben sıkıldıkça uyurum iyi gelir uykum olmazsa kendi kendime konuşurum kendimi teselli verir bazende kendimle sevişirim napıyim yalnızım çünkü 1 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 376 cevap paylaştı. Kilo aldırmayan ak tarz şeyler yiyebilirsin bende bazen sıkıldığım zaman olduğunda domates salatalık tarzı şeylerle gecistiriyorum 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Hayır iştahım kesilir 1 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl En iyisi yemek yesen bile hafif şeyler ye hep 1 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. yok yemiyorum 1 0 Yorumla
Hesabsizhesab Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Çok mu yiyorsun 0 3 Yorumla Duyguyuklu88 +1 yıl Çok değil Yorumla Hesabsizhesab +1 yıl Mutsuz olunca falan galiba. Di mi ? Yorumla Hesabsizhesab +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır yemiyorum ama acıktığın zaman kahve içebilirsin
ağzıma bir şey atasım geliyor mutlu ediyor benii
Evet yemek yemek beni de mutlu ediyor
aslında duygusal boşluktan kaynaklı bir nevi kaçış
Katılıyorum mutsuzluktan olabilir
Düzenli yemeye özen gösterilmeli ve yatarken yemek yenmez
Yersem ne olur
Canım sen ye gitsin 😅
Sindirmede sıkıntı uykunu tam alamazsın ve kilo artışı
Ben sıkıldıkça uyurum iyi gelir uykum olmazsa kendi kendime konuşurum kendimi teselli verir bazende kendimle sevişirim napıyim yalnızım çünkü
Kilo aldırmayan ak tarz şeyler yiyebilirsin bende bazen sıkıldığım zaman olduğunda domates salatalık tarzı şeylerle gecistiriyorum
Hayır iştahım kesilir
Yemek değil de su çok içiyorum
Hayatına uğraş kat sevgi kat
En iyisi yemek yesen bile hafif şeyler ye hep
Yemeklendikçe sıkılırım...
Zayıfım ama maalesef yapamıyorum
Acıkınca yerim sıkılınca değil.
Evet
Bazen
yok yemiyorum
Yerim
yemem üşenirim